Pufuleti 01.02-2010 (63) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

lucia2000 ca bine zici. Si eu am vrut sa intreb dar mi-a fost rusine. Ele saracele au tot explicat .. dar noi ... .

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Fetele uit din ce in ce mai mult, asa ca nu-mi pot aminti la ce foloiti voi finetul.

31+ Teodor

pai pentru scutecele sau servetele, cum sa le spun, de cca 60/60 cm...(eu o sa le fac mai mici) de pus sub cap la bebe pt cand regurgiteaza, cand il hranesti, cand il tii pe umear sa-i scoti gazele...iar eu o sa-mi fac si 2 cearsafuri pt salteluta lui bebe.

27+ ....9 kile
AMR....25 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

neuron de gravi...am cautat tot cap 61 sa vad unde am ramas.......knd colo eu eram la cap 62 pag 8..off

ca sa nu mai patesti din astea, salveaza la favorite pagina la care ai ramas. cand intri din nou ti se deschide exact

a, si...aratai f bine la cununie!

27+ ....9 kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Din finet poti face diferite chestii: scutece, lenjerie de pat, carpitze de pus la cap pt cand regurgiteaza..... fiecare ce vrea. Sper ca va ajuta.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Fetelor la cununie a fost super,nici nu se putea mai bine sau mai frumos..au venit toate persoanele pe care le-am invitat am plans la starea civila dupa ce am devenit oficial Dna CIOLAN...a fost un moment unic si foarte emotionant.....am primit cadouri frumoase,toata lumea s-a simtit fff bine,inclusiv sau mai ales noi....fug k mi-a venit sotul si revin cu povestiri

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Roco, Vivi - cum va mai simtiti?
Spuneti-mi, va rog, ati luat cumva utrogestan vreodata?

Ofe - pt ce-ti trebuia antitetanos? doar nasti in maternitate, nu? La ce bun?
App, ce-mi place numele ales de tine pt bebe!

Elefantica - vreau si eu asa cadouri

Cristies, asa e...sunt prin maternitate tot felul de oameni si de toate culorile,..ce sa-i faci...

Dastefa, si pe mine ma intereseaza ce fel de anestezie aleg fetele...

27+ ....9 kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

LOREX . Antitetanos nu imi trebuia neaparat, dar mi-a zis ginecologul ca ar fii bine sa-l fac, cica o protectie in plus.

Fetelor, am si eu o mare rugaminte, care din voi va aduceti aminte cine a comandat produse de pe Bebeshop? Parca Larisel, dar nu mai stiu exact. In principal ma intereseaza ce preturi au la transport si mai ales daca preturile sunt exact ca cele afisate pe site. Oh, si bineinteles calitatea!

Preturile de pe site sunt foarte ok, cel putin la pompele de san avent si la sterilizatoare. Eu acum seara trebuie sa merg la HelpNet ca m-a sunat farmacista ca au in depozit tot felul de variante de seturi de la Avent (pompe, sterilizatoare etc.) si daca merg trebuie sa ma si hotaresc daca vreau ceva sau nu.

Dar inainte as vrea sa stiu cum e cu site-ul Bebeshop!
Help please ca e cam urgent!

Multu' in avans si multi pupici!

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Rasfoind putin presa electronica am dat peste urmatorul articol referitor la spaga din maternitate www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Iasi-_Ghidul_spagii_in_maternitate_0_163184184.html" target="_blank">Ghidul spagii in maternitate

Raluca Emanuela 29+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Mie mi-e tare frica de anestezie si implicit de cezariana. Eu reactionez destul de naspa la anestezie (dureri de cap, voma si la 3 ani chiar o criza cardiaca ) . Asa ca eu prefer natural daca si bebe Arthur e de acord.

Pupici

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanuelle

Rasfoind putin presa electronica am dat peste urmatorul articol referitor la spaga din maternitate www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Iasi-_Ghidul_spagii_in_maternitate_0_163184184.html" target="_blank">Ghidul spagii in maternitate

Raluca Emanuela 29+ Sara Maria

infirmiera 50 roni? asistenta 200 roni? Mi se pare enorm. Am stat si eu ceva prin spital, dar n-am dat nici pe departe atat, nici cand am nascut data trecuta.

Nico de Isabela si 29+ cu Irina

Mergi la inceput