*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*
Raspunsuri - Pagina 29
Sorvint spune:
Va multumesc pentru raspunsurile referitoare la brad. Criss si eu abia astept sa ii fac brad si tocmai de aceea m-am gandit in fel si chip cum sa fac sa nu fie periculos pentru el. Tocmai de aceea m-am gandit la varianta unui bradut micut pus la el pe comoda,sa nu aiba acces.Asa cum spunea si Bertha trebuie avuta mare grija sa nu cada pe el si eu nu am cum sa il ascund dupa mobila prin sufragerie. Natural nu iau pentru ca sunt impotriva.
Anca27 nu e lungan,zic eu. Avea 75 cm la 11 luni si de atunci pana acum nu a mai crescut prea mult. Am vazut ca sunt cozonacei mult mai inalti decat el.
Babyzapi,Malinas, va inteleg cu mancarea,parca m-ai descris pe mine. Si eu sunt la fel ca si tine. Uit sa mananc.Cred ca daca nu as alapta as uita si sa mananc. Desi imi este foame parca nu am timp pentru asta. De gatit nici atat. In afara de friptura la cuptor si din cand in cand cate o mancare gatita nu am timp. Ciorba nu am mai facut de mult timp . Abia o astept pe mama sa vina mai la sfarsitul lunii sa imi gateasca si sa ma cheme la masa. Si sunt si eu o uscata. La 1,75 m nu am mai mult de 50 de kg. Ceea ce este putin zic eu. Dar si daca mananc mult nu ma ingra. Iar dulciuri din belsug,ca astea le cumpar de la magazin gata facute si le mananc.
Astazi nu prea a vrut sa pape. Trebuie sa iasa dintisorul nr 6. Dimineata fructele ,dar la pranz nu a vrut decat un iaurt,si ala destul de greu.
bebecris spune:
gata...am votat...cum se voteaza? zilnic?
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=933#
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorellay e pana duminca... ![]() Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
ginye55 spune:
Bebecris Micky Ramo Lorellay votat fetelor! 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Ramo, Bebecris, Miky, Lorellay votat 
Bertha uitasem sa-ti zic. Mi-a placut mesajul tau de mai devreme, dar cum raphael e fustangiu si mai are 2 gagicutze pe langa Ioana, pai cum am putea sa ne suparam daca se cupleaza cozonacica si cu Victor. Ma ales ca e baiat frumos 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
monicus spune:
Tinete bine mamico... sa nu te "inhate".. cum este ea iubitoare de tzitzi.. asa ca acum o sa fie putin mai greu... Bravo pentru dintisori. Felicitari..
citat din mesajul lui BraveGirl![]() ![]() ![]() Avem un dinte! Avem un dinte! Dau de baut |
Amalia la multi ani pentru cei 12 ani... frumosi din viata./ cu flacaii printre voi. Felicitari.
Ana Teodora de vrabiuta... sa traiesti, sa fii santaoasa si sa ii bucuri pe parinti. Tot bine din lume. [red[criss703[/red] ce tare este prinetsa ta.. pai.. cam ai de lucru, dupa ec se plictiseste.. sa rupa hartii... Ce ferma sta ea in picioruse,.. bravo... ... si vad ca ii place sa fie pozata.
Pupici.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Fetelor, de vreo 2 zile Sara cere sa o iau in brate si ma strange tare de gat si-mi pune cate-o stampila
mor dupa ea ...mai face asta si cand sta pe olita...ma pupaceste cum stie ea 
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Fetelor, de vreo 2 zile Sara cere sa o iau in brate si ma strange tare de gat si-mi pune cate-o stampila mor dupa ea ...mai face asta si cand sta pe olita...ma pupaceste cum stie ea ![]() Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 Visul meu implinit, Sara Maria! Poze cu printesa mea |

Cred ca te topesti toata!ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Daaa...ma topesc...si tati e gelos ca, cu el nu face la fel
Cere s-o ia in brate doar daca are vreun interes...daca el e pe canapea...s-o ia in brate ca sa ajunga la jucariile care sunt acolo sau sa danseze cu ea in brate.Cred ca dansatoare o facem...cum aude muzica incepe sa danseze...si cand nu mai poate cere in brate sa dansezi cu ea
si la 10 kg care le are....ne cocoseaza...ca noi suntem 2 bete 

de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)