Pufuleti 01.02-2010 (63) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 9
micki_mica spune:
danyelana multumesc!
nik0le, merci! inca 2 in 1, crestem, crestem...pupici ingerasului mare!
dastefa sper sa amtimp sa citesc dupa....![]()
Tanaion dap! inca putin si vom incepe aventura vietii de mamica
bubu_bu limita min dorita e 37....care inseamna de craciun
cris.dogarel daca bebe vine, anuntam!!!
cris_mario am revenit, mai incercam cand se mai poate...cu rabdare...
si aveti grija de voi!
Mihaela
34+ cu...
bebe mic
cris_mario spune:
micky 
lorex,eu utrogestan am luat in primele luni,nu mai stiu exact cat timp,dar le introduceam jos..nu le luam oral...ziceam medicul k da stari de somnolenta si eu atunci mergeam la birou si nu vroiam sa adorm pe akl![]()
enorme spagile alea...lool...mai bn nasc aks
Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
alicredo spune:
Andre_lina sa-ti traiasca bb Tudor e superb!
cris_mario sunteti doi frumosi! sa fie intr-un ceas bun ! casa de piatra inca o data
mariucasara multumim de cont!
voi faceti scutece... dar de ce? pampersi nu-s buni? sau cand is mici trebuie scutece din finet? am tot citit si eu dar am tacut , credeam ca poate ma prind si eu ...![]()
30+ 
decenuela spune:
aoleu...am uitat cine intreba de bebeshop....eu am comandat un cosulet...si nu mi-a venit inca..sper sa fie si de calitate. mi-au spus ca colr;et prin posta 7 ron..curier cu plata in avans 10 ron si curier cu plata ramburs 35 ron.
m fost prin carrefour berceni si-am mai laut niste chestii pt bb si mine...tampoane pt sani, perie de biberon, un cearsaf impermiabil...sau ma rog asa ceva..nu ziceati voi ca 4 buc..ceva mai ieftin eu am dat 20 ron 1 buc, un se de baie( manusa si rosopel in colt)ulei de migdale ( plafar) 35 ron???? pudra, sr fiziologic, vvata,...nu mai stiu ce. a..la plafar erau o gramada de chstii pt bb..frantuzesti...num-am aruncat...si oricum costau ceva..
cred ca vroiam sa mai raspund cuieva...

32+ 
Beatrice1982 spune:
buna seara!!!!!!!!!!!!!!
ooooooooffffff ca am ajuns si eu din urma cu cititul...............
in primul rand....FELICITARI ANDRE LINA PENTRU TUDOR ANDREI.......................
E FRUMOS FOC.....................
DOAMNE DA SA FITI SANATOSI AMANDOI SI SA VENITI CAT MAI REPEDE ACASA.............................

NOI FOST LA DR.......FOAT LA PLIMBARI, CARE MI-OR AJUNGE O LUNA DE ZILE...............
bebe ivan are aprox 2800 grame
femur de 70 mm..........
col inchis de 36 mm..........
placenta posterior inserata grad maturitate II
bebe sta transversal cu capul in ficatul meu..........
nu e intors..........
in rest.mi-a dat dicarbocalm pt arsuri.........
si CLOTRIMAZOL. ovule pt o leucoree...................
ce ziceti e ok sa mi le bag???????????
cristies,....la fel a zis si la mine, daca nu e nimic, ne vede la anul.............asa ca...............
o sa fie cam nasol..........adik.........na sa stam asa.....asteptam pana vine momentul cel mare..............
nu trebuie sa duc la bebe nik..................
la mine chestii personale..............
mi-a dat nr lui de tel........si nr direct de la maternitate..........
asa ca ...........cu doamne doamne inainte!!!!!!!!!!!
am obosit foarte tare...........
azi noapte am dormit foarte prost
si nu mai pot!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
33+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
aaaaaaaaaa.........si normal ca uitai cu neuronul de gravi sa o felicit pe cris mario...................
superba ai fost, si sper sa fiti la fel de fericit ca si in poze..........
si a zis dr ca are 34s2z.....iar eu am acum 33s4z............
si i-am zis ca da bebe si mi se misca de vai si amar...............
a zis, lasa ca da ca ii snatos si e energic............
mnoo
ce era sa zic?
apoi zic ca nu pot dormi..........
el:
lasa ca tre sa te obisnuiesti, ca iese si ce te faci apoi??
iara..no comment
Poze
Bea
33+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
mariucasara spune:
Beatrice1982 clotrimazol ovule poti sa folosesti fara grija daca medicul ti le-a prescris. Am folosit si in timpul sarcinii cu Sara in al 3-lea trimestru si acum in primul trimestru de fiecare data prescrise de medic. Sara s-a nascut la termen, sanatoasa si voinica deci nu a afectat cu nimic
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
32+
Sebastian Petru
lucia2000 spune:
este vorba despre bebeshop.ro?
31+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica
mitumac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emanuelle al3csa - si eu sunt de acord ca preturile ti le faci tu, cel putin la Giulesti unde o sa nasc eu. Cel putin doctorul meu (dr.Ion) nu se uita la plicul cu bani. Cand mi-a facut cerclajul nici nu a vrut sa auda, asta spre deosebire de minunatele asistente care uneori se cred mai pretioase ca doctorii Raluca Emanuela 29+ Sara Maria |
Si eu tot la Giulesti....dar cu alt medic. La dr. Ion a fost colega mea de birou. A nascut cu el 2 baieti.
Nu a cerut bani....dar nici nu a refuzat...oricum banii au fost plasati la sfarsit....aproape de externare...oricum trebuie dati bani multor persoane:moasa, infirmiere, asistenta la toaleta de dupa nastere, asistente bebelusi, neonatolog, anestezist, medic ginecolog.
Fara bani nu faci mare lucru...Am inteles ca trebuie sa ai bani marunti( 5 si 10 ron)in permanenta....
30
cris.dogarel spune:
bea, dar de ce ovule, e mai neobisnuita leucoreea decat cea de sarcina (care e abundenta, etc)? bravo ptr. rezultat, e ff bine..ai intrebat de ce sa va vedeti dupa anul nou??
si apropos de asta, fetele, ati intrebat medicii vostri daca pleaca de sarbatori din tara, din localitate??
cris_mario, sunteti o familie frumoasa si... mare..imi place poza cu copiii

decenuela, da' ai luat, nu te-ai jucat...
plafar e in supermarket sau pe esplanada, ca la mine in beneasa nu am si nu gasesc si eu ulei de migdale..
cati ml are al tau?
eu vreau rahie sau rahi-peridurala, ca la prima mi-a facut generala, desi cerusem rahie, dar "doamna dr. anestezist nu face decat generale"

adica nu stia, inteleg eu, nu??

am mai facut o rahie la 21 ani ptr o operatie si mie mi s-a parut mult mai bine, ai control, cat de cat, iti revii mai rapid, vezi pe bebe, nu-ti afecteaza creierul, etc
mai intreba cineva de masaj pe burta: mie dupa ceza m-au pus sac greeeu cu nisip pe burta, cat am stat la terapie intensiva
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!