Burtici de fluturasi pretiosi de Mar-Apr 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
bianka1 spune:
Gaby f frumoase pozele
. Lampa am luat-o de la Miniblu.Este la promotie luna aceasta.
Bianca
25+
oanaiacovita spune:
Am dat send inainte sa termin ce aveam de zis. Wake up, Oana!!!
Bianka a fost scumpa lampa?
Si chiar, de unde ai luat-o?
Denisa oare de aia dorm asa bine dupa ce pleaca sotul?! Ca eu pap cu el.![]()
Azi am avut show de dimineata de la ora 6. M-am trezit pe la 5.30 speriata ca bebe nu misca, probabil ca visasem ceva. De obicei la ora aia el misca si ma trezeste, acum nimic. Astept astept, suna ceasul la 6 el nimic. Ma ridic mai sus pe perna cu fata in sus si incepe. Dar nu da asa un pic. Pune sotul mana si se sperie efectiv de ce facea pe acolo. Sotul zice, asta e box 100% si il tot ruga sa se linisteasca. De ce ii zicea mai tare, el se incorda si imi mai dadea una. Si a tinut asa jumate de ora cand m-am ridicat ca nu mai puteam, ma durea de acum.
Interesant cum se schimba miscarile de la zi la alta si cum prinde putere.
Mi-e frica sa ma gandesc ce ne asteapta mai incolo.![]()
![]()
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
atb, babyangel
gaby pòzele sunt superbe si mi.au placut mult, mai ales ca se vede ca atunci ai fost in apele tale, dar deja ti.am spus
denisa poate fi patul cat camera toata, eu nu pot si nu vreau sa doarma leo cu noi, mai ales ca el munceste si tre sa se odihneasca, si chit ca nu plange, tot te trezesti des sa.i dai sa manance, sa.l schimbi etc
ivan nu facea dupa fiecare masa, dar intr.adevar de pipi in primele luni trebuia schimbat destul de des
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bianka1 spune:
Oana asa cum am mai spus lampa am luat-o de la Miniblu, iar luna aceasta e la promotie, costa aprox.70Ron
Bianca
25+
greenfrog spune:
babyangel multumesc pentru ajutor cu crearea albumului, insa cum ajung pe contul comun? sclipiciosi2010 la username? dar parola?
27+ 
http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Eu o sa contabilizez ca tot sunt acasa. ![]() Oana 27+ Eric Nicholas AMR 12+![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Buna oana
votul meu este chiar propunerea facuta zilele trecute:
iepurasi de primavara
sau ceva cu iepurasi, mi se pare vesel si asa zglobiu!!!!
pup fetele!!!
castelana fericita
22+
oanaiacovita spune:
Bianka o sa merg si eu. Mersi.
Grennfrog activeaza PM de la Mesaje Private ->Optiuni.
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Oana - eu nu dorm mai bine dupa ce pap, din contra.
Bianka - am vazut lampa cu 40 ron in Carrefour, sper sa n-o fi fost preturile incurcate.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinabobe buna fetelor. votez si eu pt iepurasi. si celelalte nume sunt haioase si nu ma deranjeaza cu exceptia zanelor ca zana mea are putza si parca nu prea merge... gaby sunt superbe pozele, felicitari! 24 Rares |
irina, pai in caz de zane, ar fi zane si spiridusi impreuna, nu doar zane :)
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
freedelia spune:
Salutari, burtici si bebici!
Azi am avut o surpriza nemaipomenita. Saptamana trecuta intalnisem o mamica frantuzoaica, care m-a auzit plangandu-ma ca nu gasesc haine pe masura mea aici si mi-a zis ca are ea o gramada si vrea sa le dea. Aseara m-a sunat sa imi zica ca e acasa daca vreau azi sa vin -- si m-am dus. FETELOR, nu o gramada, vreo 10 gramezi avea!!! Am luat cred ca o treime din ele -- iar asta inseamna vreo 10 perechi de pantaloni, vreo 15 topuri, vreo 5 rochii, vreo 5 fuste, 2 haine de iarna si cateva pulovere. Si frumoase fetelor, si abia purtate, ca va dati seama daca ea avea de 3 ori mai multe, cat o fi putut sa le imbrace pe fiecare in parte. Sunt asa de incantata!!!! Ca nu aveam decat vreo 3-4 perechi de pantaloni si 3 pulovere, ma saturasem de ele pana in gat!!!
Oana -- cred ca muream sa urc atata pe scari
. Noi stam la etajul 24 si sunt inalte, cred ca ar fi cam 35 in etaje romanesti -- s-a stricat de 2 ori liftul in 3 ani, in aceeasi saptamana de 2 ori, a inundat cineva casa liftului. Ei, daca s-ar strica acum, la hotel as dormi dragele mele ![]()
Gaby -- bafta la doctor! Cat despre schimbarea stilului de comunicare, eu cred ca trebuie sa ii spui despre el si apoi sa il aplici -- si sa il lasi pe el sa inceapa sa il aplice cand e pregatit. Bafta!
Babyangel -- imi pare intr-adevar tare rau ca pleaca. Inca nu stie ce o sa faca, eu sper sa ramana in Shanghai si sa mai vina sa stea cu copiii cate o zi pe saptamana, ca o sa le fie dor de ea. Dar Shanghaiul e foarte scump, nu stiu daca o sa se descurce fara un job stabil. Mai vedem... ne ajuta Dumnezeu sa gasim pe cineva bun pana la urma...
Va las, ma duc sa imi aranhez hainele ![]()
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE