Burtici de fluturasi pretiosi de Mar-Apr 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Alina, felicitari pentru miscarile de azi dimineata.

Sensibila, felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru bebelina fotomodeala. Pai mai fetelor, are nevoie si Romania nevoie de fete pe catwalk.

Mihaela, la Toria in spate la Central pantalonii erau 80 de lei. Oricum sa stapaniti toti sanatosi toate achizitiile si asteptam poze.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Oana mersi de parole

Mihaela22+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ioana, activeaza PM.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

salutare si de la mine! toate burticile

atb deci nu mai joc, ce burtica frumoasa ai, imi place la nebunie forma ei!!! si inca ceva, de ce esti tu draga treaza la ore asa tarzii? pai la 3.30 scrii tu pe forum??? doar denisa ce se mai trezeste asa noaptea, ca na doar e mamica de liliac, aaa, acum imi dau seama si cu cine seamana bebeMaya, micuta liliac

gaby WOOOOW! CE PICTORIAL! este supertare, se vede implicarea unui profesionist! deci trebuie sa imi provoc si eu sotul la niste poze, da' la noi e o problema, are burta mai mare ca a mea si ma eclipseaza

bianka pune si tu un link cu pozele la semnatura, le-am cautat in urma, dar nu le-am gasit, nici pe contul comun piscasa nu-s si vreau si eu sa le vad, ca le tot lauda fetele pe aici

camilecu te asteptam mai des pe la odisee cu mesaje, mai iti dai su tu cu parerea, mai dai un vot pt numele odiseei ...

freedelia sa porti cu drag hainele primite! si WOW, la etajul 24 stai stati bine cu raul de inaltime!

sensibila sa iti traiasca fetita! nu iti face probleme pt greutatea ei, recupereaza pana la 40 de sapt! si acum nici mare rau de tot, ca tot pe acolo o scoti

POZE

26+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Salut!

Am revenit si eu, n-am apucat insa sa citesc tot ce-ati scris.
N-am mai intrat pentru ca incerc sa ma mobilizez sa invat si din pacate nu-mi prea iese. In mod normal aveam examenul saptamana viitoare pe 9, apoi mi-am adus aminte brusc ca pe 9 am morfologia de trim II, asa ca o sa aman examenul pentru 10 sau 11.

Am avut cateva zile libere, am stat cu copiii acasa, ce bine a fost!! Abia astept sa intru in concediu, si m-am hotarat, ma mai duc pana maxim pe 15 feb, poate chiar numai pana la 31 ian. Oricum decembrie e luna scurta, o sa se termine imediat, si pe urma mai e o luna. Mai am si concediul de odihna pe anul viitor, deci sper sa ma descurc....

Ieri ma simteam excelent, azi ma taie jos de abia astept sa ajung acasa.

Sa va raspund si eu din ce mi-aduc aminte :

Rebiana, Dayanara -

Rebiana si Michelle - nu v-am uitat cu reteta de ciocolata, incerc sa o postez azi cand ajung acasa.

Yaia - sunt de aceeasi parere cu tine referitor la "pretiosi", mie de fapt nu mi-a placut de la inceput, si-n plus, nici macar nu era un titlu ales de noi. Din cate imi amintesc, s-a deschis primul capitol, se si terminase, si nu aparuse inca nici o mamica de martie - aprilie , erau doar urari de bine pentru noul capitol. Parca prima a fost Kossir, pe la cap 2.
Nu de alta, dar "pretiosi" mi se pare ca si cum numai ai nostri ar fi pretiosi, desi fiecare copil e pretios, indiferent cat a fost asteptat, 1 luna sau 5 ani. Just me, nu va suparati pe mine .

Erina - mie imi place la nebunie "Zane si spiridusi", mi se pare vesel si-mi aduce aminte de copilarie. Eu pentru asta votez, iar daca sunt totusi prea putine voturi, atunci Iepurasi.

Si mie mi-e gandul tot la flori de primavara, dar Toporasi nu, sincer imi aduce in cap imaginea unui topor in miniatura (probabil prea multe documentare cu Forensic Investigators de pe Discovery )

Freedelia - sa porti sanatoasa hainele, te-ai scos!!
Referitor la ce intrebai tu, mai ales in prima luna, cand Irina / Nati se trezeau sa manance noaptea, prima data aprindeam lumina sa verific funduletul, ca sa stiu daca trebuie sschimbat sau nu. Eram chiauna, e adevarat, dar n-as fi putut dormi stiind ca n-am schimbat copilul. Si binenteles ca era cam cu scandal, pt ca piciului ii era foame, iar pe mine ma preocupa sa fie curat, ca sa ma pot apuca de hranit .
Ideea era, si stii si tu, ca dupa ce ii dadeam sa manance nu o mai puteam manevra pentru schimbatul chilotelului, ca putea sa-mi verse tot.

Mai apoi, cred ca dupa cam 1,5-2 luni, nu mai facea kk noaptea, si atunci doar ii dadeam sa manance, nu ma mai dadeam jos din pat sa o si schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Alina, felicitari pentru miscarile de azi dimineata.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+

Bebe mic

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 20+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Dayanara - La Multi Ani pentru Ivan, sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de ambii copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mihaela

sensibila felicitari pt eco si rezultate bune, pe mine marimea si inaltimea ma lasa rece atata timp cat e totul bine:)

gaby bafta la eco azi! abia astept sa aflu ce si cum a fost :)

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Yaia - acum m-am lamurit de unde vine "Dulceturi si papanasi de sept - oct".
Sincer, cand am vazut prima data denumirea, ma gandeam "urmeaza Conserve si muraturi de nov-dec?".
Sper sa nu te superi pe mine, era un apelativ nou si probabil imi lipsea mie imaginatia - acum mi se pare haios si original.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Andra uite link-ul http://s605.photobucket.com/albums/tt140/sclipici/Bianka1/

O sa imi fac album pe picasa si atunci o sa il pun la semnatura.

Bianca 25+

Mergi la inceput