Pepenasi de iulie - august 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Estrella, vezi in dreata sus ca poti schimba deviza.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Am o rugaminte la fetele din HU
Ati putea sa sunati aici si sa intrebati daca se poate cumpara si pe persoana fizica?

ESTRELLA, uite sus poti sa alegi moneda
va pup!

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

bun, este mama cu Flavius acum si am apucat sa citesc si eu

Moni_or sper sa iesi din butoi cat mai repede ,eo ma cert cu Pustache pentru ca eu am iau mereu de el, mie imi stau piticii pe creier, eu ma supar....Bujo poate sa confirme...
Al meu sot e mai "lasa-ma sa te las" iar eu..."iute ca focul", nerabdatoare, repezita, mereu fac cam ce vreau eu...si il las sa creada ca deciziile le luam impreuna, iar el ma lasa sa cred eu ca chiar le-am luat impreuna...bineanteles ca exista si reprosuri cand gresesc , dar atunci dau vina pe el...nu ati inteles nimic nu????...asa suntem noi
Sper sa va intelegeti bine, bine de tot!

Anka sper sa fie adevarat ce ai spus tu acolo despre a doua parte a casniciei...ca nu mai tin minte cand am facut ultima data ...saptamana viitoare sunt 6 saptamani, dar la cat de obosita si nedormita sunt eu...nu stiu ce sa zic...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Nu a remarcat nimeni vad ce am scris mai devreme: mi-am pus aparat dentar!

Ce vroiam sa va mai intreb: ai vostrii vorbesc in somn? Aida de multe ori zice fel de fel de chestii: mami, ham ham, pis pis, haga waga, mimi (ultimele 2 sunt niste cantecele de la muppets), fara sa se trezeasca.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Didi am vazut, si imi puneam intrebarea daca Aida are ....

Camy mie cat a fost gravi nu mi-a trebuit, hormonii de, si apoi ma simtzeam grasa si urata

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Nu a remarcat nimeni vad ce am scris mai devreme: mi-am pus aparat dentar!

Ce vroiam sa va mai intreb: ai vostrii vorbesc in somn? Aida de multe ori zice fel de fel de chestii: mami, ham ham, pis pis, haga waga, mimi (ultimele 2 sunt niste cantecele de la muppets), fara sa se trezeasca.

Eu am citit .... ai fost la clinica aia misto? (ai pus link mai demult)....cat te-a costat? si cat il tii? daca nu's prea indiscreta

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Flo, da, la Velvet am fost; bine, m-am tot dus in ultimul timp ca sa imi rezolv tot-tot inainte de aparat. Il tin cam 2 ani cred... acuma depinde cum evolueaza lucrurile. De costat a costat 7 000 ron pt ambele arcade, e tip Damon. Erau si mai ieftine (adica 6000 ron), iar cel mai scump era de-ala de se pune pe interiorul arcadei si costa 6000 E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Marina: spune-mi care produse le doresti, sau daca mai vrea si altcineva sa faceti o lista, poate am sa comand si eu ceva ca tot nu am luat nici eu cadoul de mos nici pt Bogdanutz nici pt nepotelul meu,(deocamdata nu am timp sa ma uit, tre sa traduc rapid ceva contracte pt husband) si comand pe adresa mea si retransmit prin curier rapid din Satu Mare, cred ca iese mult mai ieftin asa.
Chelt de transport pe teritoriul hu sunt:
1-5000 Ft 1500 Ft
5001-10000Ft 1000 Ft
10001-20000 Ft 500 Ft
20001 Ft 0 Ft
iar la curierul ro nu cred ca-i f scump, poate stie cineva ceva tarife. In caz ca, comandati direct in ro trebuie achitata contravaloarea comenzii in avans, iar daca comand eu se plateste la primirea coletului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Ohooo Marina, e super site-ul asta cu jucarii din lemn...si chiar au preturi bune- cum ai dat de el totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Didi, si eu procesam informatia Da' de ce nu ti-ai pus mai devreme daca era indicatie clara? Noi am avut noroc de dinti aliniati, dar vad ca Elizei au inceput sa creasca nitel sui, primii doi din fata. Dupa ce cresc de tot, mergem iar la ortodont pentru o gutiera noua, si sunt curioasa ce o sa imi spuna de pozitia dintilor.

Talciocul meu

Mergi la inceput