Pepenasi de iulie - august 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 10
moni_or spune:
MONA, cand a tot fost harait Luca, doctorita mi-a recomandat sa-i fac aerosoli cu ser fiziologic + Prospan picaturi (nu sirop, exista si picaturi la farmacie, care se folosesc si pentru aerosoli). Ea spunea sa pun 1 ml ser si 0.5 ml Prospan. Mie mi se pare f. putin, mai ales pt. varsta lui Cris, eu zic sa pui mai mult respectand proportia. Oricum Prospanul e natural. Cu adrenalina sincer mie mi-e frica fara indicatia medicului, nu cumva sa supradozez. Cel mai bine sa intrebi medicul. Multa sanatate!
Monica, mami de
Luca Andrei si
14+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
katalyna spune:
anka daca te uiti in gura ei ai sa vezi ca are doar cate 2 masele pe-o parte si trebuie sa fie 3, a treia iese la 6 ani sau pe-acolo de-aia se numesc molarii de 6 ani. lui david nu i se misca niciun dinte
mona eu am fost la budimex cu ioana de mai multe ori si toti mi-au dat aceeasi doza de adrenalina, adica 1 ml adr+2 ml ser. ioana are 10.700
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Multa sanatate pepenasilor si parintilor bolnaviori! 
In sfarsit am gasit ce sa-i iau Mirunicii de Craciun! Atata m-am tot gandit si rasgandit, iar azi am vazut o reclama la real, este un cort de copii cu 100 de bile. Ei, cred ca asta i-ar place mult, pt. ca si atunci cand mergem la locul de joaca din mall sta numai in "bazinul" cu bile. Eventual, mai cumpar eu un saculetz de bile, sa fie mai multe. Aaa, si de Mos N. ii iau un carucior de papusi, ca tare-i place sa le impinga pe afara pe ale altor copii. La jucari se vor mai adauga si hainute, ca tre' completata garderoba.
Noi avem primite multe papusi bebei, unii canta altii plang/rad/zic mama si tata, avem si din plastic tare, si de carpa, da' nu e innebunita dupa ei, ii place sa le inchida/deschida ochii (care se misca).
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
estrella80 spune:
Marina o sa ma uit daca mai cum, in seara asta.
Mona eu i-am facut cu solutie salina. Daca cvunosti vreo asistenta, incearca sa vorbesti cu ea, se gaseste in spital. Si e foarte eficienta.Eu nu m-as baga la adrenalina, acasa. Si oricum ar fi, efectele se vad dupa cel putin 5-6 sedinte de aerosoli.
Vicky am vazut, dar mi se pare ca pretul nu l-a schimbat, doar continutul, scheletul paginii, marginile mai precis.Poate nu am facut eu bine, dar am vazut steagul romanesc, am dat click pe el si nu mi s-a modificat.O sa mai incerc.
Gatitul de Sarbatori inca nu m-am gandit la el. Oricum ma bate gandul sa merg pe ceva peste. Si restul sa vedem...
dia_filipas spune:
Vicky noi de Craciun avem in meniu: ciorba de burta (o facem rar si noi suntem toti innebuniti dupa ea), o gaina umpluta cu nu-stiu-ce ca maica-mea are reteta, racituri, si chestii "porcaresti" gen maios, carnati, etc. La prajituri vom face tiramisu, prajitura Fanta si una cu nuca si glazura de ciocolata (care la noi in familie se numeste "Dia", ca e preferata mea). Nu stiu daca mai facem si altceva, vedem cum stam cu timpul (eventual oua umplute sau salata de boef sau de vinete...)
Tecky spune:
didi sa stapanesti sanatoasa aparatul dentar.Cam scump,parerea mea....
Camy superb micutul Flavius.
estrella votat mica printesa.
mona sanatate multa.
Fug sa-i fac baie Ralucai.V-am pupat 
dia_filipas spune:
Aaa, si vorbeati de soti si certuri...ei bine noi ne certam numai din cauza relatiei (saul lipsa ei) sotului cu Miruna! Nu se implica deloc, nici nu-i place (sa se implice), nu sta cu ea, nu se joaca decat putin si rar, nu o scoate niciodata afara, nici nu vine cu noi, daca il rog sa ne duca la locul de joaca duminica la mall, zice ca e nefericit ca i-am stricat ziua libera (si macar ca Miruna e asa de fericita, se vede pe ea ca e tot o zdroaba si nu mai stie cu ce sa se joace), daca ii iau jucarii zice ca de ce-i iau, ca si asa nu se joaca cu ele (fals!!) si alte de-astea, culminand cu filosofia lui: Marie (asa ma alinta) tot ce se intampla cu Miruna e numai responsabilitatea/vina ta pentru ca tu esti platita sa stai acasa cu ea. Ceea ce e adevarat, corect, dar parca un tata nu ar trebui sa gandeasca asa, poate doar Statul Roman, nu si un parinte...Ma rog, eu incerc sa-i explic ce pierde si ca nu o sa aiba o relatie buna mai incolo, dar el sustine ca nu, ca Miruna il va iubi mai mult pe el...Asta e, in rest chiar nu am de ce sa ma plang de el.
Ma duc sa ma afund in vase, ca e randul meu la spalat.
O seara buna si linistita va doresc!
estrella80 spune:
Gata ma rezolvat cu site-ul.Am gasit.
Fetelor va multumim de voturi. 
UN VOT
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1061&ord=&pg=1&keyword=Maya-Elena&srch=yes#
katalyna spune:
a facut piticania 3 pasi fara sa se tina
statea sprijinita de fotoliu fara sa se tina si i-am zis sa faca un pas si a facut 3
sper sa mearga si ea pana de Craciun