*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*
Raspunsuri - Pagina 16
Amalia spune:

LA MULTI ANI Alexandru de Cherieactiv!!!

Sa fii sanatos si norocos si sa-ti bucuri mereu parintii!

poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Wow, ce viteza aveti la scris!
Tot ma stradui sa ajung la ultimul mesaj...da' nu ma las
...depedenta asta
.
Mada ma bucur ca ai reusit sa mai scrii!
Imi parer au ca ai avut atatea probleme de sanatate cu copiii! Multa sanatate de acum incolo!
Aleinad.g multumim pentru floarea oferita atat de gingas de scumpa ta Teodora!
E dulce foc! Mi-a placut mult in pozica in care era suparici. Nu degeaba i-a lasat Dumnezeu asa dulci si cand plang..
Dar de ce nu ti-a placut tortul? Ce am vazut eu in ultima poza e foarte dragut!
Anca sigur vei face fata si la bb2!
Peste o vreme o sa uiti perioada asta prin care treci cu Z
. Eu am avut parte de un "inceput" dezastruos cu David..
...: 6 luni de colici, crize peste crize pana la 4 ani jumate...credeam atunci ca nu ma scap cu viata
. Am scapat
, copilul s-a potolit, mami la fel
..si m-am decis sa o iau de la capat..si asa a venit Luca
. Bine...trebuia mai devreme, da' e bine oricand!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Ramo2007 spune:
Am vazut acum la TV stirea cu baietelul care a fost zdrobit de leagan.Ma furnica pielea, bietii parinti...
Suntem in Romania...

manumanu spune:
Aleinad, tu ii dai Teodorei sanzyme din seringa imediat dupa masa?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
In vara cand nu-l accepta il puneam in biberonul cu lapte. Acum vad ca-i place, il ia din seringa. La noi in vara a avut efect. Sa vedem acum. Eu ii dau 2*1ml/zi. Tu cat ii dai? Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) Poze 1 an Povestea nasterii |
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
Amalia spune:
Alra Nicole o fi neam cu mine
. Eu mananc ca sparta si in zadar
. Cred ca v-am mai povestit eu, ca dupa ce l-am nascut pe David, la vreo 4 luni, m-am dus la Parhon si mi-am facut analize sa vad daca n-am vreo hipotiroidie si de aici sa mi se traga faptul ca nu se pune nimic pe mine. Norocul meu ca n-am nimic, m-am linistit! Asa ca bag in continuare..
Ah, si analizele mele sunt ok, anemie nu mai am de pe la 20 de ani, lipsa de calciu nu am, sunt vioaie, etc
.
poze aniversare 1 an
manumanu spune:
Aleinad, am vazut si eu pozele voastre de 1 an! Dincolo de faptul ca e o dulcica minunata, Teodora seamana (si ) cu Anastasia, mai ales la unele expresii
! M-am amuzat teribil!
Ramo, tre' sa ma uit si la pozele tale sa vad daca e vreo asemanare![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Alenaid.g, am vazut pozele de la ziua Teodorei...fetitele noastre seamana!!! ![]() Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 Visul meu implinit, Sara Maria! Poze cu printesa mea |
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
Amalia spune:
Carmendu multumesc de intrebare!
Am pus problema injectie cu D3, dar ni s-a spus sa mai avem rabdare o perioada sa vedem cum se inchide.
Babyzapi tare mult mi-a placut ce ai povestit tu acolo!
Esti o mamicuta tanara, dar echilibrata!
Andy maaaare dreptate ai!
In asta consta tot sa inteleaga adultul care sunt fazele normale prin care trece un copil. Si e adevarat, una e cartea si ce ti s-a povestit..alta e experienta
. Tocmai datorita experientei cu David, imi e mai usor sa privesc acum lucrurile cu detasare... N-am facut asta la el
.
poze aniversare 1 an
Otiliav spune:
Ar trebui sa trag tare la servici dar pur si simplu nu pot.
Pe mine delegatiile ma dau complet peste cap, am un stres intern fenomenal.
Carmen citesm ca ai slabit un kg in 12 zile, merge greu intr-adevar. Eu l-am dat jos ieri dar il pun repede inapoi cand ies din starea asta de blegeala. Dupa ce ca trebuia sa ma trezesc la 4 dimineata sa plec la aeroport, eu de la 2 nu am mai putut dormi desi eram obosita dupa servici, musafiri Anei pana la 10 seara si doar eu am fost singura cu 4 copii. Bine ca la plecare am fost impreuna cu colegii ca eu eram cu invitatia in mana dar nu observasem ca sedinta e in alt oras, langa Copenhaga.
Iar la intoarcere am facut prostia sa urc in spate in taxi si mi s-a facut rau ca in copilarie. Am mai intrat si intr-un mol in ideea sa cumpar ceva nimicuri pentru fete si m-a izbit un miros puternic de mancare arabeasca/indiana de nu mi-a mai trebuit nimic, direct la baie m-am dus. Ah, si era sa ratez statia aeroportului iar urmatoarea statie a trenului era in Suedia. In fine, nu credeam sa tina strarea de greata si rau pana azi.
Sotul meu s-a descurcat de minune cu fetele. A tinut-o pe Ana acasa si fetele s-au jucat iar la 11 noaptea cand am ajuns eu doarmeau amandoua frumos. Piticul s-a trezit in 10 minute si m-a supt bine de tot ca aveam nevoie, eram dupa 17 ore de nealaptat.
Spiridus, Dandusa, Manumanu, acum pe bune cu cine vreti sa va semene copii? Cand o citesc pe
Steliana ca are 43 de kg nu pot decat sa zic ca e gras Alex la kilogramele lui. Are si genetica rolul ei, eu nu am dubii ca-si spune cuvantul. De aceea eram intrigata ca Elisa refuza mancare ca noi nu avem nici un slab in familie, ba cei mai multi se chinuie sa se mentina la niste kilograme rezonabile. Eu am mai zis ca am fortat-o sa guste, ca ea intocea capul si urla de cum ma vedea cu lingurita. Altfel cum sa-si formeze preferintele daca nu gusta? Ca scuipa daca nu-i place e partea a doua, ideea era sa guste si de cele mai multe ori a mancat pana la urma. Dar evident ca mi se ridica tensiunea cand imi dadea peste lingurita fara sa guste.
Fluturasa frumos tort.
Laura, Alra, cred ca ma apuc sa fac niste haba-baha, incantatii sa fuga virusii de la voi.
Ancule cand sunt doi se mai joaca si impreuna. Al meu mi-a povestit ieri ce usor a fost ca n-a mai stat printre picioarele lui Elisa. Am gasit si vasele spalate, eveniment.Am casa plina de jucarii si tot mai cumpar. Elisa gateste la aragaz asa cum a vazut-o pe Ana, cum se trezeste se duce la Lego desi nu stie ce sa faca are tabietul sa bage mainile in Lego din acela micut. Mai nou se joaca si la tabla magnetica, o innegreste dar si stie sa stearga. Si tot are multe momente cand ne trage de pantaloni. Pai eu daca-s acasa garantat e la usa baii bazaind daca eu sunt inauntru. O fi greu la servici dar e si bine din anumite puncte de vedere.
Bebecris, n-aveti nici o perspectiva sa va mutati. Ai adunat cam multe frustrari locuind cu rudele si nu-i bine deloc. Stai sa vezi cand copilul va prinde anumite obiceiuri de la ei sau cuvinte, atunci e si mai nasol.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre