Burtici de fluturasi pretiosi de Mar-Apr 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 20
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lindal Multumesc Rebiana. Am votat si eu tot pt iepurasi, ca sunt de sezon de Pasti. Hainutele sunt de la soacra mea, nu sunt toate noi, dar le-am spalat, calcat si aranjat si arata bine. Cel putin eu sunt foarte incantata. ![]() 21+ cu ElizaPictura pe sticla Poze |
Nu-i bai ca nu-s noi! Eu voi folosi f multe de la Luca; am primite de la mama (care le-a primit la randul ei) si o colega mi-a spus zilele trecute ca-mi va da multe dintre hainutele pe care le-a purtat fetita ei. Vom mai si primi, vom mai si cumpara, minunile noastre sa fie sanatoase ca hainute vor avea muuulte!

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
si eu am multe de la ivan care le voi folosi la fetita, foloseam chiar tot daca ar fi fost baiat, dar si asa sunt multe care se potrivesc
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Lindal spune:
Eu ma gandesc ca la cat de repede cresc copiii, hainutele si chiar si alte lucrusoare pot fi considerate "consumabile", pt ca le folosesc un timp destul de scurt. Din acest motiv nici nu as da prea multi bani pe ele, sunt bune si cele "second hand" (adica primite, nu cumparate din magazine SH).
Deci nu ma arunc la cumparaturi. Noi vom cumpara doar patut, pampersi (na!) si ce o sa ne mai lipseasca dupa ce primim de toate de la toti (ma gandesc aici si la darurile de la nastere, botez etc). Multe lucruri mai primesc de la sora mea, care are baietel, iar diferenta dintre el si fetita mea va fi de aprox 1an si jumatate.
21+ cu
Eliza
Pictura pe sticla
Poze
child spune:
bianka, nu ma mai joc! Si noi ne hotarasem pentru Albert Cristian, vrem doua prenume pentru ca numele e scurt. Eu oscilam intre Cristian si Gabriel, dar sotul nu renunta la Cristian si eu aveam pregatit numele Albert dinainte de a ramane insarcinata. Te pup 
O seara faina!
26+ 
stefimic spune:
buna fetele mele dragi, acum am reusit sa ajung si eu la zi, m-am chinuit toata ziua dar cu treaba si copil mic mai greu.
am vazut ca v-ati trecut numerele de tel, l-am trecut si eu pe al meu si sper sa putem coresponda la momentul cu pricina.
REBIANA eu stiu ca nasii cumpara cerceii, la mine vrea si nasa si moasa, deci va avea mai multi cercei, si o sa-i pun din aternitate, asa stiu de cand l-am nascut pe STEFI ca se puneau din maternitate, acum vom vedea, mai stiam tot asa cu un aparat si erau cercei medicinali care se purtau o perioada si apoi se puneau cei definitivi, si eu abia astept sa o vad cu cerceii.
DIANAMI sper ca sunteti bine si ca bebele tau va fi bine si va mai sta la tine in burtica cat mai mult, sanatate multa iti doresc si tie si bebelului.
FREDELIA ma bucur ca te-ai mai linistit si ca te simti mai bine, si abia astept sa vad reactia sotului la pantalonii de piele si oricum sa ne arati pozici.
ROXANA cu zcuzele de rigoare vreau sa-i urez si eu pustiului tau LA MULTI ANI IVAN, sa cresti mare, sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii.
referitor la patut, noi am avut din lemn pe care l-am strans si i-l vom folosi si acum ,iar apoi am avut tarc, in care se juca si dormea ziua, acum fiecare opteaza pentru ceea ce ii place.
referitor la numele odiseei din partea mea puteti alege orice, mi-au placut toate variantele asa ca cele cu o imaginatie mai bogata si cu inspiratie puteti hotari.
mi-e a inceput sa-mi creasca tensiunea si este mult mai devreme decat in sarcina trecua si i-mi este cam frica sa nu patim ceva, dar sper sa reusim cu tratament sa o tinem in limite normale.
fetelor ce mai stiti de oxitocina ca noi tot cautam.
acum va las , va pup si sa aveti grija de voi.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
28+
IOANA
dayanara spune:
stefi 
ce tensiune ai? o iei acasa mereu?
eu azi am avut asa o senzatie ca ma duc :)) si cand imi pun aparatul aveam 7 cu 5 , de bucurie ca nu e mare ci e mica, mi.am revenit
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
Roxana, multumesc
Gabi, super poze, super mamica, super burtica

Lindal, sa le foloseasca sanatoasa !! Si eu am multe hainite primite de la cumnatica mea sau prieteni...oricum nu le poarta prea mult timp ![]()
Anca, eu am si patut de lemn si tarc/patut de panza, ca cel al Oanei. Acum, daca ar fi sa aleg intre cele doua, intradevar, tarcul e mai practic. Spor la decis si cumparat![]()

Ioana,
25+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asteropipan pupici la toate burticile!!!!!!!!!!! si LA MULTI ANI, IVAN! SA CRESTI MARE,VOIOS SI SANATOS! in sfarsit ,feteelor am revenit si noi dupa cateva zile dar sa stiti ca nu v-am uitat.doar am avut ceva probleme cu laptopul!a racit! am vesti extraordinare pe care vreau sa le impartasesc cu voi.luni am fost la eco! bebelina mea pretioasa cantareste 810gr si e o lungana(ca tasu) are 35,35cm. iar mami ei nu mai poate de bucurie! 26+ ASTEROPI -IOANAU.M 07.06.2009 FETELOR VA RUGAM PUNE-TI IN LISTUTA CELE SCRISE MAI SUS. va multumim si va pupam. |
chiar te dadeam disparuta
felicitari pt vestile bune de la eco! deci pana la urma l-ai convins pe sot sa puneti si ioana al doilea nume? 
POZE
26+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
andra_s spune:
oanka stiu ca a fost totul in regula azi, dar intra sa ne confirmi 
POZE
26+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
andira spune:
Rebiana - multumesc
Hai sa-ti raspund la ce-ai intrebat tu cu cerceii: eu nu am pus niciuneia cercei in maternitate. Motivul a fost destul de simplu: mi-a fost frica sa nu ranesc copila cand schimbam body, puneam hainute etc. Stii ca bebelusii nu suporta cand le tragi hainutele pe fata, si se cam zbat sau incepe plansul. Si nu toate merg bagate pe manute. Si mi-era teama sa nu agat cumva cerceii, sa ii fac vreo rana.
Culmea e ca pana la urma i-am facut Irinei gauri, cu pistol de-ala de-ti pune si cercelul instant, cand avea cam 2 anisori. A scancit nitel cand i-am facut gaurile, dar nu s-a speriat foarte tare.
Si de ce mi-a fost frica nu am scapat, intr-o seara, la cateva luni dupa, cand i-am tras bluzita de pe cap (era o helanca pe gat, mai ingusta), am ranit-o la o urechiusa, cu cercelul ala. Si-acum imi vine sa-mi dau palme cand imi aduc aminte cum a inceput sa planga.
In fine, cert e ca i l-am scos imediat si pe celalalt, i-am aruncat cat colo si de atunci nu i-am mai pus, iar la Nati nici gand sa mai incerc.
Acum Irina imi spune ca ar vrea cercei (ca ma mai vede si pe mine cu 5 gauri in urechi
), si i-am spus ca ii fac oricand vrea ea, dar sa stie ca o sa o doara putin. I-am spus nu de alta, dar sa fie prevenita, ca sa nu ma trezesc acolo ca dupa ce ii fac o gaura se sperie si nu mai vrea, si ramane cu un singur cercel
.
Pentru ca si noi am nasit 2 fetite, pot sa-ti spun ca la ambele le-am luat noi cercei. Si noi avem cercei pentru Irina, primiti de la nasa ei. Acum, nu stiu cum e la voi, cred ca pot sa le ia si parintii, si sa ii ia nasii lantisor.
Dayanara - multumesc!
Sa-ti fie de bine cu chiftelele, asa eram eu ieri cu puiul cand l-am scos din cuptor, am mancat aproape jumatate din el
.