*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Fetelor, ce parere aveti de Peritol? Noua ne-a recomandat doctorita pt lipsa poftei de mancare la Anastasia (?). Eu stiam ca e antialergic (antihistaminic). Oricum a zis sa-i dau 2,5 ml doar seara. Am citit pe net ca ar putea avea si reactii adverse... Adevarul e ca sunt atat de necajita ca nu mananca incat as incerca si asta!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

rezista eroic.
nu exista plod fara pofta de mancare
nu la vvarsta asta
imi pare rau ca nu am timp sa iti scriu
incerc pe pm, sau pe mail mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Da, mai fetelor, dar ea la 1 an abia a trecut de 8 kg... A avut o perioada cand a mancat chiar bine (dar la cat se agita nu s-a prea vazut), dar acum e de groaza, nu mai mananca decat laptele de dimineata si seara ca lumea! In rest, cate 2-3 lingurite. Ce ma ingrijoreaza e ca nu mananca carne, ou, ca lumea, adica proteinele de care are nevoie!

manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Speedy, ma faci tu cu nervii, nu z. Pai daca nu exista plod fara pofta de mancare, atunci ce exista? Ma omorati cand veniti cu concluzii trasate dupa proprii copii...in timp ce ne batem cu toatele cu pumnii in piept ca plozii nostri sunt unici, si drept urmare, au comportamente, personalitati, si ce-or mai fi avand, diferite. Ai tai sau ai altora, nu, dar a mea si a lui Manumanu, da. Zi si tu acolo, de frustrari, de dinti, gaseste alte cauze... altfel ne faci sa ne simtim ne-mame.

Ioi, azi is cu draci, si-mi dau drumul la gura. Nu vreau sa supar pe nimeni...

Gynie, Doamne-fereste! Sarmanii parinti...

A, de tortul de Flowers? vroiam sa zic... e super ... al lui Flowers sper, mami de bucalata si falcoasa, cel cu albinute.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Cameliam
Anca, va multumesc si imi cer scuze inca o data tuturor.
Cred ca am reusit!

Manumanu eu i-am dat peritol lui Matei pentru alergie, dar i-am dat vreo 2 zile cand am vazut cate reactii adverde are si in doua prize a cate 1ml, nu 10 zile cate mi-a zis dr...eu nu eram sigura ca-i alergie sau de la transpiratie.....parca lui Matei ii era foame mai des, dar el mananca in general. Am mai citit pe net ca se da pt pofta de mancare, sincer nu ti-as recomanda.

Despre pagina acesta cu aperitive intrebati? http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/aranjamente_aperitive_prajituri_etc_-690/?highlight=aperitive

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Matei-Andrei,fericirea noasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Am venit si noi de la policlinica. I-a facut Tetraximul. A bazait ceva, dar s-a linistit repede. Stam foarte bine. Daca luna trecuta nu luase nici un gram in greutate (cu toate ca-l cantarise de 2 ori) si se lungise 1 cm, luna asta a recuperat.
Are 10.260g si 80 cm (deci a luat 500 g si 3 cm!). Clar a fost un puseu de crestere.
Diametrul capului este 48 cm, iar cel al pieptului 47 cm. Fontanela continua sa fie mare, dar am ramas tot la 2 picaturi de Vigantol.
Spre surprinderea mea, doctora mi-a spus ca i-ar da 2 masele si ca la una chiar ar fi spart un pic. Am incercat sa vad si eu, dar n-am reusit...era sa ma manance
Tare sunt curioasa daca ii vor iesi astea...ca el are abia 2 dinti sus si 2 jos....da'n fine, sunt multi la care nu se respecta ordinea iesirii dintilor..

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Da, mai fetelor, dar ea la 1 an abia a trecut de 8 kg... A avut o perioada cand a mancat chiar bine (dar la cat se agita nu s-a prea vazut), dar acum e de groaza, nu mai mananca decat laptele de dimineata si seara ca lumea! In rest, cate 2-3 lingurite. Ce ma ingrijoreaza e ca nu mananca carne, ou, ca lumea, adica proteinele de care are nevoie!

cu cat vei insista mai mult sa manace, cu atat va manca mai putin.

fiecare copil are nevoile lui
unii se satura cu 100 de g sau mililitri sau ce or fi aia ( de ex. cris) altii mananca 200 si mai cer ( l-am vazut eu pe edy de ginye cum a mai cerut)

treaba cu kilele e discutabila. eu am 43 de kile, sor-mea peste 50. asa am fost mereu. cand eram mici mancam din aceeasi farfurie. mie imi venea sa vomit numai cand simteam mirosul de carne fiarta din ciorba; luam 2 linguri si o"reglam" din paine. ea manca toata carnea, si desertul meu

pentru ca am facut comparatii tampite, l-am fortat pe alex ( fiul meu ce mare, are aproape 3 ani). rezultatul a fost ca manca doar laptele de dimineata si seara si in rest 2-3 lingurite de mancare

io-te ce seamana mesajele noastre

am continuat in prostia mea, luni multe. deja isi crease o aversiune fata de mancare. cred ca manca de frica; stia ca nu scapa;

ma gandeam cu groaza ca incep diversificaea la cris, si nu o sa mai fac fata
cu alex stateam si o ora la masa

nu stiu cu mam reusit, dar la cris, in mom in care a intors capul, m-am oprit. nu conta ca a mancat 3 lingurite.
am observat ca lui alex nu ii place carnea
am scos-o din meniu 2 sapt, si oul, si ficatul.. tot
l-am scos "la pascut": legume si fructe din plin.
l-am lasat sa manance cat a vrut, nu a mai vrut am luat farfuria si am aruncat tot

vorbesc acum de 1 copil de 2 ani si jumatate care striga din start: nu imi place; ma vedea ca vin cu castronelul si decreta imediat: nu vreau.nici nu stia ce e acolo, nu il interesa

offffffffff revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Bravegirl, babyzapy ma bucur ca v-a placut si tortul meu...si musafirii mei au fost incantati, cu toate ca n-a iesit foarte bine ca nu am avut ustensile de ornat.

Si eu am facut aperitive de aici
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/aranjamente_aperitive_prajituri_etc_-690/?highlight=aperitive

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Matei-Andrei,fericirea noasta!

Mergi la inceput

noooooo, m-am trezit si eu scriind dupa 1000 de ani, si v-am suparat
ok
jap-jap 2 palme peste oki la mine
manumanu, nu mai asculta sfaturile mele de atotstiutoare.
ca vorbesc de proasta in necunsotinta de cauza
s-au trezit copii si nu ma mai loghez ca sa sterg polologhia scrisa mai devreme

ma intorc la ale mele

succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Foarte frumoase torturile!
Fluturasa te pricepi! mie mi-e cam groaza ca n-o sa reusesc sa intind ca lumea pasta de zahar(pt ca nu prea stiu sa intind cu sucitorul) sper sa-mi iasa, daca nu, fac altceva... daca ai chef poti detalia la subiectul cu retete?crema, blat etc please!
Mariana si fara scule ti-a iesit tare bine!faina masina!

Vad ca aveti rabdare fetelor , la bibilit. (si eu,cu carul.. dar nu prea imi iasa)

Amalia pupam lunganul dulce! ce bine stati la masuri, felicitari!
Manumanu si Thomas are perioade si perioade.zile (putine) in care mananca bine, ce inteleg eu prin mananca bine? casca gura... ca-n rest si-o tuguieste si ia doar de pe fv linguritei...aa am inceput sa-i dau cu lingura mai mare pt ca intr-o zi pregatindu-i mancarica in bol, amestecam cu lingura mare si ca niciodata urla sa-i dau o data , i-am dat cu lingura mare si a mai vrut, no stai asa...de atunci folosim lingura...
de cateva zile, mai putin azi , mananca bine, sper sa-l mai tina!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Spiridusule, nu m-am suparat.... stiu ca teoretic ai perfecta dreptate... asa ar trebui sa fac, s-o las in pace de la primul refuz si sa arunc farfuria...dar nu poooooot s-o vad cum REFUZA orice contact cu mancarea aia!!! Nu 2-3 lingurite, NIMIC! Recunosc ca am incercat s-o fortez... offff... e asa slabuta si mi-e asa greu sa accept sa o las nemancata... Si cum sa-i dau doar legume, cand ea are nevoie si de carne, ou etc?

Anca, ... sa speram ca revine pofta asta de mancare sau ce-o fi!!! Cred ca ma repet, dar Anastasia a avut si perioade cand manca foarte bine. Maine le fac "omleta", pe care au mancat-o cu placere mereu. Daca si asta o sa refuze...

manu

Mergi la inceput