Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *117*
Raspunsuri - Pagina 20
pisigri spune:
Bafta Monnvas !
Hai ca dau si-o cafea daca tot sint pe aici...
Ilinca, tare Manole. Eu cred ca patesc asa cu Pisilinca anul asta 

Musai sa ne spui daca se intelege mai bine cu bradul de anul asta !
Ma pun pe citit povestea nasterii.
A, si scuzati va rog greselile de "dactilo" din poveste, da aseara mi-era lene sa mai editez ca sa corectez...![]()
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denisamada spune:
Buna dimineata!
Noi mergem astazi la shopping intens. Abia astept!
Nu am mai ramas de mult un we in Bucuresti pt shopping si vreau sa il folosim intens alergandu-l pe Mos Nicolae peste tot.

O sa incepem cu Kidex, imediat ce vine Costin cu Toto de la vet. Ne vedem acolo cu cineva? 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 
aditapop spune:
LA MULTI ANI PENTRU GHIOCELELE SI GHIOCEII SARBATORITI AZI!!!
Rares,bebe de Floric
Ilinca,bebe de Pisigri
Gabriel,bebe de Magdyi2001
Diana Andreea,bebe de 180882
Adela-Marisa, bebe de Denisamada
Valentin Cristian, bebe de carmencar

POZE NAZDRAVAN
georgyiuly spune:
Neata ..dau si eu o cafea cu lapte ca ne-am trezit de la 7,30 si e nevoie!
Si mai dau si
ceva dulce ca azi sunt 3 luni de cand ne-am casatorit!Ciudate aniversarile astea, atunci cand esti de multi ani impreuna...parca nu mai au acelasi efect!![]()
Provista
!
La Multi Ani ghioceilor care azi mai adauga o luna in buchetelul vietii!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
8 luni
Kea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditapop LA MULTI ANI PENTRU GHIOCELELE SI GHIOCEII SARBATORITI AZI!!! Rares,bebe de Floric Ilinca,bebe de Pisigri Gabriel,bebe de Magdyi2001 Diana Andreea,bebe de 180882 Adela-Marisa, bebe de Denisamada Valentin Cristian, bebe de carmencar ![]() ![]() ![]() POZE NAZDRAVAN |
La multi ani si de la noi!
Mai fetelor, voua nu vi se pare ca ai nostri copii inteleg ce vorbim cu ei? Eu ori sunt dusa cu pluta, ori Keutu chiar intelege. Adica asa, in masura posibilitatilor lui, dar mi se pare ca nu mai vorbesc singura.
Si va rog, faceti un exercitiu de memorie si spuneti-mi si mie ce program foloseste Ayla pt calendare. Stie cineva? Ea cred ca e in Ungaria acum, asa ca n-o stresez pe ea cu intrebari. Isi aminteste cineva?
Pisigri si Ilinca, ce fain e sa ai caine!!! Eu toata copilaria mi-a dorit, iar cand l-am avut, a trebuit sa renunt la el, pentru ca ai mei nu il puteau ingriji la momentul ala, iar cu mine in caminul studentesc nu-l puteam lua. Si tare drag mi-era de el, era un ciobanesc carpatin.
Ela, stai cu stampila pregatita, ca mai gasim noi de tradus.

Pup si fetele care mi-au raspuns la intrebarile legate de ochi albastri, babyphone si parca mai era ceva, dar imi amintesc ca de obicei imediat ce trimit mesajul.
Shasa, si eu cred ca i se schimba, dar ca poate asa mult sa dureze procesul, nu ma asteptam. L-am ametit pe barbatu-meu, l-am pus sa stea cu ochii bulbucati in lumina, i-am pozat ochii si i-am marit pe calculator (asta imi aduce aminte de problema lui Floric cu fimoza lui Raru si controlatul sotului
, dar ai lui sunt albastru curat. La Keutu am obserbat candva cateva puncticele mai maro, iar eu stiam, gresit sau nu, nu stiu, ca ochilor albastri le lipseste nu stiu ce pigment ca sa fie de fapt caprui. Deci daca exista totusi acele puncticele, pigmentul exista si nu-mi mai fac vise ca raman albastri. Pt ochi albastri, mai facem unul.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aditapop LA MULTI ANI PENTRU GHIOCELELE SI GHIOCEII SARBATORITI AZI!!! Rares,bebe de Floric Ilinca,bebe de Pisigri Gabriel,bebe de Magdyi2001 Diana Andreea,bebe de 180882 Adela-Marisa, bebe de Denisamada Valentin Cristian, bebe de carmencar ![]() ![]() ![]() POZE NAZDRAVAN |
Multumim!
Va invitam la party diseara! 

La multi ani si celorlalti sarbatoriti de astazi!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 
anamariame spune:
Buna dimineata!S-a servi cafeaua astazi, dar ceaiul pentru Olga parca nu! Fac eu!Noi ieri am intrat in atmosfera sarbatorilor, asa ca am facut bradutul si am decorat casa in spiritul Craciunului!Aaa, si ascultam colinde!M-am amuzat cu povestioarele voastre, adevarul e ca un caine e mai distractiv decat un motan(pe care il avem noi in dotare, de fapt acum a ramas la mama). Boacane a facut si el, brad rasturnat, vaze sparte, pamant rascolit la flori, dar nimic la fel de distractiv. Ca nu putem pune la acest capitol cele patru aterizari fortate, doua de la etajul 4 si 2 de la 2, mai ales ca dupa una a stat si in gps 3 saptamani. Oricum, se vede ca-i destept si frumos (nah, cioara si in cazul asta), pe mine ma mira cum ne invarte el pe degete, nici nu vreau sa ma gandesc cu o s-o faca Eva. Si are un stil incredibil de a se catara pe rafturi, insa niciodata nu a dat nimic jos, si-a unduit corpul si coada in asa fel incat nu a atins nimic. Bine, asta daca nu era ceva care i se parea lui amuzant si ii dadea o labuta.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Raaluca spune:
LA MULTI ANI ! si de la noi.
Mami de
LENA 30.03.2009
iuca spune:
LA MULTI ANI si din partea noastra