Pufuleti 01.02-2010 (63) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 10
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario micky ![]() lorex,eu utrogestan am luat in primele luni,nu mai stiu exact cat timp,dar le introduceam jos..nu le luam oral...ziceam medicul k da stari de somnolenta si eu atunci mergeam la birou si nu vroiam sa adorm pe akl enorme spagile alea...lool...mai bn nasc aks ![]() Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
...si reportajul e facut la iasi...
27+ ....9 kile

AMR....25 de zile pana la urmatorul eco
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album
lorex spune:
| citat din mesajul lui alicredo Andre_lina sa-ti traiasca bb Tudor e superb! ![]() cris_mario sunteti doi frumosi! sa fie intr-un ceas bun ! casa de piatra inca o data ![]() mariucasara multumim de cont! ![]() voi faceti scutece... dar de ce? pampersi nu-s buni? sau cand is mici trebuie scutece din finet? am tot citit si eu dar am tacut , credeam ca poate ma prind si eu ... 30+ ![]() |
nuuu cris!!scutecele se refera la prosopele de pus sub el, sub capushor ccand doarme, cand mananca, cand regurgiteaza; de ex.daca regurgiteaza in patutz, decat sa schimbi toata lenjeria, schimbi doar prosopelul de finet.
..eu cel putin asta am inteles si de asta mi-am cumparat finet
plus ca o sa-mi fac si cearshafuri pt saltelutza lui bebe.
27+ ....9 kile

AMR....25 de zile pana la urmatorul eco
cris.dogarel spune:
mesaj de la andrelina:
Tocmai am avut prima alaptare. A papat mult si bun. E atat de cuminte.
E o papusa. A plans doar o data, cand facuse pishu.
Gata, unele dintre noi deja au preocupari de mamici
, nu se mai lupta cu burtile si contractiile si arsurile.... super!!! vin sarbatorile, vin pufuletii, ca sa parafrazez reclama de la bauturica aia ..de nu avem voie![]()
![]()
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
cris_mario spune:
vreau sa va multumesc inca o data tuturor ptr complimente....m-ati facut sa
..ma bucur ca va plac pozele
bea ma bucur ca bebe este bine...si foarte foarte activ
...si greutatea este ok..mai ales k al masuratori e mai mare..super felicitari
mie dupa ce l-am nascut pe mario mi-a pus gheata muuulta pe burta..si apoi am stat cu brau o perioada buna ptr a nu ramane cu burtica![]()
Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Beatrice1982 spune:
mersi mariuca sara....................
cris dogarel nu am intrebat de ce numa la anu'.................
nu stiu..............
nu imi dau seama....................de ce a zis asa..........
scurgerea nu stiu de ce i s-a parut suspecta, poate la uloare, desi e tot asa alb-galbui..........
a zis ca nu o sa se modifice ca si cantitate..........dar sa imi bag in 4 seri ovule din astea...........
m-a intrebat daca ma deranjeaza scurgerea....ca am mancarimi sau ceva?
am zis ca nu...............
apoi mi-oi baga din alea, sa vedem ce si cum............
acu ma duc la somn
ca nu mai pot
mai vb maine
Poze
Bea
33+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
lorex spune:
Cris.dogarel - am inteles ca sticlute mai mari de ulei de migdale se gasesc in magazinele PLAFAR, de prin mall-uri.
Mi-au spus mamicile, intr-o discutie despre necesare dupa nastere,
ca nu e buna pompa de san manuala, ca te chinui mai mult si ca imi recomanda din aia electrica.
a, si la primii pampersi cica sa iau din aia New Born!
Eu aici la voi am auzit ca trb nr1 sau chiar nr 2 daca ebebe mai gras...ma inshel??
27+ ....9 kile

AMR....25 de zile pana la urmatorul eco ![]()
Rebiana27 spune:
Bea felicitari pentru grasunel! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui lorex Cris.dogarel - am inteles ca sticlute mai mari de ulei de migdale se gasesc in magazinele PLAFAR, de prin mall-uri. Mi-au spus mamicile, intr-o discutie despre necesare dupa nastere, ca nu e buna pompa de san manuala, ca te chinui mai mult si ca imi recomanda din aia electrica. a, si la primii pampersi cica sa iau din aia New Born! Eu aici la voi am auzit ca trb nr1 sau chiar nr 2 daca ebebe mai gras...ma inshel?? 27+ ....9 kile ![]() AMR....25 de zile pana la urmatorul eco www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album |
nr.1 e new born, pana la 5 kile. nr 2 e pt 4-6 kile, parca. eu am luat un bax new born si unul nr.2, pentru inceput. vad apoi cu ce continuam..
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 7 sapt.!!
cristies spune:
Buna fetele.
Eu am facut o gramada de mancaruri azi, am si dormit un picutz si acum la Carco'.
Sa ma tineti la curent cu rezultatul serului fiziologic in acceptiunea persoanelor care se pricep, pentru ca n-am luat fiole deloc.
Cris_mario,
ai fost superba. Ti-am urat de atatea ori dar nu pot sa ma abtin sa nu-ti spun si sa fiti fericiti mereu cum ati fost sambata!
Cris.dogarel, bravo pentru rasfat! Si eu trebuie neaparat la pedi ca nu mai pot singura si o sa fac ... copite.
Si pt. Beatrice, si eu ma asteptam sa ma cheme mai des dar la fel mi-a zis ca daca e ceva s-o sun. Ma consolez cu faptul ca daca credea ca e ceva grav ma chema mai des.
Mariucasara, merci pentru contul de pozici. Ma batea gandul sa adaugam pe prima pagina la numele lui bebe si prima poza din viata lui. Ce spuneti?
Merci Elefantica pentru poza cu bebe patriot si pentru precizarile cu numele. Acum e pe prima pagina! Oricum m-am indragostit iremediabil de el...
.
Nici eu n-o sa fac anestezie. Stiu ca la epidurala nu-ti baga chimicale dar mie mi-e foarte frica de "mecanica". Asa ca daca ma lasa bebe n-o sa fac nimic. Oricum am inteles ca-ti baga tot felul de medicamente in perfuzii care mai linistesc... Vedem cand vine Andre_lina. Pana atunci Danyelana, sunt alaturi de tine
.
Alecsa si Onitza... suntem colege de suferinta la Caritas. Intr-adevar e oribil spitalul, mi-e groaza doar cand ma gandesc la el, dar asta e. Cat despre spagi... sper ca cele din articolul adus de Emanuelle sa nu fie reale ca iesi mai ieftin la particular.
Scuze ca m-am descarcat aici cu privire la insotitorii gravidutelor. Nu e treaba mea si nici ei nu sunt obligati sa se poarte intr-un fel ca sunt eu acolo. Oricum sunt recunoscatoare unui astfel de specimen (cred ca v-am povestit prin luna a treia eram la control si asteptam si o fetita de vreo 18 ani cu trei sustinatoare ajunsese de urgenta ca pierdea sange, a fost asezata pe scaunul cu rotile pana sa-i vina medicul dintr-o cezariana iar ea a facut ca toate visele - ca nu se imbraca in hainele de la spital (desi ea nu avea altceva), ca sa aduca un prelungitor ca o lasase bateria de la telefon si in ultima instanta a plecat cu stolul de gaste sa fumeze... Eu eram la momentul ala la 3 tigari pe zi... dar le-am zis Adio!!!".
Alicredo, nu infasam bebelusii in finet, doar facem un fel de prosopele din ele. Fiecare cum se pricepe, eu le-am facut saizeci pe saizeci si ce a ramas le-am lasat saizeci pe treizeci.
Si eu o sa fac o protectie pentru saltea, dar fetele vor si lenjerii.
Ar trebui sa studiez pe unde se mai gasesc reviste Burda, ca ar fi interesante si pijamalute pentru bebe.
Micky_mica, ma bucur de vestile bune pe care le aduci. De Lumsta mai stii ceva?
Decenuela, uleiul de migdale asa este de scump... La inceput am folosit asa, apoi cu ulei de masline amestecat si apoi am luat din Spania pe care il folosesc si acum. Bravo pentru cumparaturi!
Alexutzzza, au mai zis fetele ca DC-ul e o boala
. Dar trebuie sa mai intri ca scade productia... Si ma alatur si eu corului de fete care te cearta! Mai stai si pe acasa!
Larisel, ai terminat treburile?
Lilyca, azi trebuia sa vina mobila sau maine, ca eu m-am ametit. Daca azi, cum e?
33+
cristies spune:
Aoleu, Andre_lina s-a apucat de treburi serioase. Eu iar simt toti morcovii...
Lorex, sper ca n-ai de gand sa dai banii aia ca vin la Iasi si fac eu pe infirmiera. Promit ca ma port frumos...
Nikole, tu cum nasti?
Rebiana, bine ai mai trecut pe la noi! Ce mai faceti? Si de ce ati schimbat pruncii pretiosi cu buburuzele? 
Eu am vazut la odiseea vecina ca scriu si programarile cezarienelor, asa ca daca aflati data...
33+