*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Am citit si eu necazul cu baietelul. M-a intristat profund. offf, pacat ca se intampla astfel de incidente.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bebecris, te cred ca va e greu atatia in casa. Am trait ani buni cu cineva asa. Si cu proprii parinti care nu ne vor decat binele, e greu. Sa ne spui neaparat in ce revista o s-apari, facem vanzare.

Babyzapi, la fel si eu, mai `nainte am mancat prima data pe ziua de azi. Dar eu n-am dimensiuni ca ale voastre, deocamdata-s la 54.

Oti, mama, cat ai stat nesupta! Ai mai muls? Aseara ma gandeam la tine, `oare a fugit Oti la alaptat`?

Laura, cum mai sunteti?

Z a mancat azi pe hinta, in parc, o banana. Recoooord.
A spart si-al patrulea dinte... doi intr-o saptamana.

Ocean, ouch, la 6. Ora 8 la noi e `frumoasa`, de vreo doua zile se trezeste la 5 si cumva cu greu o mai readorm la 6.
Cand soata nu e busy, o trimit la el in camera dimineata si cand aud c-a preluat-o mai bag o ora... se vede treaba ca sapt asta a fost daddy busy, ca ma dezlantui pe-aici. Tu, doar singura cu `duracell`, toata stima.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

multumesc, iza

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Bebecris am ajutat si eu la gasirea unui cadou . Bafta in continuare.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

buna seara
Mai aparem si noi dupa luni bune de absenta.
Am tot avut laptop-ul stricat si foarte putin timp de internet. V-am urmarit insa din umbra mai mereu. Acum mi-am schimbat si laptop-ul si as vrea sa imi fac timp si cateva minute pe zi pentru a mai scrie si a tine legatura cu voi.
Vreau si eu sa urez LA MULTI ANI tuturor cozonaceilor care au implinit 1 anisor. Sa aiba parte in viata de multa sanatate,noroc si multa fericire.
Noi mai avem putin si implinim un anisor. Radu e un copil minunat, asa cum sunt, de altfel, toti copiii.
De papat papa destul de bine.La 11 luni avea 75 cm si 9,300 kg. Nu e mult, insa el pare grasut. Avem 5 dintisori si al saselea sta sa apara.
Avem mari probleme cu somnul de noapte. Si asemenea altor cozonacei se trezeste de n ori pe noape. Eu inca il alaptez. El pana la varsta de 6 luni si jumatate a dormit la el in patut,singur in camera si se trezea o singura data pe noapte,uneori deloc. Insa asta-vara am fost plecati la bunici si desi am avut cu noi patutul, nu a vrut sa doarma in el.Asa ca de atunci doarme cu mine in pat.
Sper sa am puterea sa il dezobisnuiesc de titi noaptea. Am incercat intr-o noapte si l-am lasat sa pplanga,dupa ce am incercat in fel si chip sa il adorm fara titi,insa el nu se opreste din plans singur si sa adoarma.Plange pana raguseste. Trebuie sa imi fac curaj si sa scapam de titi noaptea,mai ales ca stiu ca nu e bine nici pentru stomacelul lui sa nu aiba cateva ore de repaus.
In rest este un copil sanatos si pana acum nu a fost racit niciodata. Sper sa trecem si peste iarna la fel de usor.
Nu merge inca singur.De manuta merge foarte bine,insa singur nu vrea. El este inca mare fan mers de-a busilea. Are asa o viteza.Este o incantare sa il privesti. Fuge de mine prin casa si se ascunde. Ii place muuult sa mearga in locurile in care stie ca nu are voie si sa se uite la mine razand. Si cand ma vede ca ma duc spre el sa il iau incearca sa se ascunda pe unde poate sau o ia la fuga. Azi se descaltase de soseste si incerca singur sa se incalte. Bineinteles ca nu a reusit. Si dupa ce l-am incaltat la dreptul a ridicat singur piciorul stang sa il incalt.
Vocabularul nu este prea dezvoltat: mama,tati,incearca sa spuna radu dar nu reuseste si spune adu sau dadu, ii spune la caine ba. Noi avem si un caine pe care il cheama nobel si probabil de aici spune ba la toti cainii,spune bau si cam atat.In schimb in limba lui nu-i tace gurita o secunda. Intr-una vorbeste. II place sa imi dea mie sa pap si tare se mai amuza. De pupat pupa doar jucariile,pe mine nu vrea sa ma pupe. Cand ii spun sa imi dea un pupic incepe sa zambeasca si fuge de langa mine.
M-am intins cam mult,dar asa e cand ai absentat atata vreme. Vrei sa spui atatea.
O sa pun si cateva poze cu el,poate diseara dupa ce il culc.
Si inca ceva,noi ziua avem doua somnuri: dimineata si dupa-masa si copilul meu si acum doarme ziua numai in carutul landou. Nu va spun ca abia mai are loc. Insa nu mai dureaza decat o luna situatia asta ca trebuie sa nasca sora mea si o sa ii dau ei carutul. Asa ca va trebui sa se dezobisnuiasca si stiu ca va fi tare greu pentru ca altfel nu adoarme decat leganat in carut cateva min.

Mergi la inceput

in revista felicia....

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Bebecris, te cred ca va e greu atatia in casa. Am trait ani buni cu cineva asa. Si cu proprii parinti care nu ne vor decat binele, e greu. Sa ne spui neaparat in ce revista o s-apari, facem vanzare.

Babyzapi, la fel si eu, mai `nainte am mancat prima data pe ziua de azi. Dar eu n-am dimensiuni ca ale voastre, deocamdata-s la 54.

Oti, mama, cat ai stat nesupta! Ai mai muls? Aseara ma gandeam la tine, `oare a fugit Oti la alaptat`?

Laura, cum mai sunteti?

Z a mancat azi pe hinta, in parc, o banana. Recoooord.
A spart si-al patrulea dinte... doi intr-o saptamana.

Ocean, ouch, la 6. Ora 8 la noi e `frumoasa`, de vreo doua zile se trezeste la 5 si cumva cu greu o mai readorm la 6.
Cand soata nu e busy, o trimit la el in camera dimineata si cand aud c-a preluat-o mai bag o ora... se vede treaba ca sapt asta a fost daddy busy, ca ma dezlantui pe-aici. Tu, doar singura cu `duracell`, toata stima.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Tortul l-am facut la Alice...acolo facem torturile pt. evenimentele importante de 5 ani...de la nunta.
Au modele frumoase si fff gustoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

http://entertainment.webshots.com/album/575768440OXLGmv

si noi studiem, reducerile... si nici n-apucasem sa ma uit peste revista aia... (echipamentul e cel de iesit pe balcon)

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mosul a plecat intr-o noua calatorie! Oare la cine va poposi?

UN VOT SI PENTRU NOI

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

e rau imi pare ca nu am intrat si eu mai devreme cand ati facut lista cu cadourile de mos...imi place ideea....asta e...am pierdut trenul...
data viitoare

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Laaa muuuuulti aaaaniii frumuselului venetian Alessandro !
Sa cresti mare , sanatos ,norocos alaturi de parintii tai ! Felicitari mami Cherie pt. frumusetea blonda de 1 an (chiar daca tu ti-ai dorit un brunetel ) si nu mai fi necajita ca toate trecem cu prichindeii printr-o perioada mai agitata .Cu putin noroc poate intr-un 1-2 o sa mai ajungem pe la Lido di Jeselo si ne' om intalnii cu prichindeii

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput