Violente la Timisoara

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Indignarea celor care l-au votat si acum constata cu stupefactie ca, vaaai, uite ce face Antonescu, asta e mai degraba comica.
Si doar le-a spus.
Acuma cine-i de vina daca s-a intimplat sa fie votat in necunostinta de cauza?
El le-a tot zis.




Le-a zis, da. Ca geoana e incompatibil cu functia de presedinte.
Cine-i de vina ca fraierii (pardon, votantii in necunostiinta de cauza) l-au crezut un pic "altfel"?
Mai, si dupa ce v-a dovedit dimensiunile lui (minuscule), tot continui sa-l aperi?
Asta da loialitate! Mai degraba comica...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde


Rufus, asa-i ca esti bucuros? Niciodata nu l-ai suportat pe Antonescu, nici cand nu-si dovedise acele dimensiuni "minuscule"...acum esti in culmea fericirii, cred. Uite ce-i, daca n-ai avut o parere pertinenta atunci, n-o poti avea cu atat mai mult, acum. Asculta-l pe Basescu, uita-te la el, creste ca painea calda. Deja arata ca Goliat.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3


Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
de ce sunteti asa, in stare de soc toate?


Eu sunt in stare de soc de cand mi-a fost dat sa vad ca (ceea ce am crezut sincer ca este) Ramasita Pietei Universitatii s-a aliat atat de indecent de rapid cu gasca stransa in jurul Calaului Pietei Universitatii.
Mi s-a accentuat starea de soc atunci cand am citit ce mai crede nowadays Doina Cornea.
Starea de soc mi-a ramas constanta (nu stiu daca mai avea cum sa urce) cand am tot citit azi cu atentie ce se intelege prin vot anti-Basescu.
As fi tacut ca, oricum, cultura mea politica tinde spre zero de vreo cativa ani incoace, asta se observa de la o posta, deci am spre zero credibilitate si zero taiat in paispe audienta.
M-am hotarat sa zic ce cred, doar cand am constatat ca mi-e imposibil sa mai ascult Guerrilla, postul meu preferat.
Cum ar veni, am reactionat disproportionat, nu?

Si cu asta, gata, am tacut pe acest subforum.


Protest
Recunosc ca ma jucam odata cu fetita la nisip si a venit o alta fetita sa se joace cu noi. Avea peste 3 ani, s-a asezat in fund in nisip, moment in care i-am vazut pampersul si toate cele (la copiii mai mari dispar colaceii de pe picioare, pamperul nu prea mai are pe ce sa stea), avea si nisip in pampers, recunosc ca am avut o reactie in stomac, fetita vorbea foarte bine, parea sanatoasa.

Daca copilul meu ar ajunge sa-mi spuna cum a spus copilul lui X la 4 ani 'nu ma simt bine la gradinita ca am nevoie de tine acolo sa ma incurajezi', m-as gandi serios ca am dat-o in bara rau de tot.




Denizel, cand am citit reatia Doinei Cornea, Diaconescu, Rodica Coposu, eu am ramas stupefiata. Daca si ei indeamna la reconciliere, daca si ei il imping pe Geoana la guvernare....nu-i asa ca miroase undeva urat? de ex. la Cotroceni? Am pus mai demult o intrebare, doar Iileana mi-a raspuns, o repet acum, chiar sunt toti tampiti, iar sustinatorii lui Baselu singurii care vad adevarul? Pe bune acum, am senzatia hilara ca traim in lumi paralele, chiar Rodica Coposu, Doina Cornea? Pai ultima a incasat-o la greu, ce o costa sa zbiere acum: "ia mai duceti-va dracului cu tot cu pactul vostru, comunisti ce sunteti!?"
De ce organizatiile civile de aici, de la Timisoara, il sustin pe Geoana? Denizel, daca iti place teoria conspiratiei, tie sau altora de pe forum, acum e momentul s-o puneti in aplicare.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3


Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Loryi1974, au iesit pe usa laterala, n-au fugit. Ba au mers incet, sunt cativa zeci de metri pana la locul unde urlau manifestantii, ii puteau vedea pe Antonescu, Geoana, Dinescu si in 2 min le si puneau intrebari daca vroiau. Dar nu i-a interesat. De ce eu am ajuns lejer la ei (cu tot cu SPP), iar oamenii din piata, nu? Ca n-aveau interes. Au si stat in fata la hotel Timisoara, adica la doi pasi de locul unde se zbiera in draci, eu am plecat si ei erau inca acolo.
Da, ca sa iasa in balconul Operei le trebuia o doza de curaj. Sau tupeu. Ca acolo e un loc cu dedicatie pentru revolutionari. Si au preferat sa n-o faca.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3


Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Sindromul Stockholm. Faza pe natiune.

Ingrid vezi ca nu au trecut nici macar 10 zile de cand erai in razboi cu Eurasia.

Invingem impreuna Romania bunului simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Fanatici, scelerati, dementi i'a numit in aceasta seara la Antena 3 Antonescu pe suporterii lui Basescu!!

Privind in urma ar fi bine sa'i multumim lui Orban pentru ceea ce astazi pare un compliment.

Revolutia bunului simt?

Invingem impreuna Romania bunului simt



Xeno, cind iti spunea Copiloi cum se cheama in romaneste ceea ce faci, imi amintesc ca te-ai suparat, nu?


http://85.9.12.243/a3/watch3.php?year=2009&month=12&day=2&show=sinteza_zilei min. 53.57

Termenul de "scelerati" l-ai luat din alt film, Antonescu nu l-a folosit.

Celelalte doua caracterizari au aparut in acest context: "Acesti oameni sunt fanatici, sunt dementi, sunt gata sa devina violenti fizic, pentru ca violenti verbal si conceptual au devenit de mult..." si se refera nu la electoratul lui Basescu, ci explicit la categoria de comentatori gen Traian Ungureanu, pornind de la imaginea sa cu "haita lui Geoana Johannis Antonescu a intrat cu tancurile in Timisoara si a calcat singele martirilor" inclusa in inmarmuritoarea lui chemare la lupta, pe care v-o reamintesc, ca la asa ceva tre' luat zilnic aminte:

"Luptati pentru libertate!

Nu e timp de plīns! E clipa revoltei! Au ars a doua oara mortii Timisoarei. Banda lui Geoana, Antonescu si Johannis a intrat īn Timisoara, prin tradarea primarului Ciuhandu, tradatorul neuitatului Corneliu Coposu. Au dansat pe sīngele care a scaldat Piata Oprei!

De ajuns! Pīna aici! Lacomia nefericitilor care vor sa īnghita Romānia a īndraznit, astazi, sa se atinga de Timisoara. Astazi, de 1 decembrie, ziua nationala a Romāniei!

Dragii mei prieteni, ati vazut ce ne asteapta sub Geoana!

Protestati! Oricum si oriunde! Pe strada, pe net, īntre prieteni si mai ales PRIN VOT, PE 6 D#ECEMBRIE!

Gloria Timisoarei nu se va stinge niciodata!

Aparati democratia! Aparati libertatea! "

http://traianungureanu-tru.blogspot.com/2009/12/luptati-pentru-libertate-nu-e-timp-de.html

Antonescu are perfecta dreptate in descrierea sa, e chiar ponderat.
TRU a luat-o razna, articolul sau e nu numai inspaimintator, e si extrem de periculos pentru ca incurajeaza eventualii fanatici.
Xenocid, tie iti place? Nu-l pui la semnatura?

Allinta, Loryi, si voi ati apreciat/aprobat scrierea lui TRU?

a, daca ati uitat: TRU este euro-parlamentar al PD-L, reprezinta democratia din Romania in cadrul Parlamentului European.


Pentru cei interesati: la min. 54,25, va explica Antonescu si de ce s-a asezat la masa cu Geoana.


Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:


Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
De ce organizatiile civile de aici, de la Timisoara, il sustin pe Geoana?



Chiar asa????

Eu intelesem altceva..


14 organizatii non-guvernamentale, in frunte cu Societatea Timisoara, au adresat, marti, o scrisoare deschisa primarului Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, prin care se arata consternati de faptul ca s-a folosit Piata Operei si Proclamatia de la Timisoara intr-un conflict politic.

Presedintele Societatii Timisoara, Florian Mihalcea, a declarat marti, corespondentului NewsIn, ca timisorenii au fost deranjati de faptul ca Opera Romana din Timisoara si balconul acesteia, simbolul Revolutiei, au fost folosite "intr-un conflict politic".

"Cred ca pe timisoreni i-a deranjat cel mai mult faptul ca a fost folosita Opera care este un simbol al Revolutiei Romane si faptul ca au fost fluturate in fata Operei, drapele rosii. Lucrurile astea pentru timisorenii care au o sensibilitate marita dupa ce au trecut prin acele zile cumplite ale Revolutiei nu poate fi trecut sub tacere", a spus Florian Mihalcea.

Mihalcea a tinut sa faca precizari cu privire la manifestatiile de marti, din Piata Operei. "S-a vehiculat ca Societatea Timisoara a organizat aceasta contra-manifestatie. Societatea Timisoara nu a organizat si nu va organiza astfel de contra-manifestatii. Nu credem ca timisorenii pot fi manipulati pentru a iesi in strada, atunci cand e vorba de simbolurile lor dragi", a mai spus Mihalcea.

Scrisoarea deschisa adresata primarului Gheorghe Ciuhandu precizeaza ca "suntem consternati de decizia pe care ati luat-o in numele nostru, intr-un conflict politic, folosind balconul, Piata Operei si Proclamatia de la Timisoara, simboluri care apartin istoriei orasului nostru. Optiunea dumneavoastra pentru acest act major, in absenta consultarii cetatenilor, este un gest de desconsiderare a celor care v-au ales".

Scrisoarea este semnata de Societatea Timisoara, Confederatia Intreprinzatorilor Particulari Timis, Academia de Advocacy, Federatia Asociatiilor de Locatari Timisoara, Alianta Sindicatelor Timis-Blocul National Sindical Timis, Ariergarda, Memorialul Revolutiei, Fundatia Nationala a Revolutiei din Decembrie 89, Institutul Intercultural Timisoara, Centrul Euroregional pentru Democratie, Fundatia culturala Jazz Banat, Comitetul Civic pentru salvarea Patrimoniului Timisoarei, Grupul Civic pentru Reforma Universitara si Grupul de Initiativa in Promovarea Opiniei Publice.


www.jurnaluldevrancea.ro/evenimente/3565-geoana-sustinut-si-de-pntcd.html" target="_blank">sursa




Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Sindromul Stockholm. Faza pe natiune.

Ingrid vezi ca nu au trecut nici macar 10 zile de cand erai in razboi cu Eurasia.

Invingem impreuna Romania bunului simt



Xeno, inca sunt in razboi. Am zis ca votez cu unul dintre ei? Hm?
PS: cand trec la razboiul cu Oceania, vei fi primul pe care-l anunt.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3


Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mesajul simplu a lui Basescu (simplu ca sa inteleaga toata lumea) este "clasa politica e contra mea adica contra poporului". Nu are rost sa facem comentarii pe text, ca el insusi face parte din clasa politica, ca PDL nu reprezinta decit 30% din electorat. Mesajul e simplu si toata lumea il intelege...


Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Protestati! Oricum si oriunde! Pe strada, pe net, īntre prieteni si mai ales PRIN VOT, PE 6 D#ECEMBRIE!


Ce spui tu aici Ileana !? Asta e "violenta" care sa merite sa le spui unora gen TRU (cati sint? zeci, sute, mii) ca sint fanatici si dementi.

Stai ca am citit si mai bine. Declaratia lui Antonescu ti se pare nu numai justificata ci si prea blanda !?

Invingem impreuna Romania bunului simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ruxandra, Mihalcea s-a aratat consternat de faptul ca s-a folosit piata Operei, lucru interzis de o decizie a consiliului local; si doi, a precizat ca n-a fost o contramanifestatie facuta de Societatea Timisoara. Nu pot sa nu-i dau dreptate, fie macar si pt primul aspect.
Dar, Costel Bursuc, presedinte ALTAR, a spus la tv ulterior, exact aceasta: ca ei (plus alte organizatii) il sustin pe Geoana si ca in primul tur a indicat sa se voteze cu oricine in afara de Basescu. Daca n-am auzit bine (dar am auzit) imi cer scuze pt dezinformare. Nu-mi sta in caracter.
Iileana, mersi de materialul video, l-am urmarit acum.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3


Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput