Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *117*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

ghibol (pronuntzat "dybol", "dgybol", asa ceva)= bivol

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Tare m-am amuzat cu povestirile voastre. Si eu am avut o pisica-Tzucky (e la mama acum) care nu facea ea multe prostii pana cand a daramat acvariul in care aveam un pestisor-Piper pe numele sau. I-a tot dat ea tarcoale acvariului rotund, tot se urca langa el si dadea cu labuta in apa, poate, poate il prindea....pana intr-o zi cand a ramas singura acasa. Cand m-am intors era pestele meu cu burta in sus pe jos, acvariul tandari si pisica la fel de nemancata (nu ii pacea pestele mort:)))

Oricum mai tare ca Tzucky a fost frate-miu care cand era mai mititel a vrut sa schimbe si el apa la pesti. Si a vazut ca mama fierbe apa inainte(nu aveam acvariu d-ala smecher). Asa ca a fiert si el apa, a scrus apa veche din acvariu si a mai lasat putin pe fund sa nu moare pestele si apoi a turnat apa fiarta peste el. Tare mandru a fost de el si nu intelkegea de sta pestele cu burta in sus si pluteste. Mai bine toca si o ceapa, stiam o treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

LA MULTI ANI PENTRU GHIOCELELE SI GHIOCEII SARBATORITI AZI!!!
Rares,bebe de Floric
Ilinca,bebe de Pisigri
Gabriel,bebe de Magdyi2001
Diana Andreea,bebe de 180882
Adela-Marisa, bebe de Denisamada
Valentin Cristian, bebe de carmencar

POZE NAZDRAVAN

La multi ani! si din partea noastra

Foarte faine povestile lui Pisigri si Ilinca

Kea, ei categoric inteleg ce le spunem, demult, doar ca nu stiu ei sa vorbeasca, dar raspund/fac ce le cerem in felul lor. Eu pe Ianis de la 3 luni il intreb "Vrei sa papam?" Daca da, imi zambeste, daca nu, e preocupat de altceva. Sau "Ai facut cacacia?" Sau "Hai in patut!" Sau "Vrei sa bem apica?" Iar acum imi si cere, singur fara sa-l intreb.. Faza e ca intelege nu numai chestii rudimentare, dar se prinde si de "nuante", de ex. cand il cert asa doar de ochii lumii, sau cand rad de vreo emisiune TV, sau cant vreo melodie, sau dansam impreuna vreun "vals" Imita perfect gesturile, intonatiile vocii sau mimica fetei

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Capitol 118

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Multumesc Anamariame pentru ceai. Noi astazi am fost puturosi si ne-am trezit la 11, insa am avut destule treziri nocturne

LA MULTI ANI Rares, Ilinca, Gabriel, Diana Andreea, Adela Marisa, Valentin Cristian!!!

Georgyiuli sa aveti multi ani fericiti impreuna

Aris ma bucur ca ai mai intrat pe la noi. Un gand bun pentru sora ta si de la mine

Floric felicitari lui Rares pentru dintisori

M-am amuzat teribil cu povestile spuse Pisigri, Ilinca si Bianca. Pe cea a lui Pisigri o mai citisem undeva, cred ca la alt subiect, dar mi-a facut placere sa o recitesc

L-am admirat si pe Mutzu, delicios ca intodeauna. De aceasta data semana cu un puisor

David a reusit astazi sa se ridice in fund de 2 ori (mai cu chiu cu vai) si aproape s-a ridicat in picioare tinandu-se de barele de la patut

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput