Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *117*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mi s-a zbarlit paurul pe mine.... canta andra un colind la televizor si asa m-am emotionaaaaaaaaaattt: Doamne nu pot sa cred ca am asa o bucurie in viatza; cu siguranta o sa simt altfel craciunul anul asta; si anul trecut mi s-a parut o minune cand aveam mutzunelul in burtica, dar acum ca-l am langa mine si rade la mine.... nu pot sa cer nimic altceva de la viatza

si sa va ofer o cafeluta,un nesulet, un ceiut, o cacao cu lapte..... ca am uitat, si vad ca nu da nimeni
si muuuuuuuuulti pupi, ca tare bine imi mai incep eu ziua cu voi, cu parerile voastre sincere, cu sfaturile voastre....

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Rares Constantin
Erin Alexandru
Ianis Cezar
!!!

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata gagici!

N-am mai intrat de mult, nu mai stiu mai nimic din ce-ati facut!
banuiesc ca au mai iesit dintisori, ca va pregatiti pentru plimbarea la Platinis-Alunis, ca a venit iarna rea si la voi (ca si la noi) etc.

Noi raportam o saptamina de cind Izia nu mai suge noaptea si cu ocazia asta nu prea se mai baga nici ziua la tzitzi. Io care imi puneam problema cum/cind sa o intarc, vad ca pe ea nu o deranjeaza sa ia deciziile in locul meu si sa imi lase constiinta linistita :))))

Ne pregatim si noi de plecare, abia asteptam sa ajungem in ro.

Acum sintem la socrii, si, ca de obicei, dragoana a chitait o juma (adica a doua juma)din noapte... sper sa nu ma capieze asa si in ro.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Apropo, de dinti....MAi exista indivizi sau individe fara dinti pana la varsta asta??? (9 luni)

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.

Mergi la inceput

ma duc la kideeeeeeeex!!!!! vine cumnatelul de la control la piciorul operat si ma duce la kideeeeeeeeex!!! asa e ok, adica la o ora fara balamuc prea mare, si plus pavilionul mare din romexpo... presupun ca o sa fie ok; o iau si pe surioara care dupa 2 garzi nedormite deloc azi nu s-a putut da jos din pat, si am bagat-o in dormitor sa doarma linistita; abia astept, o sa iau toti banii din casa... si probabil diseara ma spanzura cristi de limba cand vine

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Apropo, de dinti....MAi exista indivizi sau individe fara dinti pana la varsta asta??? (9 luni)

Da, noi. Nici un dintzishor si maine implinim 8 luni. Ma duc la "pregatiri".

A! Uitam sa va spun: am fost ieri la Kidex si Targul de Souveniruri intr-o vizita rapida, mai mergem si sambata dimineata cu tati, sa aprofundam. Am luat cizmulitze roshii frumoase (tot de la aia de la care i-am luat si pantofii la modexpo), ca sa aiba Mos Nicolae "recipientul".

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

nici noi n-avem dinti, la 8 luni si juma :)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

"La multi ani! dragilor nostri:

Alexandra,bebe de Novus
Crina,bebe de Silvi8
Calin Nicholas,bebe de Gina2008
Sophia, bebe de OlgaTarziu
Ioana, bebe de M_monique "

buna!

hai k am scapat de mucisori, acum altceva ma framanta, stiti ca povesteam ca Ariana e mare amatoare de ceai, bea 2-3 biberoane pe zi, acum de cateva zile doar 1, insa cika nu e bine, ca prin ceai elimina fierul.dc e in cantitate mare.
eu ma chinuiam cu galbenus, ficatel, carne si alte cele si sa-l elimine...of.
in fine...
am aflat si ca ssa avem mare grija cand dam suculetul proaspat de fructe bb-ilor, caci dc i-l dam pana ce-l culcam sau imediat dupa masa, ii ataca ficatul.
acum pot sa-i mai dau eu pana-n 10 iaurt cu ceva(brnanzica, biscuite, banana, cereale, paine-depinde)si apoi suc de fructe?
se kk copilul prastie...eu una asa as pati, sincer.

deci dc papa biberon la 7 sau 6, la 9 ii dau suc de fructe, ma omor pt 40 ml care-i bea...si ea tot arunca biberonul sau canita cu picurator cat colo.
si sa renunt la iaurt?sau la suc de fructe?
n-as renunta la nimik.
dupa mine....

ca sa nu mai zic ca sunt ravasita de acel caz din TGV, nepotelul unui profesor de dansuri moderne, care a murit din cauza unui leagan prabusit peste capul lui.
a dat la tv pe toate posturile, un baietel de 6 anisori, la anul mergea la scoala, f inteligent si plin de energie.
nu pot sa cred asa ceva.

Domane pazeste!

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

bebe-shtrumf, de stire nu stiu (mai bine, mi-a ajuns aia cu incubatorul...) dar mie mi se pare o aiureala chestia cu sucul de fructe care ataca ficatul. Poate aportul de lichid la masa scade concentratia acidului clorhidric din stomac si determina o digestie defectuoasa sau hipersecretia de acid (pe termen lung) dar nu vad cum sucul de fructe ar putea sa atace in vreun fel ficatul. Ce, administrat inainte de masa devine toxic, sau cum??
Iar treaba cu ceaiul iar nu mi se pare ok, care ar fi explicatia pentru care ar determina eliminarea fierului? Care ceai, ca ala de tei sigur nu are efectul asta... Plus gindeste-te ca atunci cind am crescut noi, administrarea ceaiului era practic obligatorie; ar fi insemnat sa fim cu totii intens-"anemizati"...
Iarta-ma, dar mie imi fac impresia unor "legende urbane" din ciclul "nu mingiia ciinele pe urechi ca n-o sa-i mai stea drepte". Inainte sa "iei masuri" mai bine cauta ce mai gasesti de citit pe tema asta, ca eu sincer nu as lua de bune info astea. De unde le ai?

Chatonel, ce va mai face burtica?

MAi, fiica-mea a facut o pasiune pentru pampersii murdari . Cind o schimb imediat se intinde, se zbate, se zvircoleste sa prinda scutecul murdar (musai ala murdar, alea curate nu-s bune) si fireste sa-l...guste. Eu o schimb in patut, si ca sa nu ma aplec de 100 de ori, pampersul murdar il impachetam imediat si il lasam intr-un colt de pat pina i-l puneam pe cel curat; ti-ai gasit... Si cind ma vede cu el in mina, ca il pun undeva unde nu ajunge, se agita si miriie de numa .Se pare ca e mare de tot curiozitatea la virsta asta

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Multumim Floric, Dyana pentru urari!

Nici noi n-avem nici un dinte

Floric, am admirat pozele cu Raru, ce baiat mare are mama! Si pe mine ma apuca nostalgiile cum era el in burtica si-i vorbeam si-l mangaiam, sau cand era bebe mic si miroseam la fel si ma "asculta".. Acum e un individ cu vointa proprie, nazbatios si hiperactiv.

Povestea ta de la nastere cu gropita din barbie mi-a adus aminte de ce mi s-a intamplat mie: cand il scoate doctorul din burta prin cezariana, imi spune: N-am mai vazut asa copil cu puta mare, o are mai mare decat a mea, cu cine seamana? Eu candid de colo: Cu tat-su! El: bine ca sinteti sincera, celelalte au zis "nu stiu" In salon unde eram 5 mamici cu 4 baietei si o fetita, o mamica de baietel a remarcat: A! pai de-aia da el tonul la urlat, ce zice: Ba! eu sint cel mai coios, aici eu sint seful! da???!! Eu am ras si n-am dat mare importanta Dar taica-su si acum se umfla-n pene de odoru-i "pularau", pai normal ca e singurul element mostenit de la el, in rest e ma-sa intreg!

In alta ordine de idei, discutiile astea despre copii rasfatati ma pun pe ganduri ce sa fac cu Ianis dupa 2 ani. Soacra-mea nu stie sa-i arate cum sa deseneze sau sa modeleze din plastilina, de fapt nici nu prea sta cu ochii pe el, nici nu-i schimba pampersul, maximum il hraneste, dar si atunci doar cateva lingurite cat ia el la inceput, nu insista sa pape pana se satura cum fac eu.. In afara de asta, in casa aia mereu se tipa, se injura, sint multi, e harmalaie mare. Nepotul pe care il creste ea acum e rau, i se indeplinesc toate poftele de catre toti si de la atatea tipete si interdictii "NU face aia, NU merge dincolo, NU manca asta!" cred ca va avea un inceput de ADHT, daca nu se remediaza situatia la gradinita cand va incepe... Asa ca ma bate gandul sa-i angajez o bona sau si mai bine sa-i caut o cresa particulara, ca sa socializeze cu alti copii si sa se integreze mai devreme in societate... Dar mai e pana la 2 ani

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput