Burtici de fluturasi pretiosi de Mar-Apr 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
oanaiacovita spune:
Bianka, daca ai parola de la sclipiiosi cum intri la poze intri si pe docs si acolo le ai pe toate.
Delia, felicitari pentru cadouri.
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
sensibila spune:
Am fost la morfofetala. Am vazut-o pe bebelina. E fetita 100% deoarece am vazut partile mai intime, ba chiar le am si pe cd.
In mare este bine, totul e la locul lui si are tot ce ii trebuie. Doar ca este putin mai micuta decat ar trebui. Dr zice ca nu e motiv de ingrijorare. Sper sa recupereze si sa fie bine. E frumusica, mie imi place. Chiar cred ca are aceeasi alunita ca a mea pe partea dreapta. Are si par am vazut tot. Inimioara, stomac, creer, tot tot. Totul e ok doar ca e ea un pic mai mica. O sa vad cum postez o poza cu ea. :P
e in burtica
+26 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Ioanact spune:
Buna, burtici!
Multumesc tuturor ( Vio , Andra-s, dayanara, atb, Oana (votez pt iepurasi sau orice se stabileste ), (sper sa nu fi omis pe cineva, imi cer
daca s-a intamplat), pt urarile adresate prietenei mele!
Bianca dragute hainutele si lampa pt bebe.
Sa le poarte sanatos!
ioanaa28 frumoasa povestea nasterii lui Alex, sa fie si data asta la fel sau mult mai usoara!
freedelia daca era nevoie ii schimbam scutecul, si nu era nevoie sa aprind lumina, pt ca noi dormeam cu veioza aprinsa.
Gaby sunt superbe pozele!

camilecu asteptam si sa ne scrii, daca ne urmaresti!
In dimineata aceasta l-am simtit pe bebe miscand de mai multe ori, dar in partea jos (inca este mic ca sa miste sus' sau depinde cum este pozitionat)..si am observat ca a miscat cand i-am pus Ioanei un ursulet de plus sa cante
.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
sensibila ma bucur pt vestile bune despre bebelina (
). Bine ca este sanatoasa, va creste ea..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ina_3040 spune:
Neata fetelor, sper ca v-ati trezit cu zambetul pe buze.
Cu intarziere ii urez si eu La Multi Ani lui Ivan, sa creasca voinic, sanatos si norocos!
Gaby succes azi la intalnirea cu bebe si te asteptam cu vestile bune. Foarte frumoase pozele, si pe mine ma bate gandul sa merg la un studio sa ne faca niste poze mai artistice.
Ioanact felicitari pt prietena ta, sa creasca bebe sanatos si mancacios.
Ioana28 da chiar ca e mica lumea. la vara venim acasa asa ca musai ne vedem in Blaj. si multumesc pt povestea cu nasterea, si mie imi este teama fiind la prima nastere, azi noapte deja am visat despre ea si nu prea placut...
Delia oooo ce de haine ai primit
asteptam desigur pozele!!!
Sensibila, felicitari pt printesa, sa fie sanatoasa. poate e ea asa mai mignona sau va recupera in urmatoarele luni. oricum conteaza sa fie sanatoasa si sa stea cat mai mult in burtica.
cam atata, ma intorc la lucru. vreau sa imi calculez cat pot sta acasa, as vrea sa stau pana la 1 septembrie, sa vad cum imi ies zilele...
Ina
23+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
La Multi Ani!!! IVAN sa fii sanatos si bucuros toata viata. Sa ai o surioara la fel de draguta ca si tine si o mamica mandra de copilasii ei.
Oana dragute hainutele. Bebe tau va fii un cochet
, mereu va avea hainute noi.
Dianami ti-am admirat si eu operele. Te felicit din suflet, mi-ar placea sa fiu si eu asa indemanatica. Esti o supermamica, mai ales ca ai probleme cu sarcina + alti 2 copilasi , dar emani doar energii pozitive. Sa va ajute Domnul sa intrati in 2010 tot cu bebe in burtica, sa fie sanatos si cat mai maricel la nastere. Oricum sunt convinsa ca te vei descurca. Va pup
.
Freedelia si Elena facea la inceput kk dupa fiecare masa si o schimbam bineinteles si noaptea, deci trebuia sa ma ridic din pat, doar ca nu aprindeam lumina pt. ca oricum foloseam la inceput o veioza care statea mereu aprinsa, apoi o lampa de veghe. Dar honeybaby sa nu aprinzi lumina noaptea, mai ales la inceput ca-i sperii somnul. La inceput bebe nu stie ce-i aia zi sau noapte si are acelasi program mereu, trebuie invatat. Asa ca noaptea fara prea multa lumina,nu vorbesti cu el decat in cazuri speciale daca e agitat, iar ziua nu tragi perdelele cand doarme si nici nu faci liniste deplina.![]()
De votat eu votez pt. iepurasi, mai ales ca DPN-ul meu e 2 aprilie, cu 2 zile inainte de Paste.
Fetelor dati-mi si mie parolele si adresele comune sa vad si eu pozele voastre. Sper sa reusesc si eu sa va arat ceva poze. Am uitat sa va spun ca am cumparat si noi carucior, leagan, un centru de joaca si o paturica de pus pe jos pt. centrul de joacca. Sunt foarte incantata. Nu era programat, dar cand am fost in baia mare am dat peste un magazin second, deci toate sunt vechi, dar intr-o stare foarte buna. Caruciorul este practic nou, nu are nici o zgarietura, nimic si a avut un pret super. Le-am lasat toate la mama sa le spele bine bine, ca au huse detasabile.
Asa...si mi-am cumparat si eu ieri inca o pereche de pantaloni si o bluza de gravidoasa. Cat de scumpe sunt hainele de gravida
, 145 lei o pereche de panatloni de catifea mie mi se pare foarte mult. Acum i-am trimis la scurtat(pantalonii) si abia astept sa ma imbrac cu ei.
Sa aveti o zi buna si fara urme de deprimare![]()
Mihaela
22+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
camilecu spune:
SENSIBILA ma bucur pentru tine si pentru bebelina, conteaza sa fie sanatoasa , ca recupereaza ea greutate , nu iti fa griji .
19+ mami de Vlad ??? Raul???
ioanaa28 spune:
va rog, imi trimite si mie cineva parolele? multumiri
sensibila,felicitari pentru bebelina frumoasa si sanatoasa
, auzi, cu alunita
. Creste ea mare, nu te ingrijora, important e sa fiti sanatoase
Ioana,
25+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE