Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*
Raspunsuri - Pagina 24
selen80 spune:
Danangie la noi se gasesc in farmacii....daca nu gasesti, n-ai pe cineva sa rogi sa-ti trimita din Rom?? eu m-as oferi sa te ajut, dar nu stau prea bine cu "mobilitatea", ca stau in afara orasului, si nu stie cand as ajunge la o farma, si apoi sa iau legatura si cu vreun curier...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Dana15 spune:
Mami si pisa nu cred ca a avut mosul timp de forum ieri
..a venit cam obosit de la serviciu; de obicei imi dau seama cand citeste pe forum
..nu trebuie sa-l intreb; dar fac eu cumva sa-l "dirijez" catre Skinny
..acum glumim glumim, dar noi de sarbatorile acestea ne cam intrebam ce ne doreste sufletelul..la zilele de nastere facem surprize;
sa stiti ca m-am gandit la ideea cu bradutul in ghiveci..va multumesc!
chiar am vazut in we in mall unii..si i-am zis la barbat "uite ce idee minunata..si apoi il plantam la parintii tai in gradina"..numa' ca mi-a zis ca ai lui parinti au ceva superstitie cu bradul plantat langa casa sau in curte
..las' ca-i conving eu cumva!
selen tu nu faci bradut? ca ziceai "daca-as face"
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mkunigunda Uka, superbe pozele si botezul f frumos! Carina este o mica printesa! Unde ati facut botezul, la ce restaurant? Vad ca pe Picassa se pot pune si filmuletze, poate se indura cineva sa-mi explice si mie cum se procedeaza... _ Mami de baietel scump Victor O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
Merci mult! Esti foarte dragutza! Botezul a fost la restaurantul La Fattoria din Mamaia, pe malul marii, a fost vreme frumoasa , i-am aratat-o marii pe printesa mea
In alta ordine de idei, pentru a pune poze si filme in mail, trebuie sa descarci picasa si sa le uploadezi de acolo, e foarte simplu, trebuie sa ai si un cont la gmail.
Sper sa te descurci.
Te pup.
Uka, cea mai fericita mamica
Printesa noastra Carina! .