Pepenasi de iulie - august 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Flo, da, la Velvet am fost; bine, m-am tot dus in ultimul timp ca sa imi rezolv tot-tot inainte de aparat. Il tin cam 2 ani cred... acuma depinde cum evolueaza lucrurile. De costat a costat 7 000 ron pt ambele arcade, e tip Damon. Erau si mai ieftine (adica 6000 ron), iar cel mai scump era de-ala de se pune pe interiorul arcadei si costa 6000 E

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Scump dom'ne, scump!!!!

Lasa ca mai am vreo dooj'de ani si pun proteza direct

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anka, pai cand eram mai mica nu a vrut maica-mea sa imi puna ca cica mi se zgarie dintii .
La mine sunt f inghesuiti dintii pt ca sunt mari si au loc putin, e chestia aia cu mostenit dintii de la un parinte si arcada de la celalalt. Aida clar o sa aiba nevoie de aparat pt ca si eu si Cristi avem dintii mari si arcadele mici... cred ca o sa isi puna si Cristi aparat (desii el a avut si in copilarie dar nu l-a purtat riguros sau nu l-a tinut suficient)
Eu va trebuii sa imi scot maselele de minte ca sa mai fac ceva loc in gura , zice dentista ca mai am putin si le inghit asa de in spate sunt. Dar culmea ca sunt iesite drept si frumos alea

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Didi: vazusem si eu noutatea...si am picat si eu pe ganduri...de-as avea putina ambitie, mi-as pune si eu, ca acum 100 ani cand a vrut mama sa ma duca nu am vrut nici in ruptul capului Dar vazand si pretul ma descurajez rau de tot
Apropo de dentist, ieri seara a avut si Bogdanutz primul consult stomatologic la cei 14 dintisor rasariti Asa deci, eram in SM si am urcat cu el la cabinet la un fost coleg de generala, care e un vestit stomatolog cu stagiatura prin SUA, deoarece Bogdanutz are pielcica dintre cei doi dintisori din fata sus, foarte lipita de buza, asta fiind si explicatia strungaretei. Nu e vizibil, decat daca rade si te uiti atent, parca se vede ceva. Si eu mi-am dat seama cand il spalam pe dintisori, jos statea fericit, sus nu ma lasa sa-l spal deloc. Prin urmare, dupa ce-i cad dintucii de lapte va trebui taiata pielea aceea, (care cica nu e o interventie comlicata) ca sa nu aibe iar dinte-pauza-dinte.

Moni:stai linistita, o sa treaca toate supararile incet...sunteti obositi si stresati iar tu mai esti si gravi. Si eu cand eram gravida imi venea non stop sa-mi i-au consortul de gat...nu ca acum uneori nu mi-ar veni...dar chiar nu am motive sa ma plang. Suntem si noi mai altfel ca inainte, dar "iexista o iexplicatie"...sau mai multe...copil, casa, rate, servici stresant, mai e si criza asta...dar timpul le rezolva pe toate, important e sa fim cu totii sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

PRETURILE LA JUCARII NU CONTIN TVA-ul DE 25%
acum am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

eue doua zile ma lupt cu o scrofocina nu imi dau seama ce am, dar aseara am facut 39 cu 4, azi vad ca nu-mi scade sub 37, acum s-a apropiat de 38. nu ma doare in gat si nici muci nu am, insa parca sunt batuta, ma dor toate oasele si fiecare muschiulet de pe mine

ioana n-a baut lapte noaptea. nici cand o alaptam nu se trezea peste noapte. manca la 10-12 si apoi la 6-7-8, de vreo 2-3 ori mai devreme de 6 si atunci eram chiauna toata ziua eu i-am incalzit apa pt lapte. am luat un termos de juma de litru pentru plimbari si laptele l-am pus intr-un recipient de la avent, cu 3 parti pt cate un biberon.

azi i-am comandat nepotului jucaria asta
david o are de 2 ani si inca se mai joaca cu ea. si atunci am dat 60 lei pe ea.

anka elizei i-au iesit molarii de 6 ani? a inceput sa schimbe din dinti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni, din pacate in viatza mai sunt si momente din astea cand rien ne va plus. Cum ziceau si fetele, acum mai sunt si hormanii, sotzul poate trece printr-o criza existentziala, cand se gandeste ca déjà nu mai e el centrul universului, iar cand o sa vina si bb mic, o sa ajunge pe tzshpe … Barbatzii sunt niste copii mari. Incearca sa comunicatzi mai mult (desi cand citesti asta o sa-ti zici, « iar eu sa fac eforturi », si cred ca ai dreptate. Hai fruntea sus, « fii barbata », desi e greu.

Azi dimineatza in ziar era un studiu care zicea ca insatisfactzia femeilor este direct proportionala cu numarul de copii si nu are nici o legatura una cu alta pentru barbati. Mai spuneau ca o data aparitzia copiilor, timpul alocat treburilor casnice explodeaza pentru o femeie, nimic nu se schimba pentru un barbat.
Si am stat si m-am gandit ca al meu sotz NU FACE NIMIC IN CASA, desi el ajuta.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

In alta ordine de idei, v-ati gandit la masa de Craciun/Ajun? Eu anul asta vreau sa fac Ajunul la noi, cu Mos & stuff (desi Maya nu o sa priceapa ea mare lucru). Si ma gandeam sa fac caltabosi (nu am facut niciodata ), sa fac EU foie gras (nici din asta nu am mai facut ), cozonac, o praji si cam atatea idei am . Am pofta sa fac chestii deosebile, si care se fac repede si sa servesc bufet (o sa fim 12, si cu mosul si toate, nu am chef sa pun masa).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DIDI, e transparent aparatul? Sa ne spui cum e peste cateva saptamani, si eu as avea mare nevoie insa nu ma tin nervii pentru ca stiu ca e foarte dureros, a avut o colega de servici vreo 2 ani si spunea ca la inceput e tare greu, te strange ca in menghina, mai ales cand o data la cateva luni mai mergi la ortodont sa-ti mai stranga suruburile, pe masura ce se aliniaza dintii.

Monica, mami de Luca Andrei si 14+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KAT - Elizei i-au cazut 2 dinti si urmeaza al treilea. Primii doi au cazut cu o luna inainte de a implini 6 ani, pe rand. Acum deja cresc. Nu stiu ce-s aia molari de 6 ani, habar n-aveam ca mai tebuie sa ii apara ceva, dar o sa o controlez.

VICKY - nu m-am gandit deloc la masa de Craciun, eu abia fac fata sa ma gandesc la masa de a doua zi. Sper sa pice magareata pe cumnata-mea, ca deh, noi o sa fim musafiri. Probabil o sa facem cozonaci si probabil o prajitura mai eleganta sau un tort. Cu alte chestii romanesti nu ne complicam.
Dar na, asta e tot din seria aia, fiecare vrea ce n-are. De exemplu cumnata-mea se plange ca n-are bors, iar eu nu mai pun bors de o gramada de timp, daca vreau sa acresc ciorbita, pun lamaie... Dar na, ea n-are bors si vrea, eu am bors si nu imi trebuie nici sa-l vad...

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nu am citit nimic din urma,pt ac ma simt groaznic,m am virusat si eu si in afara de tusea care la mine s a complicat pe fondul astmului meu vechi,am niste ameteli groaznice.

INTREBARE-CU CE II MAI POT FACE INHALATII LUI CRIS,CA SERUL FIZIOLOGIC N A AVUT EFECT,TUSESTE RAU?

CRIS n a mai facut febra,in schimb face codrin.
si nu vor sa manance nimic.

dar nu cred ca e porcina,ca nu ne curge nasul.

Mergi la inceput