Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *117*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Noapte buna!!!
Ar trebui sa ma bag si eu in pat ca ai mei dorm dusi! Si sigur mandra mea iar ma va trezi de 3-4 ori si in noaptea asta...dupa o saptamana in care mi-a dormit pana dimineata!

Noapte buna!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Si de o luna tot vreau sa intreb mamicile care au copii la care li s-a schimbat culoarea ochisorilor, in cat timp s-a produs schimbarea. Adica cat a durat perioada asta de tranzitie de la albastru la...caprui de ex. Mie inca inainte de 7 luni ale copilului mi se pare ca i se schimba culoarea ochilor. A trecut mai bine de o luna jumate si nu-s caprui. Lumea ii vede albastri, asa ii vad si eu in general, dar parca nu mai sunt albastru curat. Parca e un albastru mai tulbure, nu stiu cum sa spun. ma lamureste si pe mine cineva?

Keutu cheliutu

Keuta, inteleg perfect ce spui. Nici Rares u ii mai are albastru clar de ochi albastri, uneori, seara ii are verzi, iar pana dimineata se fac iar albastri. Ce sa zic...eu tot sper in albastru ca ar avea cu cine semana. Dar mai stii, nepotului meu i s-au schimbat ochii (culoarea) pe la 5-6 ani, din albastru in verde deschis, mai degraba turcoaz, oricum o culoare urata fata de ce ochii minunati avea inainte.

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatzaaaaaaaaa!!!! vedeti cata energie aaaaaaaam???? mutzu meu a avut doar O TREZIRE azinoapte!!!! sunt fresh !!!!
pisik da' cum poti sa-ti faci probleme pentru asta???? pai eu ce sa mai zic ca mutzu ne-a dat afara din camera, nu din pat!!!! daca dormim in camera cu el se agita, maraie..... asa a facut de la 3 luni, cand l-am lasat singurel in camera si a dormit baiatul dupa aia super bine; singurul "rasfat" pe care mi-l ofera este un scurt atipit langa el noaptea cand ii dau titi, dar si atunci ma impinge repede, si dimineatza, cad il iau langa mine pe la 6-7 si atunci e suuuuper dragastos si pupacios, si ma pipaie pe fata, si ma musca....., ma scarpina... ; deci e clar, copilul meu vrea la el in pat, si singur in camera; si credeti-ma ca se trezeste extem de multumit si iubaret; uneori mai atipeste dimineatza langa mine, si atunci intr-adevar se cuibareste la pieptul meu de mor langa el de drag, dar noaptea nu face asa niciodata

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Si ca tot am ajuns la babyphone, eu am o nelamurire: voi cum il folositi? La mine nu-i nevoie in 99% din cazuri, dar daca totusi am, nu stiu unde sa-l pun ca daca se trezeste bebe si vede ledul aprins, sigur face tot ce poate sa ajunga la el. Si mi-e teama de antena aia. Daca il pun prea departe mi se pare ca nu-i suficient de sensibil.

Keutu cheliutu

kea eu il bag pe marginea saltelei fix cat sa ascund ledurile alea aprinse, dar sa ramana senzorul descoperit; cu antena.... da, uneori o mai prinde mutzu meu "si-i rupe ochii"!!!!! dar am lipit firul cu scotch de patut si nu poate sa-l traga; din antena nu are ce sa rupa, dar firul e periculos; si niciodata nu l-a "atacat" noaptea, doar ziua i se mai pune pata pe el, asa ca dimineatza il iau din patut, ca sa nu mai vada tentatia!!

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Rares Constantin, Erin Alexandru, Ianis Cezar!!!

Dyana ma bucur ca esti fresh si ca Davidutul tau a fost cuminte, nu ca al meu...care de pe la 3 s-a trezit de f multe ori, de nici nu le mai stiu numarul Asa ca eu sunt mai adormita.

Pupici si sa aveti o zi frumoasa!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Rares Constantin, Erin Alexandru, Ianis Cezar!!!

Dyana ma bucur ca esti fresh si ca Davidutul tau a fost cuminte, nu ca al meu...care de pe la 3 s-a trezit de f multe ori, de nici nu le mai stiu numarul Asa ca eu sunt mai adormita.

Pupici si sa aveti o zi frumoasa!

Olga, mamica lui David iepurasul

Multumim !

Ianis nu stiu ce are, de cateva nopti nu se mai trezeste deloc noaptea Ori pentru ca e foarte obosit, ziua "alearga" prin casa, dar si doarme de vreo 3 ori in reprize de cateva ore. Ori pentru ca e satul, am reusit performanta sa incadrez toate cele 4 mese diversificate (fructe, legume, iaurt, cereale) + 2 biberoane lapte (dimineata si seara) in programul lui...

Bine, la san e altceva...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza fetili !

Pisik, nu mai vorbi prostii, zi merci ca ai un copil care doarme singur. Eu as vrea...

Shasa, am mai prins din zbor si celalalt apropo dar am uitat sa raspund, am avut citeva zile mai "nervoase". Bine, nu esti persoana potrivita sa ma pling de zile "nervoase", nu vreau sa imi imaginez cum e la tine daca se supara toata trupa de indieni

Kea, nu e chestie de dinti, hai sa-ti povestesc cum se intimpla: copil vesel, bine dispus, ne-am jucat pe jos sau la mine in pat sau tocmai ce a mers prin toata casa tinuta, sau abia s-a trezit dintr-un somn de zi si din pupaceala aferenta, si o asez in patut printre jucarii ca sa ma duc pina la baie. Si ma urmareste, si cind vede ca ma apropii de usa, se pune tata pe-un urlaaaat....cu pumnii strinsi, dind din picioare, zvircolindu-se prin pat.. Si desigur ca in cursul unei zile sta bine-merci la ea in pat cu alte ocazii, adica nu are ceva cu patul, si nici nu se teme ca dispar cu totul daca ies pe usa. Si mai face "crize" de-astea si daca stam amindoua pe jos si ne jucam si ea intinde minutele sa o iau in brate si eu nu ma conformez imediat...

Mai fetelor, din ce am mai citit eu pe aici, chestiile cu tavalitul pe jos nu sint musai rasfat, unii le denumesc tantrumuri si le explica prin aceea ca, copilul este frustrat pe de o parte de multele interdictii care i se impun, de neputinta lui de a interveni in vreun fel in deciziile pe care le iau parintii, si de imposibilitatea de a-si defini si mai ales exprima coerent emotiile. Adica la 2 ani nu stie sa spuna ca e suparat, trist, dezamagit etc. "Pisicologii" recomanda fie ignorarea copilului in plina criza si discutiile cu el dupa ce se linisteste (metoda "Dresaj") fie luarea copilului in brate, in ciuda impotrivirilor, tinutul strins la piept si vorbitul calm pina ii trece criza, si apoi discutii de genul "Stiu ca esti trist/suparat/ti-e ciuda ca... dar..." (metoda AP). Am citit mult pe tema asta, habar nu am cum as proceda, cred ca depinde de copil, mama mi-a spus ca am avut o singura tentativa de tavalit pe jos pe strada, in care m-a ignorat spunindu-mi ca "nu ma aude daca tzip, doar daca vorbesc frumos", si am renuntat vazind ca metoda nu da roade; un copil mai perseverent banuiesc ca poate insista mai mult pe aceeasi metoda pina sa se convinga ca nu functioneaza. Ma rog, daca o sa pasioneze pe cineva subiectul, sint destule topicuri pe DC pe tema asta.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Lasand la o parte AP, eu am alta problema. Care este diferenta intre un copil rasfatat si unul cu personalitate puternica?
Mie de asta mi-e teama. Sa nu imi rasfat copilul peste masura.Deocamdata ma bucur ca e sanatos si incerc sa nu il las sa planga.

Vezi de asta mi-e teama si mie !! Vad destule cazuri de copii isterici nu alta si parinti neputinciosi in a mai schimba ceva

Oare cum se ajunge aici? clar nu e o reteta general valabila, dar totusi cred ca sunt anumite asemanari intre cazuri
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

cred ca la astea ne gandim toate; nepotelul meu era in bricostore cand a facut o criza din asta, cu urlete si tipete si tavalit pe jos si dat cu capul de carut... pentru ca nu i-au dat cutia cu vopsea de pe raft; daaaaaaaaaaaar, e un copil crescut 99% din timp in casa, fara socializare cu alti copii, si nici nu vrea sa incep cu metoidele mamei lui de crestere
dar sa nu va speriati daca vedeti si un copil super cuminte facand asa; uneori simplul plimbat printr-un mediu nou poate declansa o asemenea reactie; iar magazinele pline de toate alea, si pline de oameni, cu zgomotul ala de fond care te turbeaza.... sunt cele mai bune declansatoare de asemenea crize; este pur si simplu o super excitare nervoasa, pe care copilul nu stie sa o tempereze.... si atunci se exteriorizeaza
dar exemplele pe care le-ati dat voi, cu fetita care tipa la baloane, si celalalt cu urlatul de jucarii..... ala este clar rasfat.... sau nu stiu daca rasfat e cuvant bun... este mai degraba o lipsa totala de autoritate a parintilor; pentru ca de rasfatat toate o sa-i rasfatam, dar asta nu inseamna ca nu o sa le stabilim niste limite; si eu am fost un copil super rasfatat, si iubit si alintat... dar cu un mare respect pentru parintii mei care erau din categoria "de gasca" dar fermi in limitele stabilite;

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Distrati-va de dimineata

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Rares Rarisel cel mai frumusel javascript:insertsmilie('');

AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

SA TRAIASCA GASCA DE 4

Rares Constantin,bebe de Greierash78
Erin Alexandru, de loryv
Ianis Cezar, de Ela78

In fiecare zi, cand ma uit la lista de sarbatorita si constat ca a mai trecut o luna, ma apuca, asa...o nostalgie, si imi aduc aminte, retraiesc momentele de anul trecut pe anul asta, cum mergeam la spital zilnic, cum eram cu acul in vena si mi se parea normal, cum a trecut timpul...si acum ....bobitele din burtica au crescut si serbeaza luna dupa luna, si fac giumbuslucuri in fiecare zi...Hai ca ma apuca plansul

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.

Mergi la inceput