*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*
Raspunsuri - Pagina 30
oceanborn spune:
Am votat si eu fetelor, voi doar puneti linkul zilnic!
Sorvint L-am vazut pe Radu in poze, e tare dulce!
Ramo te cred ca te topesti,draga de ea! si al meu face asa, mor cand imi da cate o ventuza cu sunet. daca ma las jos si imi intind bratele fuge si ma strange tare tare in brate. cat sunt de dragi!!!! 
Criss pupam gagicuta scumpa 
. vezi, au si hobbyuri comune.hahaa![]()
mami de Thomas
lauramiron spune:
Cami, asta-mi spun si eu de ceva vreme
Exact cum ai descris tu se intampla si la noi....iar daca totusi se trezeste si sta cu fetele, nu trece mult timp si ma trezesc cu ele peste mine, ca se plictisesc cu tat-su care se uita la TV....asta e statul lui cu fetele
Mda...
| Citat: |
| citat din mesajul lui cameliam schimbarea trebuie s-o fac in mine, alta solutie nu este. Am incercat diverse compromisuri, dar ca orice minune tin 3 zile si apoi revenim la programul de dinainte si la frustrarile mele de toate zilele. Deci.... cum fac sa trec EU peste aceste frustrari si sa-l las pe el in pace cu ale lui? De aia zic eu ca la psiholog tre' sa ma duc... |
lorellay spune:
http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/#frm_vote
va rog...trebuie sa ma mentin pana duminica!
un vot de pe un nr..mumtulemsc muuulllt
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Ramo2007 spune:
Lorellay, eu am votat de pe ambele telefoane...sa vina sotul si votez si de pe ale lui...
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Ramo2008.html
cameliam spune:
incepeam sa cred ca-s singura cu probleme de genul asta si sa ma simt prost ca le-am expus aici...![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Cami, asta-mi spun si eu de ceva vreme Mda... |
bebecris spune:
alexandru sta cu david, se joaca..insa nu-l schimba de pampers...daca david e ciufi, alexandru nu rezista prea mult...
sunt curioasa ce or sa faca luni cat stau eu la coafor...
cand se mai trezeste noaptea din cauza dintilor, alexandru se trezeste cand vede ca eu nu mai pot...insa david plange dupa mine si atunci tot la mine ajunge...
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
bertha spune:
Fetelor, nu poate face nimeni capitol nou? Eu nu am parola de mamica, pot face numai cu nickul meu.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
criss703 spune:
Babyzapi
mamicuta harnicuta si Raphael cel smecherel ![]()
, despre mancare ..eu am gatit azi gris cu lapte si banane (ii place mult la Sofi ..si mie !) si 2 felii de ceafa la gratar
...greu domle' greu !
Oceanborn daa au hobby-uri comune cu siguranta

si inca aveam o poza mai sugestiva cu o coperta din Di piu (ce a mai ramas din revista lui mami )si reclame primite in posta ...varza toate pe jos 
Votat fetele din concurs , BAFTA la toate !
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
aleinad.g spune:
La multi ani, Ana Teodora! Sa cresti mare si cuminte, sanatoasa si fericita! 
Camelia,
!
Ginye, super! Eu am ajuns de mult la concluzia ca analizele mai mult incurca decat descurca, dar ma gandeam ca la copii sunt mai atenti. 
Criss, bine ati venit in club!
Pup grasunica dulce.
Data viitoare cand o duci la mare ti-o dau si pe fi-mea.
Ce zici, o ingrasi si pe ea?
Sorvint, logic ca facem brad. Nu concep Craciun fara brad. Daca va fi pe sol va fi legat, daca va fi mai mic va fi pe masa. ![]()
Carmendu, felicitari pentru "degetel".
Mama, ce de mancaruri ... 
Ramo, Babyzapi, tot pasat, in principal, mancam si noi.
Bertha, eu iti zic de mult ca oltencele astea s-au vorbit sa ne manance sufletul, ca mancare nu vor, dar bag de seama ca nu credeai. 
Amalia, am fost la ascutit de dinti. Continuarea ... saptamana viitoare.
La multi ani fericiti familiei voastre! 

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii