Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*
Raspunsuri - Pagina 22
mkunigunda spune:
Uka, superbe pozele si botezul f frumos! Carina este o mica printesa! Unde ati facut botezul, la ce restaurant?
Vad ca pe Picassa se pot pune si filmuletze, poate se indura cineva sa-mi explice si mie cum se procedeaza...
_
Mami de baietel scump Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 am si io o nelamurire...cine si al cui este puiul acela frumos, cu ochii mari? (ca sa-l reperati mai usor..poza a 3-a din colajul Ukai..este centrat de Ebru si Isabella..o fi baietel?!! |
Din a doua poza nu? Este bebe de Crocodana , Amalia
Uka, cea mai fericita mamica
Printesa noastra Carina! .
lutoniana spune:
Buna dimineata si sa cresteti mari si sanatosi copilasi serbati azi !!!!
Mangulico la mine acasa a venit un singur health visitor atunci dupa ce am incheiat afacerile cu moasa. Acea tanti mi-a umplut masa de reviste, pliante si carticele.
Pe una din ele era un carnat cu diverse surgery unde pot in anumite zile sa merg "la cantar".
Am citit si ca sa vezi minune e una chiar la mine pe strada, adica doar traversez si fac 50 de metri.E superb acolo...am sa intreb si alte amanunte dar sa lasam parantezele.La aceasta clinica cum ii spun eu, e program in fiecare primasi a treia miercuri din luna. Asa ca stau cu ochii pe calendar si merg acolo. De exemplu ieri a fost prima miercuri din decembrie dar nu am fost ca abia fusesem la vaccinari si la control.
Acolo, dupa ce ti-l cantareste pe copil si iti spune daca e bine sau nu....este si un health visitor pe care poti sa-l intrebi ce vrei, ce te framanta, ce preocupari ai.
Acolo am mai intrebat eu una alta si mi-a zis ca e totul normal ![]()
![]()
Si ca vitamina D it's up to you 

Te lamureste raspunsul meu alambicat ?
Ahhh..la vaccin merg unde am stat noi inainte, la clinica unde e si GP-ul nostru.
2. E un baietel care-mi place tare si nici eu nu stiu al cui e 

e in primul colaj pe randul al doilea, a patra poza.
E adorabil si-l pupa Luci. 

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana 2. E un baietel care-mi place tare si nici eu nu stiu al cui e ![]() ![]() e in primul colaj pe randul al doilea, a patra poza. E adorabil si-l pupa Luci. ![]() ![]() |
EU! EU! al meu e!!

Ioana
de Carol Ioan
Pataniile noastre 
Concurs PAMPERS
monique02 spune:
Felicitari Aidan Manga ii pregatesti o surpriza ceva?
RalucaPaun vroiam sa iti spun de jaluzele ca si eu aveam o pb in dormitor cu lumina asa ca am luat niste jaluzele venetene din lemn, se gasesc la IKEA si sunt foarte faine ca le poti orienta cum vreu tu si obtii cata lumina vrei. 
mkunigunda spune:

Stie cineva daca am la congelator doua recipiente cu lapte din zile diferite, dupa ce le decongelez pot sa i le amestec intr-un biberon si sa ii dau asa amestecat? Cineva zicea ca nu e bine sa amesteci dar nu am intr-un recipient cantitate suficienta pentru o masa. Cum fac? Tre sa plec cu nasa sa vb la biserica si ii las un biberon de papa, in caz de ceva...
_
Mami de baietel scump Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Mama_si_pisa spune:
Manga, Ioana, si celelalte fete îngrijorate de oglinda
.
Sunt doua variante de a aborda aceste informatii: a omului care întelege semnificatiile magice si a celui care priveste numai partea spectacologica a ritualurilor de nastere. Parerea mea semiavizata (mi-am dat licenta pe o tema de antropologie) e sa acceptati numai acele informatii (sa le zicem superstitii, asa, cu un termen cam generalist) care vin din zona pe care o cunoasteti - traditii din familie, din orasul vostru, din religia voastra. Pentru ca daca amestecati diferitele spaime ale culturilor diferite nu veti mai iesi din hatis.
Sunt multe obiecte si spatii de trecere - orice prag, orice poarta sau usa, orice raspântie POATE fi, în mentalul traditional, o intrare catre alta lume, nu doar oglinda. Daca va este mai usor, spuneti un descântec, caci de asta s-au inventat: ca sa alunge temerile. 
Eu vad numai partea exterioara, de ritual, de spectacol si în botez si în baia de dupa, de exemplu. Dar pentru copilul meu aceste gesturi vor avea semnificatii magice, caci copiii au o aplecare catre tainic si neînteles, de aceea am respectat în mare aceste traditii. De aceea, zic sa faceti asa cum stiti ca e mai bine pentru voi si mai confortabil pentru fiecare în parte, caci religia nu are nimic de a face cu obiceiurile traditionale si invers; daca cineva e religios, nu va accepta gesturi pagâne, dar daca nu e prea dus la biserica, va face toti pasii care îi vor da sentimentul ca a facut "cum se face".
Va las o melodie în ton, cu imagini asemenea:
http://www.youtube.com/watch?v=oCN0Is9biUQ
Mamica lui Simon (19.09.2009)
angelli spune:
Danangie voi aveti in Italia de la erbavita Baby calm si babycolic eu am folosit pentru Nicholas cel pt colici si a reusit sa doarma cate 2 ore legate azi noapte, acum iar doarme de am reusit sa fac ceva comestibil de papa si ceva prin casa,cred ca si un wrap te-ar ajuta mult sa te ocupi si de Alessio in acelasi timp.
Revin
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
selen80 spune:

Aidan Gabriel, Elisa Andreea, Natalia, Nicholas Tom, Doris Maria, Erica, Alex si Razvan si Julia

LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui Mama_si_pisa Manga, Ioana, si celelalte fete îngrijorate de oglinda . |
imi dadeam si eu cu parerea apropos de uitatul in oglinda din ceea ce am gasit pe net

Ioana
de Carol Ioan
Pataniile noastre 
Concurs PAMPERS