Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *117*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chatonel, uitam: cum si de ce ai scos masa de noapte? Adica de ce m-ar cam duce pe mine capul dar...cum frate? Eu am o perioada proasta, sint ff obosita noaptea, nu am putere sa merg nici la baie, daca se trezeste Ilinca o data pe noapte (dup-aia o iau cu noi in pat, de-aia zic o data, ca la ea in pat cred ca s-ar trezi la fiecare 2 ore) si trebuie sa o legan simt ca imi vine sa fac moarte de om, cad din picioare, nu stiu ce e cu mine. Si mi-ar suride si mie sa nu mai manince noaptea, ca sa avem un fel de program de masa dimineata, da daca nu-i dau tzitzi la trezirea aia mi se trezeste de-a binelea si cred ca in starea in care sint, mai curind sar de la balcon decit sa fiu in stare sa ma joc cu ea 2 ceasuri...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

bebe-shtrumf, de stire nu stiu (mai bine, mi-a ajuns aia cu incubatorul...) dar mie mi se pare o aiureala chestia cu sucul de fructe care ataca ficatul. Poate aportul de lichid la masa scade concentratia acidului clorhidric din stomac si determina o digestie defectuoasa sau hipersecretia de acid (pe termen lung) dar nu vad cum sucul de fructe ar putea sa atace in vreun fel ficatul. Ce, administrat inainte de masa devine toxic, sau cum??
Iar treaba cu ceaiul iar nu mi se pare ok, care ar fi explicatia pentru care ar determina eliminarea fierului? Care ceai, ca ala de tei sigur nu are efectul asta... Plus gindeste-te ca atunci cind am crescut noi, administrarea ceaiului era practic obligatorie; ar fi insemnat sa fim cu totii intens-"anemizati"...
Iarta-ma, dar mie imi fac impresia unor "legende urbane" din ciclul "nu mingiia ciinele pe urechi ca n-o sa-i mai stea drepte". Inainte sa "iei masuri" mai bine cauta ce mai gasesti de citit pe tema asta, ca eu sincer nu as lua de bune info astea. De unde le ai?

Chatonel, ce va mai face burtica?

MAi, fiica-mea a facut o pasiune pentru pampersii murdari . Cind o schimb imediat se intinde, se zbate, se zvircoleste sa prinda scutecul murdar (musai ala murdar, alea curate nu-s bune) si fireste sa-l...guste. Eu o schimb in patut, si ca sa nu ma aplec de 100 de ori, pampersul murdar il impachetam imediat si il lasam intr-un colt de pat pina i-l puneam pe cel curat; ti-ai gasit... Si cind ma vede cu el in mina, ca il pun undeva unde nu ajunge, se agita si miriie de numa .Se pare ca e mare de tot curiozitatea la virsta asta

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

de la mamici, insa sunt si eu convinsa ca treaba cu ceaiul n-are cum sa fie asa de dura.
eu folosesc ceia de tei, baby calm, menta si musetel.
stati nu dati cu rosii inca, nu toate odatta, pe rand, menta si musetelul dc e nevoie, constipat sau deranjat copilul la stomac.
era vb de suc de fructe imediat dupa masa, nu inainte. acum probabil depinde de bb-lusi, probabil fiecare iarasi reactioneaza intr-un fel, unul are probl cu stomacul reactioneaza imediat, da parturi plange, ca si cu conopida, am vazut , in episoadele trecute de povesteau fetele.treaba cu digestia.
ideea e ca dr mea zice sa-i dau ca pana acum, sa nu le bag in seama, dar m-au bagat in sperieti niste mamici de la circa, si voiam sa vad dc chiar asa e, adika la voi, dc ati patit asa, sau ati auzit.
nu le-am luat de bune, clar.
doar ma pune pe ganduri...dc ii distrug ficatelul shtrumfitei?

vedem la anul cand o sa-i fac toate analizele si atunci clar ce are copilul nevoie, unde treb sa plusam.

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nu a fost intentia mea sa dau cu rosii, scuze daca asa ai perceput. Eu totusi as avea mai mare incredere in medic decit in mamicile de pe holurile cabinetului.
Daca ai dubii, fa-i analizele acum, de ce sa astepti pina la anul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

LA MULTI ANI Rares Constantin, Erin Alexandru, Ianis Cezar!!!

Multumesc fetelor, m-ati linistit. Daca pana si Mutzu doarme singur, atunci nu-i problema (nu de alta, dar eu o vad pe Dyana ca fiind una dintre cele mai grijulii mamici ale odiseei - fara suparare pt celelalte mamici, toate suntem iubitoare si grijulii, dar Dyana are asa o...aura aparte). Exact asa face si Ana, ca Mutzu, nici in camera nu ne suporta. Problema e cand plecam cu ea, ca doar nu luam 2 camere la hotel. Toata noaptea se foieste.

Si Ana a inceput sa doarma toata noaptea, de vreo cateva zile se trezeste la opt, iar azi s-a trezit la 9. Apoi pe la 10:30 a adormit iar si doarme si acum. In ritmul asta nici nu apuc sa ii dau sa pape. Dupa-amiaza insa isi scoate parleala

BEBE_STRUMF, dupa parerea mea sucul nu e obligatoriu. In nici un caz sa nu ii scoti o alta masa pt suc. Eu nu i-am dat niciodata suc Anei (am incercat, din disperare de cauza ca nu bea lichide, dar l-a refuzat) si stiu de la prietena mea pediatru in State ca nu are atata aport nutritiv cat sa fie absolut necesar. Acuma na, fiecare mamica face cum crede, eu mi-am spus parerea.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Distrati-va de dimineata

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Rares Rarisel cel mai frumusel javascript:insertsmilie('');

AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Bulanase

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Nu a fost intentia mea sa dau cu rosii, scuze daca asa ai perceput. Eu totusi as avea mai mare incredere in medic decit in mamicile de pe holurile cabinetului.
Daca ai dubii, fa-i analizele acum, de ce sa astepti pina la anul?

stiu ca n-a fost intentia ta sa dai cu rosii, eu am zis sa fiu precauta..
de ce s-o intep acum, ma doare inima, si asa abia la anul facem vaccin, deci mai lasa-ma oleaka, de abia m-am linistit cu inima.

e timp.

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ela tu nu mai laptezi?

Ce ma bucur cand povestiti ca nu vi se mai trezesc piticii, imi dati si mie sperante

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

ELA,

KEA, si Anei i s-au schimbat ochisorii, adica nu mai sunt albastrul ala clar, da nici caprui nu s-au facut. Sunt un albastru-verde-gri, cameleonici in functie de vreme, cu ce e imbracata, daca are ochii limpezi, daca plange, etc. Sunt superbi, as vrea sa ramana asa

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

exact asa are si natalia ochisorii
acum - nu mai sunt albastru ci merg spre verde-gri ,posibil sa se faca verzi? eu si sotul avem ochii verzi.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Apropo, de dinti....MAi exista indivizi sau individe fara dinti pana la varsta asta??? (9 luni)

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.

da ,da noi dar avem 8luni

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

ma duc la kideeeeeeeex!!!!! vine cumnatelul de la control la piciorul operat si ma duce la kideeeeeeeeex!!! asa e ok, adica la o ora fara balamuc prea mare, si plus pavilionul mare din romexpo... presupun ca o sa fie ok; o iau si pe surioara care dupa 2 garzi nedormite deloc azi nu s-a putut da jos din pat, si am bagat-o in dormitor sa doarma linistita; abia astept, o sa iau toti banii din casa... si probabil diseara ma spanzura cristi de limba cand vine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

super,super , abia astept sa aflu ce ai luat de la targ.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Mergi la inceput