Pufuleti 01.02-2010 (63) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

mesaj de la andrelina:

Tocmai am avut prima alaptare. A papat mult si bun. E atat de cuminte.
E o papusa. A plans doar o data, cand facuse pishu.

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

ma topesc toata cand aud off imi imaginez cum ar fi sa il am pe Yannis Doamne! ma apuca emotiile, bucuria, frica, morcovii, exaltarea toate deodata! da ma inmoi! asta e predominant parca ma scurg asa ca in desene animate! oooff sa ai bebe la san sa paaape sa il vezi sanatos si mancacios dupa atatea griji ecografii asteptare pastile temeri masuratori teste...parca nu mi-ar veni sa cred ca e akl!

32+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Buna fetele.
Eu am facut o gramada de mancaruri azi, am si dormit un picutz si acum la Carco'.

Alexutzzza,[/red] au mai zis fetele ca DC-ul e o boala . Dar trebuie sa mai intri ca scade productia... Si ma alatur si eu corului de fete care te cearta! Mai stai si pe acasa!

33+

Na ca am produs azi destul zic io..onorabil macar intru maine sa pun poze cu hainu noi si sa va zik ce am mai aflat de bebei de la mamici dar asta..in episodu' urmator ca deja sotu se intrece pe sine de o ora sunt cu voi si nu comenteaza, sa nu exageram

Si nuuu te lua si tu de miiineee...o sa stau si aks decenula zicea de Andrelina ca a mancato zambilica parca?nu? Sper sa nu se zica si de mine ca io vreau bb nascut in 2010 si io cu burta mica nu cred ca fac grasan la 36 de sapt so Doamne Ajuta! las ca am eco ci consult vineri daca s-a mai scurtat colu la revedere PAT! CANAPEA! PAT!

32+ Yannis

Mergi la inceput

FAC CINSTE! AM STELUTEEEEEEE!

32+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

ofe super hainutele

danyelana, rebiana, cris dogarel multumesc de incurajari

ratusca mica cred ca zici de IR valori crescute, nu? De aia nu primeste bb destula mancare? Ai urmat ceva? Si la mine bb este mai slabuta si IR valori crescute, dar nu mi-a zis sa iau ceva.
referitor os femural poti sa-mi spui unde sa ma uit pe eco?

32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Am revenit si eu...am fost 4 zile la munte in care voi ati facut fix 4 capitole...

ANDRELINA felicitari sincere, ai un copil superb, asteptam vesti de la nastere.

Cris_mario felicitari pt conunie, f reusita si tu o frumoasa.

Eu am urmatoarele vesti, trei la numar:
1. nu am gasit inca doctor.... :(
2. avem streptococ B in cultura de col, luam augmentin, 10 zile :(
3. nu am mai facut nico masuratoare de la 21 sapt...:(

dupa cum vedeti numa vesti de vesti .

DAR, citesc si eu in urma si revin..

Catalutza 28+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara,

Ne-am intors si noi de la cursurile de la First Bebe, azi a fost cel de legislatie. Incerc maine sa scanez toate materialele si sa le pun pe contul comun. Faza cea mai nasoala pe care am auzit-o a fost ca cica prevederile contractului colectiv de munca la nivel national sunt doar cu rang de recomandare la privat, nu e obligatoriu...

Cris_mario, acum am vazut pozele, sunteti foarte frumosi toti si atat de fericiti! Sa ai o casnicie minunata si sa va iubiti ca-n prima zi!

Lillyka, a venit mobila? Cum e? Sau la ora asta il fugaresti pe nea caisa ala prin oras?

Andre_lina, ai un pui superb! Si deja alaptezi! Uauuu!!!! Bravo tie!

Alexutzzza, am incercat si eu cu softul Saga, problema la el apare cand vrei sa iei in calcul doar o cota parte din anumite cheltuieli (cf. contract de comodat) la calculul impozitului. Dar vorbim cu PM daca vrei.

M-am dotat cu Garmastan si vedem daca face ceva pana maine dimineata... Of, intrebarea e la ce fel de doctor ma duc pentru asa ceva? Care-i specialitatea? Tot gine?

Ratusca 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Am revenit si eu...am fost 4 zile la munte in care voi ati facut fix 4 capitole...

ANDRELINA felicitari sincere, ai un copil superb, asteptam vesti de la nastere.

Cris_mario felicitari pt conunie, f reusita si tu o frumoasa.

Eu am urmatoarele vesti, trei la numar:
1. nu am gasit inca doctor.... :(
2. avem streptococ B in cultura de col, luam augmentin, 10 zile :(
3. nu am mai facut nico masuratoare de la 21 sapt...:(

dupa cum vedeti numa vesti de vesti .

DAR, citesc si eu in urma si revin..

Catalutza 28+ Irina

Dear, ti-am facut o oferta referitor la doctor acum cateva capitole, dar m-ai ignorat

Imi pare tare rau ca te-ai procopsit cu niscaiva musafiri microscopici, dar macar priveste partea buna a lucrurilor: ai fost in vacanta!

Ratusca 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

catalutza imi pare rau ca inca nu ai gasit dr. Cine se ocupa de tine de ti-a dat augmentin? Stiu ca e mai bine sa tratezi acum pana nasti ca sa nu cauzeze la bb la nastere. Eu am luat augmentin de 2 ori pe perioada sarcinii si mai bine te tratezi pana nasti.

alexia stai cumintica in pat, nu e joaca cu contractiile. si eu ma rog la Dumnezeu sa trecem cu bine in anul 2010. Iar despre hainute nici eu nu am luat asa multe, sigur vom mai primi si ei cresc asa repede..

32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

NOAPTE BUNA FETELE!NE BAGAM LA SOMNNE "VEDEM"DIMINEATA LA CAFEA
LA BURTICI SI BEBICI

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

alexutzzza iti multu si tie ptr raspuns felicitari ptr a doua steluta ! o meriti din plin
catalutza81 welcome back! cum a fost la munte? si eu vreau....aer curat...liniste...

30+

Mergi la inceput