Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *117*
Raspunsuri - Pagina 21
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Nimeni, nimeni? Sunt singura care de la 5 dimi bazaie pe langa calculator? Am azi un nesuferit de colocviu si inca nu am terminat de redactat "opera nemuritoare" :( Bine macar ca m-au distrat Ilinca si Pisigri, acum chiar o sa iau in freza rosiile de la colocviu cu veselie! ![]() |
Spor la treaba !!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
millie spune:
Neata,am simtit miros de cafeluta
sper ca mai este si pt.mine
,poate scapam de trezitul noaptea ca pana acum se trezea de cel putin 2 ori.Monica mami de
Timeea Alexandra , avem 8 luni
millie spune:

La multi ani Rares,Ilinca,Gabriel,Diana Andreea,Valentin Cristian,Adela Marisa,

Monica mami de
Timeea Alexandra , avem 8 luni
novus spune:
| citat din mesajul lui georgyiuly Neata ..dau si eu o cafea cu lapte ca ne-am trezit de la 7,30 si e nevoie! Si mai dau si ceva dulce ca azi sunt 3 luni de cand ne-am casatorit!Ciudate aniversarile astea, atunci cand esti de multi ani impreuna...parca nu mai au acelasi efect! |
Sa imbatriniti fericiti impreuna !!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Rares, Ilinca, Gabriel, Diana Andreea, Valentin Cristian, Adela Marisa 
Mami lui
anamariame spune:
| citat din mesajul lui georgyiuly Neata ..dau si eu o cafea cu lapte ca ne-am trezit de la 7,30 si e nevoie!Si mai dau si ceva dulce ca azi sunt 3 luni de cand ne-am casatorit!Ciudate aniversarile astea, atunci cand esti de multi ani impreuna...parca nu mai au acelasi efect! !La Multi Ani ghioceilor care azi mai adauga o luna in buchetelul vietii!![]() Georgianamami de Giulia (12.03.2009) 8 luni |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani!! pentru:
Raru-chilotzaru',bebe de Floric
Ilinca Pisilinca,bebe de Pisigri
Gabriel cel frumushel,bebe de Magdyi2001
Diana Andreea,bebe de 180882
Adela-Marisa-devoratoarea de brocoli, bebe de Denisamada
Valentin Cristian, bebe de carmencar
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Ilinca_M. spune:
Ha, ce-am enervat-o pe maica-mea
. Ea-mi tot monitorizeaza consumu' de cafea si azi am avut chef de o a doua portie. La care ea:"hmmm, nu tare-ti recomand, agiti fata!" La care io: "e, lasa-ma, fata e ditamai ghibolu', n-o afecteaza pe ea o gura de cafea!" A fost foarte ranita "cum am putut sa fac fata ghibol?!" (v-am zis ca maica-mea e mai AP ca mine:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Raaluca spune:
Anca Nicolae,
am trimis si noi o poza pe mailul tau (l-am gasit scris pe forum )![]()
N-am mai intrat de ceva vreama asa ca nu stim despre ce surpriza e vorba.
Speram sa facem si noi parte din ea 
Pupam 
Termenul limita era 7 dec ... parca 
Multumim!

Mami de
LENA 30.03.2009
pisigri spune:
Multumim de urari !

Ilinca, ce-i ala ghibol?![]()
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

ceva dulce ca azi sunt 3 luni de cand ne-am casatorit!Ciudate aniversarile astea, atunci cand esti de multi ani impreuna...parca nu mai au acelasi efect!