Romanii din Marea Britanie (21)
Raspunsuri - Pagina 7
motanik spune:
Erika, felicitari pt excursie.
La hotel trimite ceva de genul:
Dear Sirs,
We have recently won a trip to London and will be staying at your hotel. However, we will be travelling with our 18 months old infant and we are wondering if we need to pay anything extra for her accomodation. We are looking forward to hearing from you.
Yours faithfully,
x
Cat despre magazine de jucarii, Toys r us, Smyths, Hamleys sunt dedicate jucariilor dar gasesti destule si in lanturile de supermarketuri Asda, Tesco, Sainsbury's, Marks and Spencer.
Luna, felicitari pt pampers, ce super ca ati scapat!
Eu nici nu i-am cumparat olita pana acum si am tot zis ca o s-o fac dar parca nu as vrea sa o stresez deocamdata si oricum e inca foarte mica.
Am vazut clipul, ce scumpa e ea, cum se imbraca singurica si ce bine vorbeste ea cu tati acolo, draga de ea. Cred ca tie iti pocnea inima de mandrie :) Bravo, de acum o sa te ajute si cu treaba in casa :)
Apropo de asta, acum cateva saptamani intindeam rufele, eu le pun pe toate pe umerase la uscat pe culme si Theo imi dadea umerase din plasa, unul cate unul. Apoi cand am ajuns la sosete, asteau urmau sa ajunga pe chestie din aia de se pune pe calorifer, m-a lasat pe mine sa pun cateva si apoi a luat ea restul si a pus una cate una, una langa alta. Inutil sa mai spun ca am inceput sa plang :))
A inceput sa manance singura tot de cateva saptamani, pana acum doar arunca din farfuria ei tot ce ii puneam, se amuza de numa', acum a inceput sa inteleaga ca ce primeste nu trebuie sa arunce. Apropo, tu ce ai facut cand a devenit prea mare pt highchair? Ca a mea nu prea mai vrea in el, m-am gandit sa ii scot masuta si sa o pun direct la masa noastra, langa noi, in el. Tu cum ai facut?
Cat despre pasaport, tb sa il pacalesti si cu poza, cum faci, ii zici ca ii trebuie pt ceva la scoala?
Adriana, cred ca la intrebarea ta mai repede pot raspunde Luna, LauraNicole, eu nu stiu ce sa zic decat ca ar trebui sa mentioneze ca e de acord sa pleci cu copilul in alta tara atat pt vizita cat si pt stabilire permanenta (sa ma corecteze fetele daca gresesc).
Succes!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Luna1 spune:
wana_adriana nicaieri in Europa nu te intreaba nimeni nimic despre documente decat pasaport. Daca iti mai trebuie altceva la iesirea din Romania nu stiu, stiu ca ti-ar fi trebuit daca copilul nu iti era incredintat insa fiindu-ti incredintata nu stiu daca mai trebuie altceva. Cum spuneam pe mine si pe fiu-miu ne cheama diferit si niciodata nimeni in Europa nu a chestionat relatiile noastre, probabil daca urla si se impotrivea ar fi fost alta situatia.
Motanik eu pe Adelise n-am pus-o chiar nicodata de capul mjeu pe olita, efectiv a vazut-o pe prietena ei o data (cea englezoaica) si s-a prins la ce foloseste. A ajutata cred ca am lasat-o dezbracata prin casa asta vara deci a constientizat ce se intampla insa a facut pipi prin toata casa. Abia prin august dupa ziua ei s-a asezat brusc pe olita, a facut si pipi si caca si in urma aplauzelor noastre entuziasmate asa a ramas. La gradi am pus-o inapoi in pampers o luna iar in Oct a refuzat ea pampersul facand mereu la olita, isi da pantalonii jos singura si face. AM vorbit la gradi si am lasat-o si acolo fara pampers, a avut doar 3 accidente (deh acolo se lua cu joaca si uita) intr-o zi dar asta a fost tot. Culmea e ca de atunci a inceput sa ceara si noaptea la veceu de capul ei. Asa ca de 4 zile am lasat-o fara chiloti doar in pijamale si fara pampers si face direct la wc. Iti urez sa fie si la voi tot asa de simplu, nici noi n-am cumparat olita pana spre 2 ani.
Cu scaunul de masa am procedat cum zici tu, am scos tava si a stat la masa cu noi pana cand i-am luat o masuta joasa de joaca cu scaunel si mananca acolo. Acum manaca cand la masuta cand cu noi la masa mare. Si ea mananca singurica, se mai alinta uneori doar si vrea sa-i dea mami.Felicitari lui Theo pentru inde3manarea de a manca singura.
Cu poza l-am pacalit deja ca mi-a trebuit pentru aplicatie dar si pentru fotbal unde merge el asa ca i-am zis ca e pt fotbal. Banuieste el ceva dar nu a intrebat.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ella_64 spune:
Luna, Andra, felicitari pentru progresele facute de fetitele voastre .
Imi creste inima cand citesc despre ele. Parca ar fi copiii mei, .
DarkBendis spune:
Buna fetelor!
Sunt in vacanta saptamana asta (vacanta, nu concediu ca ala e pentru oameni mari ) asa ca pot intra mai des. Tare ma bucur ca vad multa animatie la subiect
Motanik, Luna, multe felicitari pentru progresul copilasilor vostri! Cum trece vremea!
Erika, felicitari pentru excursia castigata si multe felicitari pentru faptul ca o luati pe fetita voastra cu voi! Bine zice Motanik, cam asa ar trebui sa fie mailul pentru cei de la hotel, sper sa rezolvati si cu biletele de avion sa fie totul OK pentru toti 3. Sunt o multime de magazine de hainute si jucarii in Londra, depinde de bugetul alocat. Next are multe chestii fainute la preturi OK, M&Co la fel, B&H, bineinteles Mothercare, la fel Matalan nu e rau dar gama e destul de redusa, ar mai fi Baby Gap, Mammas and Pappas (aici sunt un pic mai scumpe). Eu pe astea le stiu din Glasgow, poate fetele din Londra iti pot spune mai multe. Jucarii sunt la Mothercare, Toyz'R'Us, EarlyLearningCentre si bineinteles Hamleys (Hamleys e mai scump dar merita vizitat magazinul din Londra, va fi o experienta tare faina pentru voi toti). Distractie faina sa aveti!
Noi suntem bine cu totii, Mister al nostru creste, creste...blondutul nostru nu mai e bebele mic, acum e baietel
http://s307.photobucket.com/albums/nn283/darkbendis/Lachlan%2011th%20month/?action=view¤t=IMG_2972.jpg
Andra, noi vom petrece sarbatorile la Londra (venim joi noapte si ne intoarcem in Glasgow luni), poate reusim sa ne vedem la o cafea
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
motanik spune:
Care joi? Pe cat?
Ce frumos e mister, ce ochi are!
Ella
--------------------
Andra si bebe Theodora
DarkBendis spune:
Joia de Ajun Eu lucrez de Xmas Eve, ma vor lua tati lu' bebe si Mister direct de la banca si hai-hai la drum (noi si Mos Craciun pe sosele) vom ajunge in Londra noaptea tarziu. Deci vom fi in Londra de vineri 25 dec pana luni 28 (ca marti 29 dec va trebui sa fiu la banca) Si nu va spun ca sunt la lucru si pe 31 dec cand implineste bebe 1 anisor !!! Uuufff!
Dark Bendis
Our Goblin Prince
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wana_adriana Buna ziua tuturor! Am nevoie de ajutorul vostru, cei care stiti mai bine cum e cu actele prin UK. sunt divortata, copilul este la mine, definitiv si irevocabil. intentionez sa ma mut la londra, prin mai 2010. Am gasit deja casa, voi avea un job. deci toate la locul lor. Intrebare: ce anume trebuie sa contina declaratia tatalui (acordul lui) pentru a nu avea nici un fel de probleme in UK si in orice alt stat UE (si nu numai) in legatura cu sederea permanenta in UK? In UK au ei vre-un text recunoscut , standard pe tema asta? Chiar daca nu mai e necesar acordul tatalui pt iesirea din tara, ma gandesc ca va fi nevoie de unul pentru stabilirea resedintei in alta tara. V-ati intalnit cu asemenea situatie? ce anume acte va cere de obicei in UK pt copil- la gradi, scoala, etc ? multumesc anticipat! Toate cele bune! |
Buna,Adriana ! Pentru copil nu ai nevoie decat de declaratia tatalui data la notar cum ca e de acord sa scoti copilul din tara ori de cate ori ai nevoie si pe ce durata de timp ai nevoie si atat .Nu trebuie declaratie speciala cum ca iti da voie sa locuiesti cu copilul in alta tara!
Carstea,imi pare rau sa aud ca si piticutul tau a fost bolnav !Si picia mea a avut gripa aia nenorocita si i-a trecut cu ce i-am dat eu adica cu Lrmsip,ceai de lamaie,nurofen ca o durea capul si complexul de vitamine si minerale .Avem GP bun dar ...
Luna,felicitari pentru pampers !Ai fetita mare,mey!Imi amintesc cum zicea Sandra mea cand a renuntat la pampersi ca "Shanda ie fetitza maie si nu pace pishu a chiotzei,face pishu a oitza ! " ,draga de ea,ingerasul meu!
Erika,felicitari pentru excursie !Asteptam pozne!:P
Pe celelalte v-am pupit ,cum zice nepoata-mea! Unde faceti sarbatorile?
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
motanik spune:
Andra, noi plecam pe 22 in Ro. :(
--------------------
Andra si bebe Theodora
crisflo34 spune:
Draga Motanik,
Ai un PM si multi pupici de la noi!
Drum bun spre Ro si numai bine!
Cristina, mama Sabinei
http://sabinac.netfirms.com/
DarkBendis spune:
O, ce fain ca plecati in Romania, Andra! Sincer, va invidiez - eu imi voi petrece Craciunul cu socrii, sunt oameni tare faini, dar imi lipsesc sarbatorile din Romania cu ai mei!
Las'ca bem noi cafeaua impreuna pana la urma ...ca mai ajung eu la Londra sau poate vii tu prin Scotia
Dark Bendis
Our Goblin Prince