Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (355)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ana, sanatate la veveritz, uffff!

Noi suntem incurcati rau cu ziua de marti, cand trebuie sa merg la dr, nu stiu cu cine o sa lasam copiii....mama a plecat la bunicu, cumnata a plecat in australia.
Ce greu e sa n-ai supapa....
eu m-as duce singura, da barbatu nu si nu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy, cunosc sentimentu ala ca merge copilu 2 zile la gradi si dupa aia boala, e sinistru (ma rog, exagerez cifrele)
te ia asa o neputinta ....
la ce laborator ati facut testele Mariei?

papanash, poate n-o sa fie asa aglomerat zilele alea la job...cui ii arde de munca intre arbatori, sa fim seriosi.

Adi, da tu esti eroina ca te ocupi si de biznis si mai dascalesti si bunicu:D

Eu am ajuns la concluzia ca fiecare copil are bunicii pe care ii are si daca ma amestec mai rau fac, si eu o tot cert pe mama si ii reprosez una alta....dar de fapt copiii rad si sunt fericiti cu ea overall, asa ca nu ma mai leg de amanunte.
E adevarat ca nu le zice d-astea cu "rusine" etc, da nici n-are cand .

Fetele, Gh al meu stie exact care e treaba cu olita, se aseaza si pe closet, dezbracat, se sterge cu hartie...da de produs nu produce nimica

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna ziua frumoase domnite!!!! Nu reusesc sa tin pasul cu voi, ca vad ca va merg manutele ca-n vremurile bune. Bravos natiune!!!!
Am vazut ca Sabina balerina statu o tura prin spital. Nu pot sa-ti spun sa-ti fie de bine, dar multa sanatate n-ar strica!!! Daca ai nevoie de ajutor cu copiii, eu stau mai mult pe acasa luna asta. Nu sunt eu cea mai cea mama, bona sau dadaca, dar ma gandesc ca la nevoie te poti baza pe mine. Numa sa-mi aduci bebeii la domicil, ca eu in case straine nu stau. Hihihihhi. Imi spui si se rezolva.
Eu fusai si luna trecuta tot in libere, concedii, obligatorii si recuperari. Nu statui o clipa locului, asta se stie. Distractia a fost maxima de 1 dec. Am iesit sa mancam la un restaurant cu niscaiva amici si s-a intins o petrecere pe cinste, neplanificata. Restaurantul undeva prin Otopeni, cu doua zuze de dizeuze. Noi incinsi bine la sprituri, se apuca tantiile sa cante patriotice. Amu na, eu pana-n rarunchi, al meu la fel, pretenarii si ei tot din zona noastra de activitate... Le-am tras la aia niste cantari si am antrenat tot localul, de-ti tremura camasa pe tine de atata romanism. Yanis era sus pe mese canta si aplauda, in culmea fericirii. Foarte, foarte misto a iesit. Chiar am simtit ca e Ziua Nationala!!!
In rest, ne gandisem noi sa plecam in Amsterdam de reveliune (sa bagam o nouate, o diversificare, ceva), dar cum nu gasiram doritori ca ca-ca si ca ma-ca, reveniram la plaiurile mioritice consacrate si banuiesc ca Moeciu scrie pe noi. Dar e gasca mare, m-am implicat sa organizam si un carnaval pe 1, deci nu are cum sa iasa decat maxim! Am zis!
In alta ordine de idei, sunt dornica sa va vad si sa tragem o barfulita. Poate organizam o intalneala s-o pomenim, inainte de sarbatori. Care, cine, ce, cum, unde - bagati impresii si sa purcedem la indeplinire! Daca e vointa, e si putirinta...
Astazi mai lucrez si apoi toma pe 20 mai bag tri zili. Boierie curata. Numa sa nu uit sa scriu si sa citesc pana atunci, sa ma cer inapoi la munci... Hihihihihi... Va pupam din zbor, ca tre s-o tai spre job!!!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Fetele mai cu cetire de carte, rogu-va ajutor! Vreau sa stiu cum se calculeaza indemnizatia pt luna in care s-a nascut copichilul. Adica daca al meu s-a nascut pe 6 oct, vreau sa stiu pt luna oct cum imi calculeaza banii. Ca am luat acum extrasele si e o tragedie, am stat vreo juma de ora sa le descurc. Cert e ca nu exista o luna platita cum trebuie, le-am mai facut vreo 2 vizite prin Hambarului la vremea respectiva si vad ca tot degeaba. Asa ca va rog, da-ti un sfat unui om nestiutor de legislatie. sar'na!

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Daca mall-ul nu e asa aglomerat, vad ca zic si Alina si Prisi, Afi Palace scrie pe mine in weekend. Problema e ca nu stiu cum am reusit sa cheltui toti banii de pe card, inclusiv toata limita de creditare (care e mare!!) si injuram de cateva zile toate bancomantele ca nu au suficienti bani. Azi cand am verificat extras era sa cad jos, abia am scos cate ceva de pe celelalte carduri de credit. Deci mai usor cu shopping pana la salariu.

Ana, multa sanatate lui Vlad. Nu e de mirare ca Medicover nu rezolva nimic, noi o patim in mod repetat, asa ca ii tratez eu ad hoc dupa cum mi se pare necesar. Ca de la Medicover vin mereu nelamurita. Distractie placuta si calatorie super va doresc!

Bernix, macar sa te bucuri de concediu.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix
"mama, Bobo, sevici. Ana, mamaie, singuie ziua. Cioc, cioc!
Cine e?
mama, Bobo, seala. sevici, bani."

SApt viitoare cred ca imi fac de lucru prin magazine ca sa nu stric iar programul fetei.

Super tare succesiunea, pai are mare dreptate fata. Si pe Andrei daca il intrebi Unde e tati? zice " A pipici", si mami? "a pipici" si maia? "atasa".

Rox , mamica

Mergi la inceput

Sabina, pai normal ca nu te lasa singura omul, vrei sa iti fie rau cumva? lasa ca gasiti voi o solutie cu copiii. Sora ta nu te poate ajuta? Cat despre Gheo, normal ca stie la ce folosesc closetele, dar nu vrea. Asa e si atomicul meu. Ma sterge si pe mine, imi trage apa, nu stiu cum sa ma mai ascund de el. Dar daca il intrebi daca vrea si el, zice ca "aceu a As" adica e wc-ul lui Alex.

Annsia, vad ca v-a priit ziua nationala, nu gluma. Sa va distrati bine si in concediu (ce te invidiez pentru liberele astea nenica) si sa o faceti lata cand intrati in noul an, sa o tineti asa si in 2010.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Adimercedes cum reusesti? multa putere si nervi de otel !
Pupam frumosii din dotare
Eu am plecat dupa prima saptamana ca nu mai puteam!Eu nu stiu sa fac nici mancare , atunci nici atat nu stiam dar consumul nervos suplimentar a fost mare! Sunt convinsa ca si pentru ea a fost un stres in plus (sa faca totul bine)dar....
Si n-am decat un singur copil!

Erina , eu plec la budapesta de revelion , daca te pot ajuta imi spui tu!
Pupam burtica si fetita cu strungareata

al meu este fan mickey , e inebunit sa primeasca mickey si minnie in orice varianta . Minnie este ,,fumoasa in loz sau galben ''. Eu am sa-i iau figurine cu mickey si minnie si prietenii lor . Si jeleuri sau bombonele! In rest distruge tot tot si nu ii mai cumpar nimic. Alimentez si eu cum spunea Cecilia despre preferintele lui Cristi! Al meu nu e interesat de thomas decat max 3 min dupa care le arunca!

Ancasilv , tu nu ai decizie primita de la ei? acolo este trecuta suma pe care ar tb s-o primesti lunar , daca nu , cei 600 ron . Pentru oct calculezi cat ar tb pentru 6zile din suma. Mie imi venea in fiecare luna cat aveam in decizie. In sept eu am avut doar 21 zile. Am impartit suma la 30zile apoi am inmultit cu 21 si rotunjesti. Asa am si primit!
Stii tu ca te-ai autosesizat de 2 ori! Oricum n-am inteles de ce altceva in fiecare luna? Te referi ca primeai ba decizia ba 600?

Gabriela eu ti-am zis ca radiezi cu burtica? daca da , imi sustin punctul de vedere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

am fost si eu in afi duminica pe la 7 seara

copilul era in voiaj la socrii , la noi in casa campionatul mondial de monopoly si eu unde sa merg? in afi , desi eu astept destul pana merg intr-un loc nou deschis!ex plaza dupa 14luni! Cred ca m-am schimbat
am gasit intr-un final loc de parcare , am colindat in mare tot magazinul iar la locul de joaca ma intrebam unde am ajuns?!
concluzie : MAI VREAU ca tb aprofundat !
nu mi s-a parut mai aglomerat decat in altele , poate doar la locul de joaca

eu n-am zis nimic de olita pentru ca la noi exista in continuare pentru winnie. La noi se desfasoara actiunea in felul urmator: Sebastian anunta kk apoi incepe sa alerge prin casa sa nu-l prindem sau sa-l tentam cu olita. In final iese din ascunzatoare si zice gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Fetelor am intrat sa va urez week-end placut, mai revin marti probabil, cred ca vom da iar o tura pe la tara imi vine cumnata din Spania si nu sta prea mult.

Annisia ma bucur ca mai treci pe la noi, pai fi tu cu initiativa de intalnire, propune ceva.

Bernix tare dulce e Degetica.

Sabina ai dreptate cu bunicii, la fel simt si eu mai ales ca Adelina este toata un zambet in prezenta lor.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput