Burtici de fluturasi pretiosi de Mar-Apr 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 21
andira spune:
Rebiana - ca si completare la ce am scris mai sus, cred ca sunt singura panicoasa din grupul nostru de prieteni. In rest, toate mamicile au pus cercei fetitelor din maternitate.
Fara atza sau altceva, direct cercelusul. La Elias o asistenta mi-a spus chiar ca daca eu nu am, imi poate arata ea niste modele, daca vreau sa ii fac gauri.
Deci, depinde de ce vrea fiecare.
oanka80 spune:
fetelor va citesc imediat din urma imediat. ieri am ramas la pagina 6 si acum am de recuperat pana la 20. stiu ca multe dintre voi ati avut azi un gand si pentru mine si va multumesc din suflet pt asta. ma credeti sau nu, dar eu chiar am simtit gandurile pozitive ale oamenilor pentru mine. dupa o tona de emotii si o noapte nedormita am scapat de siua de azi cu nota 10. toti spun ca stiau ei ca trebuia sa fie bine, dar eu totusi nu am putut alunga emotiile, asa sunt de bleguta. fetita mea a avut parte de o zi mare azi si a stat f cumintica in burtica, dar stiu sigur ca eu simt si aud tot. nu a avut miscare pana la a 3-a ora de inspectie unde am avut de prezentat o lectie despre Sfantul Nicolae. cand am pus elevilor un slide cu un cantecel si imagini cu Sfantul Nicolae a inceput si bucuria mariei. am inchis ochii o clipa si imi imaginam ca bate din palmute, asa emotionant a fost. mai am clipe cand misca deranjant de tare, sau simt ca ceva o incomodeaza, dar starea de azi a fost de veselie si bucurie pt mami. tare ma indint la vorba...iertare
am tras un pui de somn sanatos de 2 ore jumatate si acum incerc sa fac si eu putina ordine pe birou caci parca a fost uragan aici.
revin imediat cu cateva cuvintele pt fetele dragi.
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
27+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
asteropipan spune:
buna Andra.am avut ceva probleme cu laptopul.ti-am vz pozele.sunt superbe.se citeste fericirea in ochii tai de ;la km intregi!!!!!!!!!!!!!as pune si eu sa vedeti si burticica mea dar nu stiu. pana acum am pus vreo 7kg
.s-a luat dr de mine ca de cand mi-au trecut greturile am luat 5kg,adica intr-o luna jumate
. hai,va pupam dulce
26+
asteropipan spune:
Fetelor,referitor la discutiile pe care le-ati avut in privinta patutului.din cate am auzit si din experienta pt ca am fost si eu in cautare de patut, IMPORTANTA E SALTEAUA pe care o cumparati. in ce priveste patutul depinde de bugetul fiecaruia.normall ca tarcul e util si mai ieftn si usor de transportat dar cred ca mult mai comod ar fi pt bebe un patut normal cu o saltea cu LATEX ,BURETE SI ANTI-ALERGIC. noi am optat si pt un carut PEG-PEREGO 3 in 1 ,care are si landou asa ca bebe v-a dormi in landou cel putin in primele 2 luni,dupa care in patut normal din lemn. dar as cumpara mai incolo si un tarc in care cea mica sa se poata juca in timp ce eu o sa fac treaba sau o sa gatesc,ca sa o pot supraveghea mereu,avand in vedere ca tarcul il poti muta unde ai nevoie. pupici.
26+