*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*
Raspunsuri - Pagina 18
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleinad.g Ia priviti ce activitate "intelectuala" are fi-mea! http://family.webshots.com/photo/2860050970104281140WKFQLp Profit ca doarme sa mai citesc si sa mai raspund si eu. Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) Poze 1 an Povestea nasterii |
Asta-i varianta optima pentru o astfel de activitate. Elisa e mereu prezenta langa mine sau langa Ana in baie, si langa toaleta e cosul de gunoi cu capac rabatabil
Pana acum nu stiu sa fi testat terenul dar tare mi-e ca intr-o zi prinde curaj.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
aleinad.g spune:
Manumanu, cand am vazut pozele voastre de la 1 an si mie mi s-au parut asemanatoare Anastasia si Teodora, dar cum acum cateva luni spusesem ca Sara de Ramo seamana cu Teodora si am zis ca o vad eu pe fi-mea peste tot si n-am mai comentat. 
Pentru ca tot seamana toate trei poate invata si sclifositele noastre de la Sara sa pape si sa fie mai grasute. ![]()
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Ramo, ce sa mai zic, o dulceata Sara
(ca doar seamana cu Teodora
, glumesc) Acum serios vorbind, mi-a placut tare mult de ea si se vede ca e o cumintica, a stat frumos langa tort. Teodora a bagat piciorul in el. 
Apropo de tort, si eu am avut la un moment dat ideea sa-l fac sub forma cifrei 1 poate nu-l greseau.
Poze 1 an
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Daniela pupam scumpa mica si frumoasa(1)
, am vazut pozele, sunteti o familie frumoasa(2), eu pe tine pana acum nu cred ca te-am vazut in poze dar eu zic ca te invarti in jur de 25 de ani
, vrei sa ne pacalesti cu varsta ce-ai scris-o
. tortul e fain, de ce nu ti-a placut? pai daca ma apuc eu sa fac un ursulet iasa crocodil...dar tot ii fac eu tortul lui fiu-meu, cu toate ca sotul a tot zis sa comandam, sa nu ma incurc, daca mi-am pus in cap o treaba pai trb s-o fac....
aa , ganditoare tare Teodora uitandu-se la hartie...mai conteaza de care?![]()
Ramo si voi sunteti frumosi(3), pupam si pe Sara, frumoasa (4)mica
. foarte frumos(5) tortul!
Fiu-meu azi a papat un blid
de paste .. ce bine ma simt cand stiu ca mananca..
Bebecris bucura-te de geaca! o sa primeasca si David carut.. mai trebuie sa vina si vremea ta! ai sa vezi saptamana viit dupa infrumusetare ce bine o sa te simti!
mami de Thomas
Edit: am numerotat cuvintul frumos
sa vad de cate ori l-am scris, da' limitata mai sunt Doamneee.. trimiteti-ma acasa!
babyzapi spune:
Eu nu prea sunt prietena cu mancarea si sunt slaba bat. Daca pana sa lucreze iubi oscilam intre 42-45 kg, acum e alta poveste....am 40 kg si pare ca o sa ma duc si mai jos. Abia mananc singura. Uit sa mananc sau nu mi-e foame si asta pana pe la 4-5 dupa-masa cand doar ciugulesc ceva si pe urma mai mananc cand vine iubi. Eu nu-s in stare sa am grija de mine cand e vorba de papica
. Pe mine tre sa ma strige mereu cineva la masa si sa mai si pregateasca tot, pt ca eu cand gatesc, ma satur doar pregatind ![]()
Oti ai un program super incarcat si oboseala se aduna si cred ca s- d-aia te-ai trezit de la 2 noaptea cand puteai sa dormi pana la 4 prea multa oboseala. Oricum esti puternica sa rezisti in ritmul asta
.
Ami mersi frumos
.
Bebecris felicitari pt ocazia de ati schimba look-ul. Abia astept sa vad poze 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
aleinad.g spune:
Ancule,
m-a amuzat povestirea ta, dar ... seamana asa de bine cu ce e la noi ... numai faza cu tzitzi nu e ...
acum a dormit fix o juma' de ora
. Si nu ma mai lasa sa scriu ca vrea ea sa dea in taste ... 
Poze 1 an
Povestea nasterii
oceanborn spune:
aaa, deci nu l-ai facut tu,
am uitat a scriu, mi se pare ca seamana fetele, singura chestie care le deosebeste , dupa mine, e privirea. Teodora are o privire ca si cum ar zice ce sa mai fac?
ce sa mai rup? in timp ce Sara, pare mai cuminte, si in poze.
Anca programele noastre matinale seamana , doar ca la noi incepe pe la 6
, si daca ma trage de pantaloni in timp ce-mi fac cafeaua, il las sa ma traga, ma fac ca nu-l vad![]()
mami de Thomas
bebecris spune:
multumesc.....
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-bebecris.html
l-am adormit pe david destul de greu si vroiam sa ma bag si eu la un somn mic, dar vecina de jos isi zugraveste...si au bagat muncitorii picamnaru' frate la ora 15.30 si mi-au trezit copilul in niste plansete...in masura in care tipa mi-a zis azi ca o sa fie liniste de la 15.30 ca stie ca doarme david...
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
babyzapi spune:
Bebecris am ajutat si eu la gasirea unui cadou
. Bafta in continuare.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Alra Nicole o fi neam cu mine . |
Si eu eram la fel. Pana in 2003 am avut 53 kg la 1.73 si mancam orice si oricat. Dupa operatia de apendicita am mai pus vreo 3kg. Iar acum nu reusesc sa scad kilogramele din sarcina.

Poze 1 an
Povestea nasterii