Burtici de fluturasi pretiosi de Mar-Apr 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

REBIANA eu am fost luata drept nebuna de catre cunostinte cand le-am zis ca vreau sa-i pun cercelusi fetitei din maternitate..Nasii nu ii vor lua cercelusi,ii vor lua lant cu cruciulita ca asa e obiceiul.Nu il boteaza preotul fara cruciulita.Asa ca,dupa ce o voi scoate din maternitate ii voi pune eu.

25+ Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

ALINA,vad ca v-ati hotarat si la al doilea nume.L-ai fentat pe sotior pana la urma

25+ Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asteropipan
felicitari pt uriasha !

denisa ce bine se vede fetita si ce scumpa e cu mana pe fata

babyangel , asa imi facea mie ivan intindea piciorul si cand puneam mana si.l tragea repede, ce dulce era ...

rebiana buna intrebare cu cerceii...aici oricum nu se pun in spital, ci mai incolo o sa.i dau gauri la farmacie cu niste cercei speciali apoi cei defintivi ii aleg eu care.mi plac

am fost la cumparaturi ca imi trebuie chiftele, mi.a facut oana pofta!
si aia de la casa era cobza de muci si tuse, ca imi venea sa fug de acolo...cum am iesit m.am dezinfectat si eu si ivan dar oricum e panica mare cu gripa asta mai ales ca aici se imbolnavesc multi cu sutele in fiecare zi ...si nu.mi permit sa ma duc la urgenta cu ivan in caz de ceva sau sa stau prin spitale...

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

atb ti.a iesit frumos culoarea si de silueta nu mai zic nimic! arati bine de tot
cum e cu nicholas? mai ridici carutul sau incerci sa eviti?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Oana multumesc
Gabi, unde sunt pozele tale? eu pe picassa nu le-am vazut..

Ioana, 25+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

Oana multumesc
Gabi, unde sunt pozele tale? eu pe picassa nu le-am vazut..

Ioana, 25+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE

ioana du.te in gmail pe adresa comuna si acolo deschide emailul de la gabyhila si vei vedea invitatia catre albumul ei personal pe webshots

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Frate, munca grea la triatul si aranjatul hainelor -- le-am si probat pe toate, desigur o sa fac poze ca acum mi se pare si mie ca arat a om mai normal, chiar daca sunt grasa, macar hainele astea se aseaza frumos, iese burta in evidenta, dar restul pare mai subtire.

Maine vine Coleman din Korea si ma duc sa il iau de la aeroport in niste pantaloni negri DE PIELE!!!! Fetelor, sunt asa sexi ca abia astept sa vad ce reactie are

Andira -- esti ceva cu invatatul, nu stiu zau cum poti, io nu reusesc sa imi aduc aminte nici ce voiam sa ii spun sotului sau ce trebuia sa cumpar de la magazin.

Cu schimbatul, noi clar nu aprindeam lumina, nu de alta, dar dormeam toti in aceeasi camera, am fi trezit tot poporul. DAr nu imi mai amintesc schimbarile din timpul noptii. Adevarul e ca ai mei copii au dormit cate 5-6 ore din primele saptamani, asa ca nu am avut treaba, sa ne sculam din ora in ora...

Rebiana -- noi nu am facut gauri aici nu se fac in spital si pana am cautat unde sa facem, s-a razgandit Coleman, a zis ca e un obicei barbar si daca vrea singura sa isi faca, o sa isi faca ea cand o fi mare

La noi s-a facut ora de culcare. Daca nu adorm, revin.

O seara buna!

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Freedelia - ce tare esti, piele neagra!!!
Mie cand imi spune cineva de pantaloni piele neagra il vad automat accesorizat si cu un bici. Asa ca acum mi te imaginez asteptandu-l pe Coleman la aeroport, in cizme lungi, negre, pe picior, pantalonii de piele neagra, si pocnind din bici.
Lasand gluma, ma bucur ca ti s-a ridicat moralul, si ca ai haine frumoase de purtat. Si pe mine ma binedispune la culme cand imi iau ceva frumos, si care imi vine bine. Sa le stapanesti sanatoasa, si sa ne pui poze!

Iar cu invatatul, nu stiu, dar eu trebuie neaparat sa am tot timpul o preocupare de genul asta. Altfel simt ca ma prostesc si ca irosesc timpul. Cred ca am o problema...
Mai raspund dupa ce termin de concatenat cele 12 exceluri a cate 40.000 linii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

REBIANA de obicei te intreaba asistentele in spital daca doresti sa-i faca gauri. Pe mine m-au intrebat, si i s-a pus ata chirurgicala in urechiuse care trebuia lasata pana pe la 6 saptamani, dar mi s-a spus s-o misc din cand in cand [atza] iar la o luna si jumatate i-am pus cerceii, pe care i-a primit de la socrii. Chiar daca nu-i primea ma duceam si ii cumparam, in 6 saptamani e timp. Oricum cu cat e mai mica, cu atat mai bine ...parerea mea.
Votez si eu pentru iepurasi mai ales ca o sa fie Pastele in perioada aceea.

ancasaptamana 23Deyan si Karla20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Mergi la inceput

andira bafta la examen! nu cred ca ai o problema si daca e , e una frumoasa :)

doamne ce face pofta din mine, deja sunt la al doilea rand de chiftele!

POZE

Mergi la inceput