Romanii din Marea Britanie (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ella, LauraNicole, DarkBendis multumim de complimente.

LauraNicole mie mi-a trebuit declaratie data la notar ca ii da voie minorului sa se stabileasca alaturi de mama acestuia pe teritoriul GB. Insa stiu ca daca ai copilul incredintat nu mai trebuie acordul sa iesi cu el din tara.

DarkBendis ce bebe frumnos ai. Frumos rau, imi place mult.

Eu azi am aplicat pentru cetatenie pentru mine si Cosmin si alta gaselnita: trebuie sa le aduc de la GP scrisoare cu data la care am fost inregistrata si eventual dovada ca am avut cateva appoinmenturi intre oct 2008-sept 2009. Asta e perioada cand nu pot dovedi ca am fost aici caci n-am lucrat si cica HO nu poate verifica. Pai de ce mama naiba mai fac cotrol la pasapoarte?

Mota te invidiez ca esti in Ro de Craciun, sa ai zapada multa multa.

Noi de Craciun acasa cu tot familionul,socrii, mama, frate-miu si sotia si copilul deci in nr mare la mine. A doua zi la fratele sotului in nr imens iar. De Revelion probabil dorm ca sunt rupta, de catva timp ba tuseste al meu sot toata noaptea (m-am hotarat ca la noapte il trimit jos daca nu se potoleste) ori vrea fie-mea la wc.

V-am pupat.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Luna1 said:eventual dovada ca am avut cateva appoinmenturi intre oct 2008-sept 2009

Si daca ati fost sanatosi tun in aceasta perioada, ce se intimpla? Nu-mi vine sa cred ce idioti sint!. De ce nu un bank statement, unde daca ati fost aici, sigur vor aparea tranzactiile cu exact ora si locul de unde ati cumparat!

Mergi la inceput

Letitia pai cica bank statement nu e ok ca poate am lasat cardul sotului si l-a folosit el. In fine sunt idioti, am incercat sa-i zic la tanti aia sa trimita aplicatia asa si daca au ceva de solicitat sa ma sune dar n-a vrut, a zis ca ea de aia e acolo sa se asigure ca totul e cum trebuie.

Si alta aberatie vreti sa v-o zic? Trebuie sa fi fost in UK cu 3 ani in cazul meu (5 in cazurile normale) in urma exact la data la care se face aplicatia, adica sa explic. Presupunand ca eu trimit aplicatia pe data de 15 Dec 2009 trebuie sa fi fost in UK pe 15 Dec 2006. Daca cumva eram doar in vacanta in ziua respectiva acum 3 ani (insa n-am depasit cele 90 zile anual) aplicatia poate fi refuzata. Deci m-am crucit cand am auzit. Am intrebat de ce si mi s-a raspuns "I don't know, rules are rules!". Deci o regula total idioata, ce legatura are ziua respectiva cand aplic eu atat timp cand n-am depasit zilele permise de concediu anual.

Stire de ultima ora: nu aplicati prin National Check service. Tocmai m-au sunat ca, desi au copiat toate documentele cat timp eu inca eram acolo, f multe documente nu au iesit la copiator. Asa ca imi trebuie alta zi libera sa merg sa re copieze actele. Asta dupa ce ma inebuneste cu scrisoarea de la GP desi Mota imi zisese la telefon ca la ea a fost de ajuns certficatul de nastere al fetitei pentru a dovedi ca a stat acasa cu ea, deci era aici in 2008-2009. Deci nu recomand, astia sunt mai incapabili decat HO. Sau cel putin la fel de incapabili.

Mergi la inceput

Devine amuzant. Tocmai m-au sunat iar. Sa aduc si certificatul de casatorie, ca nici ala n-a iesit la xerox.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Pai nu au vazut pe loc acolo daca au iesit sau nu documentele?

Aia cu sa fi fost aici cu 5 ani inainte de a aplica e scrisa pe site, una dintre reguli alaturi de celelalte sa nu depasesti 90 zile in ultimul an si 450 in toti cei 5. Eu am depasit, am avut 130 in ultimul an dar am explicat ca am profitat de faptul ca nu munceam si am stat cu copilul la bunici in Romania, ca odata ce incep munca adio vacante. Si a mers

Cat despre scrisoare de la gp, stii ca si mie mi-au cerut acelasi lucru, prin telefon. Nu m-am obosit insa sa mai merg la gp sa cer ceva si am trimis corespondenta de la child benefit si child tax credit, certificatul de nastere al Theodorei si multe salutari de "bine"

Parerea mea e sa renunti la serviciul asta si sa trimiti singura daca nu vrea tanti sa iti trimita doar ce vrei tu.
Pe cat aveti biletele pt Egipt?

Andra, sper sa reusim sa ne vedem. Poate organizam la primavara o intalnire in mai multe, ce ziceti?

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Mota pai eu as renunta la serviciu dar nu mai am cum, am platit vreau sa munceasca de banii aia. Asta am zis si eu, n-au vazut ca n-au iesit copiile atunci pe loc? ce au facut, s-a intors cu spatele la xerox? Nu putea macar sa le rasfoiasca?

In fine, o sa iau scriosoarea de la GP ca acum trebuie oricum sa merg inapoi. Ce ma enerveaza e ca speram sa-mi zica "totul e ok, maine trimitem", iar acum si daca ii ziceam sa trimita fara scrisoare tot nu se putea ca n-are copiile. Inca o sapt pierduta.

Vestea buna insa e ca in acelasi loc se fac si schimbarile de nume si am cerut detalii pentru Cosmin (sa ii pot schimba numele de familie si un nume care il are si nu-i place, deci sa ramana doar Cosmin Fisher) si mi-a zis ca daca i se acorda cetatenia se poate, e foarte simplu, dureaza putin si costa 50 lire. Si asa va avea fiul meu doua nume, unul oficial in Romania si unul oficial in UK.

Mergi la inceput

Apropos de intalnire, mie mi-ar conveni mult, haideti sa organizam o intalnire intre mamici, cautam un spatiu de joaca eventual, undeva in Londra, noi stam la o cafea, piticeii se joaca, nu ar fi super?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La mine pe strada e ceva de genul asta, Tumble sau Rumble in the Jungle se numeste, e loc de joaca pt copii si zona de cafenea pt parinti.
Dar putem merge oriunde doar sa fie weekend si sa fie si putin mai cald, poate prin martie-aprilie?

Luna, ce nume mai are si nu-i place?
Se poate renunta la el? Ce chestie...habar nu aveam.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Mota il mai cheama si Toni la insistentele biologicului. Eu n-as vrea sa renunte la el, as vrea sa devina Anthony. Da cica se schimba usor numai sa fie british.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Saru'mana ! Saru'mana ! Saru'mana !

multumesc mult fetelor
am si primit raspuns de la hotel este gratis pt copii sub 3 ani

poate va mai bazai pana plecam cu intrebari

Erika

Mergi la inceput