*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ramo frumos tort! Arata ca un veritabil cadou! Ai o printesica tare dulce si cu niste buclite dragalase la spate! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Otilia urata zi ai mai avut! Si-a spus oboseala cuvantul..Ai grija de tine! Multa sanatate!
Bebecris are dreptate Otilia cu statul impreuna cu rudele. Si noi suntem in situatia voastra, am deja un copil mare si patesc exact ce spunea ea Noi tot mai tragem sperante sa luam coltul nostru in cativa ani...si sper sa nu fie prea tarziu deja atunci....la copii ma refer..influente, etc.
Te-am inteles foarte bine ce ai povestit...cum este sa stai cu altii, dar sa fii tot singur.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, ALE!!!! Sa fii sanatos si fericit!!! Cherie, sa va traiasca baiatul frumooos si sa va aduca numai bucurii!!!

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

fetelor, multumim pt urari!sunteti deosebite!

io azi sunt ca noua, dupa ce l-am laudat aseara bine, bre,vreau sa zic ca azi am un copil de o cumintenie rara...trezit cu zambetul pe fata la ora 9.30??!! ,vorbit in patut singur cu prietenii de peste noapte (niste papusi) , stat la spalat, schimbat fara nici o probl. ,lasat mama sa se pregateasca pt iesit afara ...ce mai, sunt coplesita...asta da viata...

o fi bolnav?

maaaaa...are deja un aaaan...chef nu facem,pe aici toata lumea lucra deci n-am pe cine chema...luni, in familie facem ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

noi depindem de vanzarea unui teren...pt ca altfel babi nu avem de casa...avem banci, carduri...si e greu...
alexandru nu mai castiga cum castiga odata...vanzarile la tigari au scazut uimitor si...e greu ...inainte de jucam cu banii....cumparam prostii, acum stam si calculam de 5 ori pana luam ceva...
va ziceam ca nu am nici geaca de imbracat...s-a dus sotul meu si mi-a luat d la C&A o gfeaca...m-am bucurat cand mi-a zis la tel ca a vrut sa fie o supriza pt sotioara lui iubita, dar cand mi-a zis cat costa mi s-a facut rau...in puii mei mai puneam bani si ii luam carut lui david...

poate atat merit si eu...
sa va zic.....ce bucurieeeee......luni ma duc la club essenza sa-mi fac schimbare de look...editorul de rev felicia este fostul redactor sef de la revista unde lucrez, are o rubrica noua:BEFORE AND AFTER si m-a invitat sa ma rasfat cateva ore...ma tund si ma vopsesc.....yupiiiiiiiiiiii!!!!!!

ideea este ca nu prea intra in contact cu bunicii decat cand ii mai cumpara cateo jucarie (doar la ocazii speciale) si 30 minute cand vin de la serv...deci!!!! iar eu sunt in stare sa mai prelungesc inca un an statul acasa ca sa fiu cu david...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Oti, eu in copilarie si tinerete eram "sora" cu Amalia, mancam si nu puneam, nene, nimic! In facultate eram slaba rau... Da' macar mancam. Asta mica a mea nu mananca da' tot pune ceva (bine ca nu scade)

Hai sa nu fiu rea: azi a mancat omleta si iaurt Chiar mai bine ca Radu!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multi ani Alexandru.Sa cresti mare, frumos si sa fii sanatos si fericit.

Amalia,

aleinad.g, multumesc de intrebare, tuseste destul de urat si uneori haraie.Stau cu antibioticul langa mine si sunt convinsa ca asta este urmatorul pas, din pacate doctorita nu mi-a zis cum sa i-l dau, asa ca probabil, dupa ce se va trezi David, il imbrac si mergem sa-l vada.Asa o sa ma simt mai bine.A tusit toata noaptea, iar eu l-am pazit, dar nu sunt obosita.Cred ca imi da Dumnezzeu putere ca altfel nu inteleg, sunt singura acasa de marti si David bolnav si totusi sunt bine. Acum am mancat o jumatate de pizza si ma gandesc ca tre sa fac ceva cu mancarea din frigider, fiindca o sa vina Liviu duminica si o sa ma intrebe cu ce am trait in perioada asta.Ca am mancat doar fructe si pufarini.N-am apucat.

Ramo, unde ati facut tortul?SEamana cu unul dintre torturile pe care le-a avut David la ziua lui.Noua ni la facut o pritena.

Otilia, grea zi ai avut.Bine ca sotul s-a descurcat cu fetele.Si eu am momente cand imi doresc sa merg la serviciu, ca sa ma mai odihnesc , dar de cele mai multe ori, asa cum zice si bebecris, parca as mai sta un an acasa cu David, sa fiu langa el.

giney, am citit ce ai scris de baitelul acela, am citit si stirea. Groaznic.Liviu mereu zice ca lui i se par f periculoase locurile astea de joaca.CE o fi in sufletul acelor parinti, of doamne.Dar uite asa i-am multumit lui Dumnezeu ca copilul meu are o banala raceala, dar e langa mine, pot sa-l iau in brate, sa-l dragalesc, ca raceala, in cele din urma, trece.

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Dap, tortul asa a venit de la cofetarie...cu fundita.
Cel mai important cadou al Sarei a fost de la parintii mei si de la mine si al meu sot (noi cu aurul si ai mei cu manopera)...un lant de aur cu numele ei si o bratarica acelasi model ca lantul.Un lant asemanator am primit eu de la parintii mei cand am nascut-o pe Sara.Asa ca acum avem la fel.Acum sunt mari de ea, le-am pus ieri asa de poza...le va purta cand va fi domnisoara in toata regula...sa-si aduca aminte ca le-a primit la prima ei aniversare.
V-am spus asta ca sa nu ma credeti nebuna ca i-am pus ditamai lantul si si pe deasupra rochitei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Ia priviti ce activitate "intelectuala" are fi-mea! http://family.webshots.com/photo/2860050970104281140WKFQLp

Profit ca doarme sa mai citesc si sa mai raspund si eu.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Aleinad, tu ii dai Teodorei sanzyme din seringa imediat dupa masa?

Da, manumanu, ii dau imediat dupa ce papa. II masor cu seringa de la nurofen si ii dau direct din ea. Acum ia cu placere, cred ca o vede ca pe desert.

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Aleinad.g multumim pentru floarea oferita atat de gingas de scumpa ta Teodora! E dulce foc! Mi-a placut mult in pozica in care era suparici. Nu degeaba i-a lasat Dumnezeu asa dulci si cand plang.. Dar de ce nu ti-a placut tortul? Ce am vazut eu in ultima poza e foarte dragut!

Multumim pentru aprecieri. Cat despre tort ... eu l-am vrut in forma de ursulet sau iepuras, l-am facut pe comanda (ca deh, lenea si cuptorul prost ) si ei l-au facut dreptunghiular si au desenat ursuletul pe deasupra. Poate ca in felul lui e dragut dar cand ai alte asteptari ... mi s-a facut parul cret cand l-am vazut.

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput