Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *117*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Wow, Aris, bine ai revenit ! Scoatem niste agitate? Te asteptam mai des. Ce a patit surioara ta, ca nici eu nu am fost pe faza, daca ai scris...

Asa deci Chatonel, e pe din doua cu sotul intarcatul asta de noapte . La mine nu-s sanse prea mari prea curind, ca hazbandu se trezeste la 5 sa plece la munci (e drept, e acasa pe la 13-14, dar nu-mi serveste scopului propus) si ar fi cam naspa sa il pun sa si patruleze cu maimutzica.

Nu stiu cum e la altii, dar pe mine Pisilinca ma timpeste cu sensibilitatea ei la (scuzati) pirtzuri. Dom'le, noaptea nu poate sa faca unul fara galerie. Si se trezeste, se intoarce pe burta ca foca si incepe sa ma scinceasca. Si musai trebuie sa o mufez, fie in fund inliving fie cu noi in pat ca sa adoarma la loc. Si asta se intimpla in serile bune la 3-4 ore. In cele rele se poate intimpla si la 15 minute. Seara haleste si ea lapte cu gris cu banana si apoi tzitzi (putin, mai mult de alint...da vad ca productia rezista pe baricade, probabil datorita somnurilor mufate de peste zi) deci nu se trezeste de foame.

Bine, eu trebuie sa recunosc si ca la 8.30 ea e adormita la ea in pat de obicei. Nu vreau circoteca mai incolo, cind va descoperi tv si alte distractii, sa stau dupa coada ei la 12 noaptea sa ma rog sa se culce, iar eu a doua zi sa ma duc la munca. Acum, sa vreau sa ii mut ora de culcare si nu pot, cu joaca si plimbare si orice, la 8.30 nu mai ai cu cine vorbi...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Aris, bine ai revenit! Chiar aseara intrebam fetele de tine... Ti-am trimis un PM, cand ai timp sa te uiti...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78
S-a autointarcat bebe. Pe la 4,5 luni cand a ramas husbandu fara servici eu m-am stresat atat de tare (nu ca n-aveam din ce trai, din fericire indemnizatia mea e maxim permisa, dar asa ca principiu) incat brusc mi-a scazut productia.. Bebe a inceput sa nu se mai sature doar cu san, incepusem sa-i dau lapte formula in completare, dupa aia treptat am crescut nr.de biberoane pe zi, si dupa diversificare n-a mai vrut el. Il puneam la san si el se zvarcolea, plangea, dar nu mai punea gura pe san. Ciudat e ca noaptea prin somn accepta sanul.

Fix asa am patit si eu... La noi "factorul declansator" a fost caldura de afara, asa ca am inceput sa ma mulg si sa ii dau "completare" din laptele meu... Sugea bine doar noaptea. De la 6 luni n-a mai vrut deloc. M-am mai straduit 1 luna, timp in care am diversificat-o "intensiv"... de la 7 luni am intarcat-o... de fapt s-a intarcat singura.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ela felicitari pentru cele 6 luni in care ai alaptat Acestea sunt cele mai importante.

De ce te intrebam de alaptat: ai zis ca ai reusit sa-i introduci toate mesele si vroiam sa te intreb cum ai procedat cu alaptatul (eu asa tineam minte ca alaptezi - am chiar si o poza cu tine pe bancuta, in care alaptam amandoua ).

Intrebare: cate mese de lapte trebuie sa aiba inlocuite la 8 luni?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Ianis Cezar, bebe de Ela78

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ei, ca sa nu ma mai vaicaresc ca copchilu nu are dinti...ce credeti...ce constat azi dupa ce i-am dat sa manance???????

GINGIA TAIATA FIRAV IN 2 LOCURI

Deci, nu mai suntem in grupul "mosilor stirb" suntem in categoria "DINTZOSHILOR". Desi nu a iesit pe deplin se simte foarte bine. Acum sa va vedeti mama bolunda. Eu am simtit de vreo 3 zile ceva la san, dar, ma gandeam la ce zicea Dyana ca o doare sfarcul, si am zis in sinea mea poate e vreo problema la mine, la tzatza nicidecum nu mi-a trecut prin cap ca ar fi dintele copchilului. Ei, dau clasa la bolunzeala? In rest, nici un simptom vestitor: nu urlet, nu bale, nu temperatura, doar acele 3-4 scaune pe zi, cu aspect mai moale, sa nu zic diaree. Sa dea Dumnezeu sa fie toti dintii asa de acum incolo.

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ei, ca sa nu ma mai vaicaresc ca copchilu nu are dinti...ce credeti...ce constat azi dupa ce i-am dat sa manance???????

GINGIA TAIATA FIRAV IN 2 LOCURI

Deci, nu mai suntem in grupul "mosilor stirb" suntem in categoria "DINTZOSHILOR". Desi nu a iesit pe deplin se simte foarte bine. Acum sa va vedeti mama bolunda. Eu am simtit de vreo 3 zile ceva la san, dar, ma gandeam la ce zicea Dyana ca o doare sfarcul, si am zis in sinea mea poate e vreo problema la mine, la tzatza nicidecum nu mi-a trecut prin cap ca ar fi dintele copchilului. Ei, dau clasa la bolunzeala? In rest, nici un simptom vestitor: nu urlet, nu bale, nu temperatura, doar acele 3-4 scaune pe zi, cu aspect mai moale, sa nu zic diaree. Sa dea Dumnezeu sa fie toti dintii asa de acum incolo.

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.

Felicitari pentru "Dintzisori" ca se pare ca ies amandoi, nu?
lui Raru in chilotei!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Am avut si noi o noapte buna...s-a trezit mandruta la 6,30 sa pape putina tzitzi dupa care am dormit amandoua pana la 10,30 !La noi ploua de rupe..asa ca pe o asa vreme nu putem decat sa dormim!
La noi sunt nopti in care nu se trezeste deloc pana dimineata si nopti cu treziri de 2-3-4 ori..atunci sigur o doare ceva, daca nu sunt dintisorii atunci e burtica...si Giulia se manifesta vocal cand o supara basinutele !De foame sigur nu se trezeste..eu o pun la san pt ca o linisteste!

Aris felicitari pentru "dimensiunile" lui Alexandros!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor va multumesc tare mult pt primirea calduroasa
sper sa apuc sa tin pasul macar din cand in cand cu voi

nu am scris nimic despre sora mea in trecut... nu pot spune mai mult nici acumdoar poate sa trimiteti un gand bun si catre noi

discutati despre dormitul la comun vad. al meu doarme in patul lui de la 9 la 12-1 cand ma duc si eu sus, atunci cand se foieshte prima data il iau langa mine. este dorinta mea si a sotului meu. dormim f bine in 3, eu nu pot sa adorm pana nu imi bag nasul in el sa ii simt mirosul si respiratia. sunt constienta ca o sa ne fie greu sa ne despartim, dar vreau sa ma bucur de fiecare clipa de genul asta. oricum o sa-l pierd la un moment dat, cand o sa isi faca viata lui. deocamdata e puiul meu drag si scump si vreau sa-i simt fiecare bataie a inimii. activiatile noastre de culplu se desfasoara in intervalul orar 21-1 in alta camera. sunt ok cu aranjamentul asta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ela felicitari pentru cele 6 luni in care ai alaptat Acestea sunt cele mai importante.

De ce te intrebam de alaptat: ai zis ca ai reusit sa-i introduci toate mesele si vroiam sa te intreb cum ai procedat cu alaptatul (eu asa tineam minte ca alaptezi - am chiar si o poza cu tine pe bancuta, in care alaptam amandoua ).

Intrebare: cate mese de lapte trebuie sa aiba inlocuite la 8 luni?

Olga, mamica lui David iepurasul

Da, si eu am poza aceea cand iau baietii masa in oras...

Eu stiu ca la varsta de 1 an trebuie sa contina doua mese de lapte, una dimineata si una seara inainte de culcare. Dar pana atunci, sfatul meu e sa-i dai cat mai mult san, bine cu cele 2 mese de fructe+legume de rigoare datorita aportului lor de vitamine/fibre/proteine, dar peste iaurt si cereale cred ca poti sari lejer

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput