Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Uka am mai vazut si eu pozici ffff frumoase, cu o protagonista si mai frumoasa te invidiez ca ai acces la un aparat profesionist multumim de vot

Croco f frumoasa si Amalia, o finutza

Danangie imi pare tare rau ca esti intr-o situatie asa grea, speram ca nu mai e mult si scapati de colici ca sa te poti bucura si tu de un bebe Mattia cumintel si vesel..
uite de asta imi este mie teama sa plec intr-o tara straina....sa n-ai la cine sa apelezi in caz de ceva....si mai ales pe alte continente

Dana stii ca si eu m-am gandit la Andra Lilianei cand am citit de tabara aia?

Elle, Manga multumesc de retetele de branzica, le-am salvat pe amandoua si le voi incerca..noi primim lapte de la tara...adik de la o vecina, ca doar si noi stam la tara

Raluca, Manga multumim de tratatie

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Stie cineva daca am la congelator doua recipiente cu lapte din zile diferite, dupa ce le decongelez pot sa i le amestec intr-un biberon si sa ii dau asa amestecat? Cineva zicea ca nu e bine sa amesteci dar nu am intr-un recipient cantitate suficienta pentru o masa. Cum fac? Tre sa plec cu nasa sa vb la biserica si ii las un biberon de papa, in caz de ceva...

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

pai trebuie neaparat sa-i pui de la inceput in biberon? eu as pune ce am intr-un recipient, sa-l pape mai intai pe ala, si apoi pe celalalt, dupa ce spal biberonul...adik sa faca treaba asta persoana pe care o lasi cu Victoras...

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Danangie voi aveti in Italia de la erbavita Baby calm si babycolic eu am folosit pentru Nicholas cel pt colici si a reusit sa doarma cate 2 ore legate azi noapte, acum iar doarme de am reusit sa fac ceva comestibil de papa si ceva prin casa,cred ca si un wrap te-ar ajuta mult sa te ocupi si de Alessio in acelasi timp.
Revin

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

La plafar gasesc sau in farmacii?

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Dana, l-ai īntrebat pe Mos daca a avut ieri timp de forum?
Despre brad, eu ma gāndesc sa-mi iau unul īn ghiveci, micut, sa-l am doi-trei ani. Apoi īl plantam. Stiam ca primariile din Bucuresti se bucura sa le plantezi copacei īn locuri pregatite de ei.
Sper sa tina, sa traiasca īn ghiveci.

Mamica lui Simon (19.09.2009)

Mergi la inceput

Mama si pisa, ca mi-ai adus aminte, si eu vroiam sa-i zic DAnei de asa numitii "brazi ecologici"...sunt putini mai scumpi, dar eu zic ca merita......da o cautare pe net, poate sunt si la voi...eu daca as face brad, asa l-as face...

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

scarbele naibii ce nervoasa sunt , abia acum mi-a venit UPC-ul , mama masii , ioi ce draci am

intru sa fac capitol

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

sa va intreb ceva, ca tot vorbeam ieri de cadouri si Craciun..voi luati brad natural? sau artificial?
probabil ca multe veti spune natural si pe de-o parte sunt de acord..insa pe mine tare ma bate gandul sa luam unul artificial; am vazut niste modele tare dragute acum... in mintea mea, bradutul de Craciun este unul stufos (daca nu i s-ar vedea tulpina ar fi perfect), nu foarte mare...este destul de greu sa gasesc unul natural asa, si probabil daca l-as gasi ar fi destul de scumput; si apoi, nu-i pacat de bradutul acela natural ce sta frumos la noi in casa, ne umple sufletul de bucurie timp de 2 saptamani si apoi il aruncam?!

va pup ca am niste talpici de dragalit

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=19898

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Monique,merci de info! Chiar aveam in plan sa merg la Ikea.

Cu bradutzul, noi am avut intr-un an unul micut in ghiveci, era de fapt un cos mare. Era atat de frumos, ff bogat, bradutzul era mai micut decat mine, la inaltime.Apoi l-amplantat in curte. Anul asta as face lafel.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Selen, te rog frumos, daca nu te superi, spune-mi si mie daca la voi vine Mosul cu daruri cānd avem noi Craciunul, caci ma gāndesc ca pentru copii trebuie sa fie la fel de mare placerea de a primi cadouri de la cineva īmbracat īn rosu, mistrios si barbos, indiferent daca e sau nu sarbatoare... Vine?

Mamica lui Simon (19.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

18 enjoy

Mergi la inceput