*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Multumim! Ce mai face puiul? Ati facut eco? Sper sa fie bine si sa fi fost eronate analizele.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Poze 1 an
Povestea nasterii

Azi la 4 juma avem programare.

UN VOT SI PENTRU NOI

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mamiseli mi-am bagat nasul pe la culinare. Cred ca incerc si eu negresa zilele astea. Spre rusinea mea eu nu am facut la viata mea decat chec si clatite, ca prajituri.

UN VOT SI PENTRU NOI

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani Sara Maria!!! Ramo, sa-ti traiasca printesa!!!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

David Bogdan de gabriellag
Raisa Monica de A.Alina

Teodora de aleinad.g

Sara Maria de Ramo2007

Sa cresteti mari si sanatoase!

Mamiseli: Am vazut iar frumusetea de Mirunica. Faina e iubitzica noastra!!

In alta ordine de iedi, raportam si noi mucisori muuulti. Ieri mai rau, azi mai bine. Ne-a cam batut vantul duminica la plimbare, dar asta e aici, trebuie sa se adapteze la clima de aici canadianul mic.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fetelor...eu sunt cu nervii la pamant....de 2 zile david este un nervos si plangacios, nu doarme....adoarme ff greu
aseara m-am chinuit de la 21.30 si pana la 12 noaptea sa-l culc...plangea si se fatzaia....il supara rau de tot caninii de sus care stau sa iasa si incisivii de jos...
cu o noapte inainte s-a trezit la 2 si a mai reusit sa adoarma la 3.30 la noi in pat...m-a ajuns oboseala si nu ma mai pot stapani...am ajuns in stadiul in care tip la el, il trantesc...sunt o idioata....david nu adoarme la pranz daca bea lapte....azi am incercat cu ceai...cred ca adormea, insa nu facuse caca si ...ne-am enervat din nou...arat ca o mumie...netunsa, cu cearcane, nepensata...grasa....sotul ma bate la cap s ama duc singura la ai mei 2 zile...sa ma odihnesc...dar nu stiu daca pot...
m-am intins destul dar m-am descarcat...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ne mai votati si pe noi?
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=933#

multumim!!!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, ce parere aveti de Peritol? Noua ne-a recomandat doctorita pt lipsa poftei de mancare la Anastasia (?). Eu stiam ca e antialergic (antihistaminic). Oricum a zis sa-i dau 2,5 ml doar seara. Am citit pe net ca ar putea avea si reactii adverse... Adevarul e ca sunt atat de necajita ca nu mananca incat as incerca si asta!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mariana, si de la mine ai PM. Am apucat sa-l trimit si-apoi am vazt c-a trimis si Cami...

Manumanu, dac-ai stii cat mananca Sara... Azi a ros o juma de covrig. Atat. In rest a aruncat tot pe jos, ou, cartof, dovleac, orice, iaurt, NIMIC. Am respirat azi indeluuuung si-am numaraaaaat de nu stiu cate ori...

Bebecris, dintii. Dragul de el. Asa e Sara, la de-abia al 4-lea, incisiv central de sus. La canini nici nu vreau sa ma gandesc ce m-asteapta. Greu, frate, ies la noi.
O prietena mi-a spus sa-i dau Nurofen, vreo 3 ml, seara macara, cand e asa, vreo 3 zile. Eu, mai sonata, i-am zis ca am impresia ca-mi droghez copilu. Dar la cat de demanding a fost si azi... nu mai stiu .. Chamomilla ii dau deja, si dimi si seara de vreo 2 sapt. Intr-o seara am uitat, si-am avut peste 15 treziri.

Na, ca iar m-am plans.

Oliv, multzu! O lady, as always.

Nu, n-am salvat aperitivele de la Carmen. Desi am avut intentia. Am ramas doar cu intentia...

Fug ca inca n-am apucat sa sterg urmele tantrumului de z... si imediat revine de la aer. Mai vroiam ceva... mai vin mai pe seara, daca nu pic si eu lata langa ea.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Manumanu: Eu am copil alergic si nu-i dau antihistaminice. Nu a avut nici o criza atat de puternica. E un medicament, un produs farmaceutic care are efecte secundare, ca orice alt medicament. Nu i l-as administra pt. pofta de mancare.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Fetelor, in parculetul din fata blocului meu a murit un copilas acum o jumatate sde ora. Era cu mama lui. Se dadea intr-un leagan stil balansoar aparut in parc in campanie electorala. Nu stiu exact ce s-a intamplat, copilul era jos, intr-o balta de sange. Am ajuns exact cand il bagau in sac, sa-l duca la morga. Socanta imagine. Mi-am strans copilul la piept si i-am multumit lui DUmnezeu ca mi l-a dat.
Asa ca...nici macar parcurile nu mai sunt loc sigur pt copiii nostri.
Aveti grija fetelor!

UN VOT SI PENTRU NOI

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput