Burtici de fluturasi pretiosi de Mar-Apr 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Oana, am activat PM

Ioana, 25+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Honey - se vad foarte bine. Ce scumpa e cu manuta la fata!
Sunt poze de la morfo?
Abia astept sa ma duc si eu miercuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Interesant cum se schimba miscarile de la zi la alta si cum prinde putere. Mi-e frica sa ma gandesc ce ne asteapta mai incolo.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Oana , cele mai puternice miscari voi fi acum, in luna a 7-a!
Incepanda cu luna 8-a deja este maricel si nu mai are loc sa faca tumbe chiar..se va misca mai incet(nu mai putin), in schimb vom putea sa ne dam seama cu ce te loveste..cot, calcai, caput..Eu reuseam sa-i prind piciorusul cateodata si ma distram de viteza cu care si-l tragea inapoi

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Oana - multumesc si multumim pentru rabdare!

Deci esti in medical deja? Boierie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

babyangel multumesc pentru ajutor cu crearea albumului, insa cum ajung pe contul comun? sclipiciosi2010 la username? dar parola?

27+

http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica

Greenfrog, da cautare pe google la picasa..intri pe site(picasa.com) si acolo vei vedea Picasa webalbums intri si dai sigh in..Stii id-ul si parola??

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Babyangel - ce tare faza cu prinsul piciorusului!!
Eu aveam senzatia ca imi muta totul prin burta cand se apucau de tumbe, si ca nu mai e nimic la locul lui .
Sotul meu se uita cu ochi mare cum facea burta mea valuri, si mai ales cand mai vedea vreo parte mai inaltata - faceam pariuri ce e acolo, manuta, piciorus sau fundulet (capul era bine proptit in jos de pe la 6 luni deja )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Denisa bebelunei...tare dulcica
freedelia, ce fain sa primesti niste hainute pt tine !!
Eu trebuie sa merg sambata la un botez si zau ca nu stiu ce sa iau pe mine.. de pantaloni si bluza larga nici nu vreau sa aud...as vrea ceva mai sexy, dar fara sa par ridicola, evident. Sa-mi cumpar ceva de gravi, zau ca nu-mi mai arde.. Sa vad ce combinatii pot face cu ce am deja

Ioana, 25+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am citit constiincioasa, acompaniata de o cana de ceai... dar nu bag mana in foc ca am retinut tot-tot..
Andira you're back!!! Bafta multa la eco, pe 9 si la examen pe 10/11.. sa ne spui cand scoatem majoretele ca doar e frumos sa te incurajam! Buuun bun ce-ai gatit tu!!!
Atb doar burta e de tine, spre supararea mea care concurez la falci cu rechinii din filmul cu acelasi nume! :)) Arati f bine iar Nicholas e un dulce!
Gabyhila visez la un astfel de pictorial... visez eu, il faci tu, tot e bine! Arati f bine, fericita si implinita iar tati traieste un vis langa tine si burtica! Superb!
sensibila ma bucur ca totul a fost bine la eco; fetita are timp sa mai ia in greutate!
Denisa scumpica Maya. Asa isi ducea manuta spre fata si comoara mea numai ca pozele tale (desi se vad mici aici) sunt f clare.
Alina felicitari pentru miscarile simtite!!
Freedelia ce dragut gestul amicei tale!! Ce fain ca ai garderoba noua.. iti creeaza si tie o stare de comfort ideea in sine. Eu sper sa nu iau proportii in ritmul in care am inceput si sa ma mai incapa hainele ce-mi plac, macar vreo luna si un pic... darrrrr...
Oanka stiu ca astazi a fost totul in regula la inspectie, astept doar confirmarea ta!! Zic felicitari cu anticipatie... acum urmeaza sa te pregatesti pt ziua ta ;)

Lansez o intrebare.. gravidutele cu fetite/mamici deja cum procedati cu cerceii pentru fetite? Banuiesc ca gaurile le vor fi facute in maternitate.. ideea e alta: cumparati voi cerceii sau ii primiti de la nasi?

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ioana trimis PM.

Denisa ce fain sta bebelina in poze.

Anca ce fain ce zici tu acolo. Eu acum nu realizez ce isi scoate prin piele ca se tot muta, dar cel mai drag imi e, cand se ia dupa mana mea si se misca. Zici ca vrea sa ma prinda de mana.

Andira daaa sunt in medical si nu credeam ca e asa bine. Am 6 ani de cand lucrez si in timpul asta am avut cred de 2 ori concediu mai lung, asa ca acum profit pentru toti anii in care mi-am ros unghiile pe tastatura. . Si al meu sot e uimit de ce poate face. Pana acum cand il chemam tot zicea, ca doar face la fel ca data trecuta dar dupa boxul de azi dimineata isi retrage cuvintele.

Rebiana . Eu cand am botezat eu i-am luat cercei finute, doar ca ea s-a nascut in Italia si nu i-am putut da in maternitate, dar i-am dus la botez. Eu asa stiu, ca nasa ii ia.

Pentru ca pana e gata masa mai dureaza, am bagat un ou fiert cu maioneza la borcan si masline. Vai cat o sa ma fac daca stau acasa.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

pupici la toate burticile!!!!!!!!!!!
si LA MULTI ANI, IVAN! SA CRESTI MARE,VOIOS SI SANATOS!
in sfarsit ,feteelor am revenit si noi dupa cateva zile dar sa stiti ca nu v-am uitat.doar am avut ceva probleme cu laptopul!a racit!
am vesti extraordinare pe care vreau sa le impartasesc cu voi.luni am fost la eco! bebelina mea pretioasa cantareste 810gr si e o lungana(ca tasu) are 35,35cm. iar mami ei nu mai poate de bucurie!26+ ASTEROPI -IOANA
U.M 07.06.2009

FETELOR VA RUGAM PUNE-TI IN LISTUTA CELE SCRISE MAI SUS.
va multumim si va pupam.

Mergi la inceput