Burtici de fluturasi pretiosi de Mar-Apr 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira merci

conserve si muraturi
pe bune acum ca la denumiri din astea haioase ne pricepem cel mai mult
vedeti dude, gandaci, insecte etc :)))))))
aoleo ce.am ras

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Fetelor in cele din urma am reusit sa aleg impreuna cu sotul meu 2 variante pentru numele bebelului:
1. Eric Andrei
2. Albert Cristian.

Astept si parerile voastre.

Bianca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

andira bine ca esti in regula, aseara chiar ma gandeam la tine si la miria , ea pe unde o umbla???

bianka gata am gasit pozele frumoase lucruoarele si steluta, nu mai spun

oana sa stii ca eu sunt cetateanul turmentat eu cu cine votez??? am zis eu ieri de fluturasi, dar de ce citesc mai mult, de aia imi place cum suna zane si spiridusi si am vazut eu pe la desene, zanele si spiridusii pot avea si aripioare - deci pot fi fluturasi, sunt spiridusi cu cate o floricica la ureche - deci toate floricele de primavara vor fi incluse aici, etc. hai nu te supi ca te fatai cu votul, raman la zane si spiridusi.

POZE

26+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

eu cred ca la somn ca si in celelalte fiecare copil e diferit, eu pe ivan l.am schimbat cu lumina aprinsa mereu, si de la 5-6 luni poate chiar mai devreme n.a avut treziri noaptea, adica nu se trezea de tot, se misca, scancea dar totul bine
acum cand adoarme, de pe la 10.30-11.30 pana dimineata nici nu.l simt, timp in care daca vreau sa stau intinsa in pat , ma bag langa el cu laptop, cu televizor deschis, imi urmaresc serialele preferate, mai si rontai ceva si nu simte nimic, doarme bustean

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

bianka eu optez pt Eric Andrei. asa il chema si pe bebe lui denisa daca nu ii manca cineva putza in ploiesti albert e numele unui cartier si cred ca de aceea imi suna mai ciudat, dar asta este strict parerea mea, filtrata prin trairile mele.

POZE

26+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

bianka imi plac mult de tot ambele variante, grea alegere!

nu stiu daca am mai spus ....dar ma schimb si eu la zane si spiridusi
oana

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

oana am activat PM.

bianka mie imi place Eric Andrei. e si la noi pe lista scurta
freedelia ce surpriza placuta, sa iti innoiesti garderoba cu atat de multe chestii dragutze.

27+

http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Asta n-am mai zis si eu, dar normal ca aprindeam lumina sa o schimb, cum altfel sa fiu sigura ca am curatat bine?
Mai ales dupa infectia urinara facuta de Irina cand avea 2 luni, eram in stare sa ma uit si cu lupa sa nu ramana vreo urma de kk la funduletul ei.

Andra - multumesc

Biank - daca e sa-mi spun parerea, mie-mi place Eric, dar Andrei este foarte folosit, eu il cam evit. Albert Cristian imi place mai mult.

Hai sa va arat ce-am mai gatit eu aseara, si pe urma ma apuc de treaba.
Am facut http://chez-mazilique.blogspot.com/search/label/pui , cu tot cu tava de cartofi http://chez-mazilique.blogspot.com/2009/06/cartofi-noi-la-tava.html - sunt excelente , mi-au placut tare, si e prima data cand gatesc un pui intreg. Am fost foarte multumita de rezultat, azi mai fac o tava de cartofi.
Tot ieri am facut si asta http://gourmandine.ro/retete-aluaturi-dulci/brioche-spiralate-cu-nuca/ , numai ca eu am pus putin mai mult zahar in aluat, plus un plic de zahar vanilat, iar ca umplutura am folosit Nutella, nu nuci.
Textura e undeva intre briose si cozonac, si cum le-am lasat la crescut vreo ora jumate (in loc de o ora) - nu de alta, dar aveam cartofii in cuptor , s-au facut imense si sunt fabuloase abia scoase din cuptor, cu un pahar de lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Andira, ne dadusi emotii. Bafta la examen.

Bianka eu nu pot fi obiectiva, ca si pe bebe meu il cheama Erci, dar votez pt Eric Andrei.

Fetele, eu fac modificari nu-i bai, numai spuneti voi ce si cum.

Merg sa fac o ciorba de perisoare si niste chiftele marinate.
Sunt prin preajma.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

sensibila - fericitari pt eco.. Se pare ca o sa aveam o generatie de fotomodele
andira

Mai vroiam sa zic ceva dar a venit tata si am stat putin de vorba. Suficienta ca sa uit ce vroiam sa scriu.

Am pus 2 poze de la eco , nu prea se vad bne decat daca dati zoom pe ele. O sa incerc sa le fac eu mai mari.

http://picasaweb.google.com/deni757/BebelunaMayaSophie#5410952565792265954

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput