Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *117*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ALINA. cred ca e posibil sa se faca verzi, mai ales daca are cu cine semana

FLORIC, am eu o prietena cu bb nascut pe 25 febr., deci 9 luni si jumatate aproape si nu are niciun dinte.

Si apropos de dinti, noi cred ca avem si un incisiv lateral (se vede, se si simte un pic, nu e iesit complet, dar in 2 zile sigur iese), asa ca totalizam 5 dinti

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pisigri, merci de intrebare, e ok burtila la dragoana! a fost atunci ceva, cred ca de la dintii aia interiori

cit despre masa de noapte, asa cum zici si tu, am aminat mult pt ca nu eram eu gata, psihologic, sa avem citeva nopti horror ... si saptamina asta care trecu m-am decis, ca merg in ro curind si vreau sa chefuiesc si sa las dragoana pe mina bunicilor, deci nu prea aveam cum sa fac daca nu scoteam masa de la 3 dimi. Darrrrr, ca este si un darrrr, tati trebuie sa fie de acord pt ca el se trezeste cind BB scinceste si el se duce sa il linisteasca, sa ii puna pe suzi, eventual sa o intoarca pe o parte. Si ca sa fiu sigura ca nu foamea o va trezi, ci doar obisnuinta, i-am dat gris sau fulgi de porumb cu cite o banana mica inainte de culcare. Si a mers.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

heeeey!!!! ce fac fetele mele dragi???
mi-e un dor de voi de nu va inchipuiti, dar sunt atat de prinsa de nu imi vad capul de treaba..nu stiu cand trece ziua. am mai scris de vreo doua trei ori...nu prea am primit raspuns(bine nici nu am intrebat nimicsi nici nu ma ashteptam ca dupa atata timp sa mai pot intra in discutiile voastre)
este o perioada dificila si frumoasa pt noi, avem un proiect mare...cand o sa vina momentul o sa va anuntz pentru ca probabil ca o sa am nevoie si de suportul si parerile voastre..dar mai e cale lunga pana acolo

noi suntem bine, piticul e o adevarata bucurie pentru noi toti, rade si ne umple viata de zambete. chestii tehnice: 8,5kg, 73cm, 6 dinti aproape(5 ieshiti bine si unul la margine). a inceput sa isi dea drumul la maini si isi mentine singur echilibrul pt scurt timp.

eu, ok...f suparata pt sora mea...dar o sa trecem noi peste toata impreuna

va pup pe toate

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ola!Mai...pe mine ma mustra constiinta ca Eva respira acelasi aer cu noi, se inchide un miros in camera peste noapte, care imi sta pe creier. Plus ca avem si tv acolo,laptopuri...offf. Noi avem tot apart de 2 cam, dar avem o sufragerie de 35 mp, in forma de L, si planuim sa inchidem un capat, doar ca nu am avut bani pana acum Oricum, e smechera rau, se vede clar ca prefera cu noi in pat, si are deja 4 nopti de cand i-a iesit miscarea. Eu citisem in Dr Spock ca varsta optima pt mutat in cam ei este 4-5 luni si acum m-am convins ca asa si este. Eu noaptea ii dau Evei ceai daca se trezeste si vad ca tine. A marait pe la 2:30, i-am dat ceai si am mutat-o la noi in pat, si a dormit dusa pana la 7 dimineata, cand a mancat si iarasi somn pana la 9. Eu ii dau suc de fructe, mi se pare important, sunt multe vitamine. Dar niciodata dupa masa, mai ales de laptic. Nici eu nu as putea bea o cana de lapte si apoi suc. Ii dau cam la 2 h de la ultima masa sau cu cca 30 min inainte de alta.Ce ati luat pt bebei de mos neculai?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

a aparut aris
chiar ma gandeam ca oi fi terminat de facut manichiura, penichiura... ca doar nu ti le faci in fiecare zi si alte treburi... trebuia sa apari

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna, Aris!Ce s-a intamplat cu sora ta? Ai spus si am pierdut eu?E interesant cand intri rar, faci un rezumat ft misto...puiutul va umple viata de bucurii...la urma urmei, doar asta conteaza!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

si eu ii dau la bebe suc de fructe dar nu apropiat de masa de lapte..deobicei ii dau cam la 1/2ora dupa masa de fructe

Aris
welcome
Chato zici ca ai gasit reteta anti-trezit noaptea......vreau si euuu...cand va aud ca nu se mai trezesc bb-ii ma gandesc ca avem noi ceva??/

aa si apropo de dinti am intalnit o fetita de 11 luni in parc care inca nu avea dinti dar mergea superrrr

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Mergi la inceput

legat de dormit cu bb in pat... noi nu am dormit nici macar o noapte cu el in pat.... a dormit singur in patul lui si in camera lui, cand venim in camera la el sa vedem cum doarme, daca e invelit... etc, ne simte si schiteaza un oftat....zic si eu ca novus...imi iubesc enorm copilul si sigur ca nu ii vreau nici un rau... dar dormim si noi si el mult mai bine in camere separate... pot sa ma odihnesc bine si sunt fresh ptr el a-2-a zi... eu sunt de parere ca am nascut un copil nu mi-am luat stapan.... sper sa nu va suparati pe mine pt afirmatia asta
dimineata dupa ora 7 mai stam vreo 1-2h la joaca in patul mare din camera noastra si e f frumos cand se trezeste mergem la el si cand ne vede nu mai poate de bucurie si abia asteapta sa ne jucam.

dragos tea mea

Mergi la inceput

si copilul meu de ex aseara s-a culcat la 22.30 si s-a trezit dimi la 6, nu am o reteta antitrezire pe noapte... cred ca e vb de cum zicea cu ceva timp in urma cineva, de trecut pe modul "sleep time". am mai obs ca daca seara inainte de culcare mananca mult are somn agitat
si daca mai trage un pui de somn pe la 19-19.30 iar nu doarme bine noaptea

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Multumesc Pisik !

Oli, nu mai alaptez.. S-a autointarcat bebe. Pe la 4,5 luni cand a ramas husbandu fara servici eu m-am stresat atat de tare incat brusc mi-a scazut productia.. Bebe a inceput sa nu se mai sature doar cu san, incepusem sa-i dau lapte formula in completare, dupa aia treptat am crescut nr.de biberoane pe zi, si dupa diversificare n-a mai vrut el. Il puneam la san si el se zvarcolea, plangea, dar nu mai punea gura pe san. Ciudat e ca noaptea prin somn accepta sanul. Asa si am mers o perioda, noaptea san, ziua lapte praf + lapte muls de la mine. Putin cat era, puneam pompa si-i dadeam lui in biberon ca medicament de anticorpi. Iar la 6 luni fix m-am dus la o nunta, am baut cafea, alcool, am fumat, mi-a venit ciclul si am zis gata! Pana aici a fost, bine ca macar pana la varsta asta 6 luni i-am dat anticorpi, basta! Fara resentimente, fara pastile, intarcarea s-a produs de la sine Si eu ma simteam mai libera dupa aceea, nu mai era bebe conectat non-stop si puteam sa mananc orice, si mai femeie, hormonii bata-i vina!

Dar va admir pe voi Olishka, Ilinca, Novus, Dyana, Petra.Tudor ca inca alaptati, e un sentiment unic!, si au tot timpul din lume sa manance altceva decat lapte, dupa mine san = sanatate!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput