Pufuleti 01.02-2010 (63) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 11
cristies spune:
Mamaaaa.... ce mesaj lung am scris. Si nu terminasem, l-am trimis ca suna telefonul si mi-a fost teama sa nu-l pierd...
Promit ca revin la mesajele multe si scurte care ma caracterizeaza.
33+
alexutzzza spune:
gata si gatitu si cursurile
ce frumos e patriotu!
lorex super oferta cu finetu! f fain felicitari!
micki_mica multa bafta!
Nikole normal ca nu contabilitate imi trebuie
asa sper si eu sa gasesc p cnva!
mariucasaramultumim pentru contul comun de poze! Agree cu nikole sa avem aceeasi parola sa nu incurcam borcanele ca exista deja multe lucruri de tinut minte ptr neuroni gravizi 
PIN uri parole la birou parole la mail la conturi etc AAAA gata acum am vazut ca ai schimbat parola
merci ca ne salvezi putina memorie care nea ramas!
ratusca!!! 

merci mult de explicatia cu salteaua, asa-mi spusese si Andrelina mai demult pe mess ca e ok la mine sa iau d-aia de 6 da m-a apucat pizma cand te-am vazut pe tine cu aia de 8
cu contabilitatea io ma apuk de sapt viitoare dar sunt bucuroasa de schimbat impresii ![]()
dastefa nu stiu cand ai facut tu rahianestezie dar am inteles ca astea noi nu mai dau asa dureri de cap etc 
32+
Yannis
cris_mario spune:
cris.dogarel 

multumim ca ne tii la curent
cristies..super mesaj ai trimis
..iti multumesc si tie enorm ptr complimente esti o dulce
noi am papat si akm stam in patutz la Tv,sunt foarte obosita ...inca nu mi-am revenit cu somnul..offf
..orikm maine sper sa reusesc sa dorm la pranz ca s-a acumulat oboseala,deh duminica m-am trezit foarte dimi sa fac curatenia de dupa,cu vase si toate cele...smotru din nou ce sa mai,ca na fiind luni sf Andrei si ziua mea si a copiilor trebuia sa fie curat ca iarasi sa invitat lumea pe la noi..deci luni alta zi obositoare,iar ieri am fost la afi si era full,apoi ne-am dus la plazza,ne-am fatait pe akl putin si am plecat al restaurantul nostru "de suflet"....si am zabovit pana pe la 23:30...deci am avut scuza buna de nu am frecventat Dc-ul...ma intreba si sotul ce mai fac pufuletii mei
..zicea k am rezistat eroic
Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
xela_07 spune:
Ofe_27 - eu am dat o comanda pe bebeshop dar din pacate nu mi-au adus inca produsele comandate pe 8 noiembrie!! Adica mi-au spus ca le pot ridica joi dar fara cosulet. Pai ala e mai important si nu vreau sa fac 2 drumuri. Oricum aproape o luna e putin cam mult.... Preturile sunt exact cele afisate iar la transport au variantele cu curier sau ridicat personal din Rahova. Larisel si alexutza au mai comandat de la ei, dar am o presimtire ca nici lor nu le-au adus inca.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
31+
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emanuelle alexutzza - pentru evidenta contabila PFA te poate ajuta de softul free Saga,de www.sagasoft.ro/detalii_PS.php" target="_blank">aici il poti downloada. Si noi ne vom face conta de PFA pentru anul acesta singuri, pentru ca plateam degeaba o contabila cu 100 RON pe luna pentru nimic. Raluca Emanuela 29+ Sara Maria |

[floMerciiiii!
AM SALVAT MA UIT MAI ALTA DATA CUM SE "UTILIZESTE" CA LA ORA ASTA!

32+
Yannis
alicredo spune:
lorex , cristies multumesc ptr raspunsuri!
ramaneam proasta daca nu erati voi
pardon! rectific : ramaneam nestiutoare.![]()
Bea ce bb mare ai si tu! ma bucur ca sunt bb-i in grafica .sper sa stea pana la termen la caldurica!
30+ 
cris_mario spune:
eu ma bag in patutz...multi pupicei si noapte buna la toata lumea
Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui alicredo voi faceti scutece... dar de ce? pampersi nu-s buni? sau cand is mici trebuie scutece din finet? am tot citit si eu dar am tacut , credeam ca poate ma prind si eu ... 30+ ![]() |
CIK FAC SCUTECE PENTRU PUS SUB CAP LUI BEBE CAND REGURGITEAZA CA SA NU TREBUIASCA SCHIMBAT TOT ALA DE PAT CA A REGURGITAT UN PIC LAPTIC

OFF DE CE SCRIU CU LITERE MARI?sorry asa si o sa fac si eu niste patratele de astea de pus sub cap da daca nu faci de finet poti folosi prosopele, prietenele mele asa au folsit, sper ca ai inteles, dak nu, mai intraba

32+
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui decenuela m fost prin carrefour berceni si-am mai laut niste chestii pt bb si mine...tampoane pt sani, perie de biberon, un cearsaf impermiabil...sau ma rog asa ceva..nu ziceati voi ca 4 buc..ceva mai ieftin eu am dat 20 ron 1 buc, un se de baie( manusa si rosopel in colt)ulei de migdale ( plafar) 35 ron???? pudra, sr fiziologic, vvata,...nu mai stiu ce. a..la plafar erau o gramada de chstii pt bb..frantuzesti...num-am aruncat...si oricum costau ceva.. cred ca vroiam sa mai raspund cuieva... ![]() ![]() ![]() ![]() 32+ ![]() |

ce zici tu akl??? io iau din plafar cu 5 ron uleiu de migdale da intradevar mic, sticluta d-aia mica la fel ca vit A uleioasa stii? a ta e mai mare?
32+
Yannis
alexutzzza spune:
deci
cris mario 

ce frumi esti! si Mario ce smecheraaaas! arata de oe acum ca unu ce va suci mintile fetelor! si sotul tau arata f bine sa traiti fericiti si sa va iubiti mult mult mult!
Bea! vezi ca nu ai tu degeaba burtik mare! Ce bebe grasun ai! sa-ti traiasca!
ulei de migdale eu una gasesc in fiecare plafar nu stiam ca nu se gaseste..mai ales in alea ale lu centrofarm
bebeshop eu nu am comandat inca, dar eu daca comand astept sa imi zica ca mia venit comanda si ma duc sa ridic de la ei, ziceam sa nu comand ca daca vine si nu am bani (nu am primit inca ultimele 2 salarii) dar o sa incerc sa comand daca ziceti ca dureaza atata. La helpnet zici ca au seturi de la avent? Ma duc si eu sa vad ![]()
32+
Yannis