*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Alexandru! Sa cresti mare, voinic, sanatos si sa iti bucuri parintii in fiecare zi!

Am facut si noi evaluarea de 1 an, 77cm si 8,500kg, nu am luat coronita (au avut altii grija ) dar parca vad ca la raportul greutate/inaltime stam "cel mai bine" . Ca sa nu mai vorbesc de evolutie, Teodora era grasunica la nastere. Asta e, pana la urma unii sunt mai slabanogi din fire, ma consolez cu ideea ca n-a fost sa am copii grasuti.

Am pus POZE de la aniversare, turta, mot la semnatura.

Manumanu, am o intrebare. Cine ti-a recomandat peritol? Medicul de familie? La noi asa a fost. Dar am zis ca ea si am facut ca mine. Adica nu i-am dat. Am facut greseala asta la Bogdan si nu vreau s-o repet. Pentru ca oricum nu are efect decat 10 zile. In schimb, i-am dat Teodorei sanzyme (niste enzime digestive naturale), calciu si spetilin. Am incercat si niste vitamine dar s-a stricat la stomacel asa ca am intrerupt. Si, asa cum ziceau fetele, sunt copii si copii, perioade si perioade. Isi vor da si ele drumul la mancare la un moment dat.
Cheri, Bebecris, aici e sora voastra, frustrata ca nu are timp pentru ea nici macar 5 min, uneori uit sa ma si pieptan, bine ca m-am tuns scurt si nu mai e nevoie. Si, sunt convinsa ca mai sunt multe mamici pe aici care simt la fel. Mai ales cele care mai merg si la serviciu. Ceea ce ne tine totusi in picioare este dragostea fata de pui.
Malinas, ce mai face micul david?
Andy, Alra, multumim pentru urari. pentru puisori!

Na, ca s-a trezit! Si iar uit ce voiam sa mai scriu.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Anca, ! Cam asa e si la noi, doar ca sunt 2 cu personalitati diferite. Anastasia a inceput sa planga cand o ia cineva de langa mine.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRU!Sa cresti mare si sanatos, sa ai parte de cei mai bun in viata alaturi de familia ta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Manumanu, am o intrebare. Cine ti-a recomandat peritol? Medicul de familie? La noi asa a fost. Dar am zis ca ea si am facut ca mine. Adica nu i-am dat. Am facut greseala asta la Bogdan si nu vreau s-o repet. Pentru ca oricum nu are efect decat 10 zile. In schimb, i-am dat Teodorei sanzyme (niste enzime digestive naturale), calciu si spetilin. Am incercat si niste vitamine dar s-a stricat la stomacel asa ca am intrerupt. Si, asa cum ziceau fetele, sunt copii si copii, perioade si perioade. Isi vor da si ele drumul la mancare la un moment dat.

Poze 1 an
Povestea nasterii

Aleinad, am incercat si cu Sanzyme (o cura a facut in august si nu a dat niciun rezultat), acum il scuipa, nu vrea sa-l inghita, cred ca nu-i place! Oare se poate dizolva in apa sau ceai?

manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Sara, Alexandru, sa fitit mereu sanatosi, cuminti si norocosi!

Incerc sa fac si eu rezumatul capitolului. Ieri am avut o zi foarte grea si inca nu mi-am revenit nici cu cafea, o vitamina efervescenta si un paracetamol. Ma duc sa iau a doua vitamina .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Aleinad, am incercat si cu Sanzyme (o cura a facut in august si nu a dat niciun rezultat), acum il scuipa, nu vrea sa-l inghita, cred ca nu-i place! Oare se poate dizolva in apa sau ceai?

In vara cand nu-l accepta il puneam in biberonul cu lapte. Acum vad ca-i place, il ia din seringa. La noi in vara a avut efect. Sa vedem acum. Eu ii dau 2*1ml/zi. Tu cat ii dai?

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Acu nu-i mai dau deloc, dar mi-a recomandat pediatra 3 x 2 ml pe zi. O sa mai incerc sa-l dizolv inceai, desi scrie pe prospect sa se dea "in timpul sau imediat dupa masa". Pai eu daca-i dau "in timpul" nu merge ca e prea dulce, iar dupa daca ii dau varsa. Offf

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

In vara cand nu-l accepta il puneam in biberonul cu lapte. Acum vad ca-i place, il ia din seringa. La noi in vara a avut efect. Sa vedem acum. Eu ii dau 2*1ml/zi. Tu cat ii dai?

Poze 1 an
Povestea nasterii

manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eu va citesc si-mi vin in cap raspunsuri, si apoi uit in secunda urmatoare Rebeca mi-a facut febra toata noaptea, dar ce e mai nasol e ca a facut febra si Ecaterina de dimineata Nu mai inteleg nimik....dupa o saptamana de antibiotic ea face febra, frate!! Plus diaree....probabil de la antibiotic, fiind la prima ei administrare. Plus dinti noi la cotituta...ma gandesc ca de la asta o fi facut febra, sau a luat virusul sora-sii ca prea s-au mai pupat zilele astea, Rebeca fiind fascinata de cum ii da Cati pupici pe gurita

Bine ca mi-a venit in cap sa comand pe net cadoul pentru Mosu' ca altfel nu stiu cand mai ieseam din casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Anca, ti-am citit programul de dimineata Incarcat, nu gluma Hai ca nu-i dracu' atat de rau precum pare, sunt convinsa ca ajungeti si voi la liman in scurt timp, stai sa mai iasa ceva dinti si masele si sa se poata deplasa singura ca lumea.
Un singur lucru vreau sa spun, eu daca m-am apucat de ceva, gen facut cafea, spalat pe dinti sau orice alta activitate care nu implica mult timp dar care pentru mine e vitala, poate sta agatata de pantalonii mei, ca nu ma opresc. Ii tot explic ca mai dureaza putin si mami o ia in brate, dar imi continui treaba. Sa stii ca a inceput sa functioneze, in sensul ca ma lasa de cele mai multe ori in pace, dar e musai s-o iau in brate cand termin. Si atunci ma cuprinde tare, apoi ii trebuie jos imediat
Ce-am vrut sa spun e ca inteleg sa fiu tot timpul acolo pentru copil, insa nu mi-a placut niciodata sa ma acapareze absolut de tot incat sa-mi ia aerul. Mai bine o aud cum scartaie, dar sunt convinsa ca cu timpul va intelege (deja o face de foarte multe ori) ca sunt momente cand mami nu poate s-o ia in brate sau sa se joace cu ea. Si atunci trebuie sa-si gaseasca de lucru singura sau cu sora-sa.

Ma duc sa le iau temperatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Laura, sanatate multa printeselor!Sa se faca bine repejor!

Mergi la inceput