Burtici de fluturasi pretiosi de Mar-Apr 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

asa e niby_niky .l-am fentat pai ce eu nu trebuie sa fiu ascultata!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Am si eu o intrebare, in legetura cu patutul lui bebe, ne-am hotarat sa luam si noi insa nu stim de care... La Karla am avut de lemn, insa nu prea m-a multumit...tot timpul se lovea chiar daca avea aparatoare asa ca l-am pus pe sotul sa-i dea jos zabrelele si sa puna o plasa. Acum parca as lua din acela stil tarc, insa ma intereseaza cateva pareri mai ales de la mamicile care ati mai avut si l-ati folosit pentru dormit si joaca.

ancasapt.23Deyan si mami deKarla20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_iary

REBIANA de obicei te intreaba asistentele in spital daca doresti sa-i faca gauri. Pe mine m-au intrebat, si i s-a pus ata chirurgicala in urechiuse care trebuia lasata pana pe la 6 saptamani, dar mi s-a spus s-o misc din cand in cand [atza] iar la o luna si jumatate i-am pus cerceii, pe care i-a primit de la socrii. Chiar daca nu-i primea ma duceam si ii cumparam, in 6 saptamani e timp. Oricum cu cat e mai mica, cu atat mai bine ...parerea mea.
Votez si eu pentru iepurasi mai ales ca o sa fie Pastele in perioada aceea.

ancasaptamana 23Deyan si Karla20.08.2003

Ma intrebam eu ce faci/cum iti e.. ca n-ai mai dat niciun semn! Mercic pentru raspuns! Cred ca va avea ata in urechiuse dupa ce i se vor face gaurile, cel putin pana se vindeca locurile respective.. am mai vazut la fetite f micute doar ca uitasem.
Multumesc si celorlalte fete care au raspuns .

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Ma intrebam eu ce faci/cum iti e.. ca n-ai mai dat niciun semn! Mercic pentru raspuns!

Cu placere
Am renovat cate ceva prin casa si 3 saptamani n-am avut net. Eu sunt bine, Doamne ajuta , sper ca si voi. Merci ca te-ai gandit la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Pt fetele interesate, am mai adaugat poze cu hainute. Unele sunt mai mari, pana la 2-3 ani. Scuze pt calitatea pozelor.

21+ cu Eliza
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Anca eu am avut la Luca din acela din material textil.. care se transforma in tarc si mi s-a parut ok. L-am luat astfel din motive ca: se monteaza si demonteaza usor; il poti lua in concedii/la parinti etc; camera lui Luca avea deja pat de copil mai mare - o masina f haioasa si n-as mai fi avut nevoie de patutul din lemn dupa ceva timp; l-am montat langa patul meu (intre perete si pat) si-l puteam muta singura ori de cate ori faceam curatenie, ca sa pot sterge sub el.. de vreun an si jumatate n-am mai avut nevoie de el astfel ca l-am strans si l-am depozitat (patutul din lemn nu mi-ar fi permis asta).

Mergi la inceput

Anca
Lindal foarte dragute hainutele! Sa le poarte sanatoasa micuta Eliza. Ai bavetele cu iepuras si chiar si-un sac de dormit.. dupa cum voteaza fetele aceasta va fi si tema odiseei

Mergi la inceput

Rebiana multam de raspuns si cred ca chiar o sa iau pentru ca am vazut o gramada de modele care mi-au facut cu ochiul In plus, ca pret mi se par mai avantajoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Multumesc Rebiana. Am votat si eu tot pt iepurasi, ca sunt de sezon de Pasti. Hainutele sunt de la soacra mea, nu sunt toate noi, dar le-am spalat, calcat si aranjat si arata bine. Cel putin eu sunt foarte incantata.

21+ cu Eliza
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

linda am vazut hainutele, sa le poarte sanatoasa! sunt frumoase

anca eu am avut pat de lemn , chiar daca nu l.a folosit dar oricum as opta in continuare tot pt el

rebiana, al meu chiar daca e de lemn e pe roti si.l mutam prin casa...
apoi l.am desfacut si l.am strans , nu se poate lua dupa tine in vacante asta e clar, adica una e sa.l strangi o data sa.l bagi la pastrat si alta e de fiecare data...nu merge
patutul il am saltea vreau neparat aerosleep, ca sigur va fi nevoie sa las bebe din mana si macar acolo e mai in siguranta, sper
ca pe ivan il luam in scoica dupa mine si la baie, nu de alta dar intr.o seara era in landou , langa mine pe canapea si dormea, tocmai ce ma pregateam sa ma duc sa fac un dush cand in somn a inceput sa regurgiteze un pic si m.am speriat ca nu se putea intoarce singur si s.ar fi inecat...cine stie, asa ca de atunci l.am luat mereu in scoica si la baie :)

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput