Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (355)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

multumesc mult, prisi!

Sa va fie de bine noua casuta, sa o locuiti fericiti pana la adanci batraneti si sa va cresteti si nepotii iubindu-va la fel de mult!
Spor la planurile de bb2, sa fie cum vreti voi!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Bernix, nu s-a anulat. Acum strang bagajele. Sper sa nu mai intevina nimic in doua ore si sa plecam. Site-ul merge. www.jucariidinlemn.com

Am sa-i dau lui Bobo ceva, dar daca nu va suparati pe mine, saptamana viitoare, dupa ce ne asezam putin. Pupici multi.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Mariana, tare frumosi puii tai! Daniel a crescut mult si seamana din ce in ce mai bine cu Eliza.

Erina, cu placere, ne bucuram ca v-a placut!

Si Anei i-a placut mult afisul, a invatat numele tuturor copiilor, iar Daria i-a placut in mod deosetit (chiar a botezat o papusa asa!), insa in final, din prea multa dragoste l-a rupt.

Nana, ce-i cu voi? Sper ca sunteti bine, ca totul reintra pe un fagas normal!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Bernix, nu s-a anulat. Acum strang bagajele. Sper sa nu mai intevina nimic in doua ore si sa plecam. Site-ul merge. www.jucariidinlemn.com

Am sa-i dau lui Bobo ceva, dar daca nu va suparati pe mine, saptamana viitoare, dupa ce ne asezam putin. Pupici multi.

Drum bun, sedere placuta si sa salutati ursuletii elvetieni si din partea noastra!

Ii poti da lui Bobo ce vrei/cand vrei... Saptamana viitoare sunt in concediu si o sa-l mai ajut si io.

Mergi la inceput

D-na Mihailescu, multam de site-ul cu cosmetice, tare interesata sunt si io! Mai am inca ceva nelamuriri cu plata/livrarea, dar te bazai la tel dupa sarbatori sa ma lamuresti.

Mai, fetelor, dar ce copii de categorie grea aveti! Daca mai intra si Sim sa ne spuna datele tehnice ale lui Stefan, io nu mai indraznesc sa scriu o litera.
Degetica e tot Degetica, adica are pana-n 11,5kg si undeva pe la 90cm, more or less, ca nu sta neam la masurat. Mananca insa bine, variat, multe legume si fructe crude. Refuza insa pestele, mamaliga, iar oul il accepta cu mofturi maxime si numai de la mamaie.
S-a atasat extrem de mult de mama, sapt trecuta cat am stat acasa m-a trimis continuu la servici si mi-a si spus care-i idealul ei pt zilele saptamanii: "mama, Bobo, sevici. Ana, mamaie, singuie ziua. Cioc, cioc!
Cine e?
mama, Bobo, seala. sevici, bani."

SApt viitoare cred ca imi fac de lucru prin magazine ca sa nu stric iar programul fetei.

Mergi la inceput

Cat a stat numai cu mine si Ana a avut regres cu olita, de credeam ca s-a procopsit cu vreo infectie urinara. Sunt luni bune de cand spune de pisu si nu mai face pe ea, de cand sta fara pampers si la somnul de pranz, insa sapt trecuta a vut si 3 pisu/zi in pantaloni si m-am luat de ganduri.
Discutie:
"Ana, ai racit si nu mai sinti cand vine pisu sau asa vrei tu, sa faci pe tine?"
Raspuns: "Asa vut Ana!"

De cand a venit mama, iarasi nici o problema. Noaptea are inca "scuci" pe care-l cere si la kk. Nu vrea deloc sa faca altfel decat din picioare si nu stiu cum s-o conving.

Mergi la inceput

Bey, ce-i asta, conspiratie?!
Cand am si io limbarita si timp v-ati ascuns toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Eu sunt destul de obosita, e perioada nebuna cu businessul acum inainte de sarbatori, nu am mai dormit ziua nici nu stiu de cand, de cateva sapt bune, cred. Seara ma culc tot tarziu, desi mai adorm langa Lisa si mai fur 2-3h.

Unu, tata o toaca la cap tot timpul...
In fine. Eu tot ii zic sa o lase in pace, sa nu o mai bata la cap, dar vb cu peretii, imi racesc gura de pomana si m-am saturat sa tot am discutii pe diverse teme de genul asta! Dar ma si doare inima sa il "trimit" acasa, ca el e bine intentionat, efectiv nu isi da seama ce nu face "bine" si oricat i-am explica, nu pricepe si pace! de ce suntem "nemultumiti".

Adi, nici nu stiu ce sa spun...adica ma bucur ca merge bine businessul, dar pe de alta parte, singurica si obosita...sper sa se aseze treaba si sa poti sa te odihnesti, ca fara odihna nu e rabdare si apar nervii si frustrarile...

Din motivele descrise de tine nu o sa chem nici un niciun ajutor cand vine bebedoi. Sora-mea a venit la Tudor si ne-a fost de maaare ajutor, a stat 3 saptamani si ne-a intodus in 'meserie', dar acum au si ei afacerea lor si nu mai poate veni. Mama nu mai e, din pacate, asa ca pe altcineva nu vreau ca e mai mult stres pe capul meu. Deci te inteleg perfect!

Un special pentru familia de canguri gimnasti!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, 100* tuturor, mai ales lui Bebedoi si lui Tudor, stiu ei pentru ce. Va dorim si voua toate cele bune si va imbratisam cu drag.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Si noi multumim tot pentru aia

Si noi ! Si noi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ana, imi pare rau sa aud de febra Sa scapati de ea cat mai urgent !
Drum bun si sa primiti vesti bune de acasa, ar fi pacat sa nu va bucurati de calatorie

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput