Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *117*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Nimeni, nimeni? Sunt singura care de la 5 dimi bazaie pe langa calculator? Am azi un nesuferit de colocviu si inca nu am terminat de redactat "opera nemuritoare" :(

Bine macar ca m-au distrat Ilinca si Pisigri, acum chiar o sa iau in freza rosiile de la colocviu cu veselie!

Spor la treaba !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata,am simtit miros de cafeluta sper ca mai este si pt.mine

Astazi m-am trezit foarte fresh,buburuza a dormit de la ora 1 asta noapte pana la ora 9 dimi.fara intrerupere ,poate scapam de trezitul noaptea ca pana acum se trezea de cel putin 2 ori.
Kea eu sunt sigura ca copii nostri deja inteleg ce vorbim cu ei,eu vad la Time e asa de atenta la ce-i spun si de multe ori da impresia ca vrea sa-mi raspunda .Ea de ex.are obiceiul sa se ridice in picioruse in scaunul de masa sau in carucior ,de legat in centuri nu se punea problema ca incepea sa tipe,dar acum de ceva vreme cand ai spun mami nu-i voie sa te ridici ca o sa cazi stai frumos in fundulet se pune la loc si sta cuminte.De 1 sapatamana incoace intide degetelul sa-mi arate ce doreste,e asa scumpa sau scoate sunete de aprobare sau dezaprobare.
Si sa ma mai laud un pic fata mea pe langa ca e o balerina si dansatoare a inceput sa si cante cand ai place o melodie zice na-na -na-na,trebuie sa o filmez sa o vedeti si voi,sunt asa de mandra de ea
Ps.
nu reusesc sa-mi actualizez semnatura,ami da eroare.avem 9 luni si 1 saptamana fara nici un dintisor

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani Rares,Ilinca,Gabriel,Diana Andreea,Valentin Cristian,Adela Marisa,

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Neata ..dau si eu o cafea cu lapte ca ne-am trezit de la 7,30 si e nevoie!
Si mai dau si ceva dulce ca azi sunt 3 luni de cand ne-am casatorit!Ciudate aniversarile astea, atunci cand esti de multi ani impreuna...parca nu mai au acelasi efect!

Sa imbatriniti fericiti impreuna !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Rares, Ilinca, Gabriel, Diana Andreea, Valentin Cristian, Adela Marisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly
Neata ..dau si eu o cafea cu lapte ca ne-am trezit de la 7,30 si e nevoie!Si mai dau si ceva dulce ca azi sunt 3 luni de cand ne-am casatorit!Ciudate aniversarile astea, atunci cand esti de multi ani impreuna...parca nu mai au acelasi efect!Provista !La Multi Ani ghioceilor care azi mai adauga o luna in buchetelul vietii!Georgianamami de Giulia (12.03.2009) 8 luni
Felicitari si din partea noastra!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

La Multi Ani!! pentru:
Raru-chilotzaru',bebe de Floric
Ilinca Pisilinca,bebe de Pisigri
Gabriel cel frumushel,bebe de Magdyi2001
Diana Andreea,bebe de 180882
Adela-Marisa-devoratoarea de brocoli, bebe de Denisamada
Valentin Cristian, bebe de carmencar

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ha, ce-am enervat-o pe maica-mea. Ea-mi tot monitorizeaza consumu' de cafea si azi am avut chef de o a doua portie. La care ea:"hmmm, nu tare-ti recomand, agiti fata!" La care io: "e, lasa-ma, fata e ditamai ghibolu', n-o afecteaza pe ea o gura de cafea!" A fost foarte ranita "cum am putut sa fac fata ghibol?!" (v-am zis ca maica-mea e mai AP ca mine:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Anca Nicolae,

am trimis si noi o poza pe mailul tau (l-am gasit scris pe forum )
N-am mai intrat de ceva vreama asa ca nu stim despre ce surpriza e vorba.
Speram sa facem si noi parte din ea

Pupam

Termenul limita era 7 dec ... parca

Multumim!

Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Multumim de urari !

Ilinca, ce-i ala ghibol?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput