Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (355)
Raspunsuri - Pagina 17
babylina spune:
Mie imi pare rau ca s-a "indragostit" de Alba ca zapada din cartea dupa desenele lui Disney unde povestea este diferita . Si numai pe aici vrea sa o citeasca. I-am luat si eu pitici din aceia de plastic am gasit in Auchan si am mai gasit din aceia care se lipesc pe geam , pe perete. Are pe usa camerei pe " Puica, Dot, Monosu si Boisu"
Roxana_G spune:
Mariana, daca te consoleaza, nici al nostru nu prea a stat pe olita. A avut un interes cand a inceput gradi si gata. Deci nu sunteti singurele. Eu astept primavara sa exersam tema.
puii frumosi, am vazut pozicile. Chiar ca a crescut Daniel, nu stii cand zboara timpul.
Luy, la noi s-a confirmat faptul ca serbarea se tine fara parinti. Sunt cam trista, e prima serbare de gradi a lui Andrei si ultima a Alexandrei. Mare rahat porcina asta, toti sunt cobza pe acolo, cu muci si tuse, si noi ne ferim de o potentiala porcina. Ma rog...Cat despre spatiu, intr-adevar este o gradi mare. Serbarea a fost in play-room care este sala de joaca si de serbari, intr-adevar foarte mare. Pozele la masa sunt din grupa Alexandrei, este cea mai mare incapere de clasa. Restul sunt micute, sala de grupa a lui Andrei e cam 1/3 din cea a Alexandrei.
Ceamica, aoleu, sper ca nu e viitorul cumnat al lui Andrei ca e un bazdravan de baiat. A fost la petrecerea Alexandrei de ziua ei si a demolat locatia nu alta.
Pupam pacaliciosul mic.
Adi, foarte interesante activitatile Lisei si ce va invidiez pentru vacanta de vara.
Cred ca ai mare dreptate cu reactia negativa a copiilor la fortatul cu olita, poate ar trebui sa o lase mai libera tatal tau.
Babylina, buna ideea cu eu voiam la olita. O sa o aplic si eu, sau o pun pe Alexandra.
Ce bine de voi ca sunteti pasionati de carti, al meu abia acum le-a descoperit si a venit prima data acum 2 zile sa imi zica sa citim.
Erina, eu nu am ajuns inca in afi pana acum, tot aud ca e aglomerat. Dar tare as da o raita. Ma bucur ca au fost utile pozele cu decor, in principiu am mers pe ceva simplu, pentru casa de vacanta. Dar intr-adevar am preferat ceva pastelat, macar asa sa ne invioram viata.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Yaia, 100*
tuturor, mai ales lui Bebedoi si lui Tudor, stiu ei pentru ce. Va dorim si voua toate cele bune si va imbratisam cu drag. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Erina, eu nu am ajuns inca in afi pana acum, tot aud ca e aglomerat. Dar tare as da o raita. Ma bucur ca au fost utile pozele cu decor, in principiu am mers pe ceva simplu, pentru casa de vacanta. Dar intr-adevar am preferat ceva pastelat, macar asa sa ne invioram viata. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Nu e mai aglomerat ca in Mall Baneasa. Si eu tot asa ziceam, ca nu ma duc, ca ar fi prea aglomerat, si s-a dovedit altfel. Au si loc de joaca ptr copii(gen ca la Ikea-doar ca poti lasa copilul mai multe ore
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, 100* tuturor, mai ales lui Bebedoi si lui Tudor, stiu ei pentru ce. Va dorim si voua toate cele bune si va imbratisam cu drag. ![]() Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Si noi multumim tot pentru aia

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Noi am mai dat aseara o tura la urgenta la Medicover. Ne-am intors cum am plecat, cu nimic mai luminati. Febra face in continuare, nu sare de 38 cu 8. Nu mananca mai nimic, dar macar nu mai varsa. Cica e rosu in gat si trece
. Antitermice si tantum verde.
Acum incerc sa ma dezmeticesc

Sa aveti un week-end placut si linistit.
Nana? Cum sunteti?

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
bernix spune:
Buna dimineata, fete dragi!
La serviciu si eu, dar nu pentru prea mult timp. De bine ce ma plangeam ieri ca voi ramane cu concediul neluat, am aflat azi ca de luni sunt in concediu...
Bine si asa decat deloc!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
prisi spune:
buna si de la noi
Mariana ce pui frumosi si ce mare e Daniel 
noi am fost aseara in mall in Cotroceni si nu era deloc aglomerat, e foarte usor cu parcarea acolo ( asta e una din principalele mele probleme) Mi ru a fost f incantata de locul de joaca, dar cred ca trebuie sa mai creasca un pic, e cam mare spatiul si nu prea stia ce sa faca pe acolo , noroc ca a fost o domnisoara supravechetoare draguta care a mers cu ea de mana peste tot
in rest mi se pare f mare dar frumos si cu multe magazine, iar aseara inaugurau o aripa noua unde erau 2 magazine de lenjerie intima care faceau inaugurarea cu modelele de vanzare pe fotomodele se impiedicau domnii mereu pe acolo
, am facut si ceva cumparaturi , in mod special pt baietelul unor prieteni care face 1 an , erau asa multe lucruri frumoase pentru copii....mai trebuie mers ![]()
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
| citat din mesajul lui bernix Buna dimineata, fete dragi! La serviciu si eu, dar nu pentru prea mult timp. De bine ce ma plangeam ieri ca voi ramane cu concediul neluat, am aflat azi ca de luni sunt in concediu... Bine si asa decat deloc!Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
pai atunci sa aveti parte de relaxare si odihna

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
bernix spune:
Ana, sanatate veveritzilor! Sa inteleg ca s-a anulat calatoria voastra la Chascavalia...
In alta ordine de idei, mie nu mi se incarca site-ul cu jucarii din lemn...
Am fost si noi la targul Anei si am fost cu totii tare incantati: nu sunt asa de scumpe si sunt foooarte frumoase!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)