Pepenasi de iulie - august 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

MONA, sunt oarecum in aceeasi situatie.Nu stiu cum sta treaba la voi,dar eu probabil si pe fond de oboseala excesiva si stres am devenit mai nervoasa;el pe fondul muncii in exces e mai obosit si morocanos si uite asa de la o divergenta minora ajungem sa ne certam aproape zilnic.Clar avem nevoie de o pauza,de cateva zile de relaxare doar noi doi,din pacate n-are cine sa ni le ofere ,maica-mea nu sta cu fiica-mea nici o ora doua,de zile nici nu se poate pune problema.Poate de asta aveti nevoie si voi,daca ai cu cine sa-l lasi pe Luca mergeti undeva doar voi doi si poate reusiti sa va regasiti
ANKALAURA, multa sanatate, sa scapati cat mai repede de porcelina
MCOCA, si eu ii dau alexandrei iaurtul de la frigider.Mancarea o incalzesc fiindca mie una imi place mancarea calda.Laptele il bea cald ca-i direct de la sursa
CAMY, am vazut pozicile, Flavius seamana din ce in ce mai bine cu tine
ANABABY, insanatosire grabnica IoaneiSi eu sunt tot in clubul copiilor care refuza orice medicament.Cu forta este exclus,fiindca le vomita,de bunavoie nici o sansa,naspa situatie;te inteleg perfect.
ANA_A, super ca Matei mananca asa bine.e fain ca nu e mofturos ,a mea chiar si atunci cand mananca bine are preferinte, nu mananca chiar asa orice.
MARINA felicitari ptr examenele terminate cu bine si insanatosire grabnica
MONALAC pai tie 100 gr fructe si 100 gr legume cu carne inseamna ca face mofturi la mancare?Pai eu cand mananca asa inseamna ca a mancat suuuuper bine si ma declar multumita.La noi mofturi la mancare inseamna una doua lingurite de mancare la o masa ,sau nici macar atat.Multa sanatate puilor

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci ne-a pacalit si de data asta... Nu e porcelina, desi ma bucuram ca scapam de o grija. Ba chiar imi faceam si calcule, ca pana pe 20 ne facem bine si nu mai tebuie sa dam cu subsemnatul in aeroporturi...
Glas... n-avem nici eu nici barbatu-miu. Sunam ca niste magari, de fapt SI de-aia nu ne certam
Fetele nu mai tusesc, nu mai stranuta. Deci maine (adica azi, acusica) avem si gradinita.

Cu cearta... stiti voi, fiecare vrea ce n-are. Uite eu as vrea sa ne mai certam. Adica macar daca te mai certi, inseamna ca are opinie. Al meu nu nene. El e de acord cu mine. Asa zice. Eu ii zic "mai da-ti ma si tu cu parerea" Si el cica "ce parere, ca el e de acord 10% cu ce decid eu" Si sa nu credeti ca asta e treaba usoara cand e vorba de demenajat si plecat pe partea ailalta a globului, scos casa la mezat, ocupat de acte si de toate alea, plus doua miorlaitoare acasa, ceea ce presupune tot tacamul de la bagat in gura pana la spalat la fund si facut entertainment...
Aseara am avut un mic argument, eu ma zbateam sa discutam un aspect, sa luam o decizie, iar el cica - daca eu consider ca mergem inainte, mergem. Daca am dubii, stopam (e vorba de apartament). Pai ma, help me sa inteleg daca dubiile mele sunt corecte, daca le inlaturam sau daca le gasim o baza! Ca poate eu sunt paranoica, si sunt, clar, sunt si depresata si stresata si speriata si obosita si toate alea. Nu am cap limpede sa iau decizii!
Asa ca am avut un mic argument pe voci magaresti si noroc cu vocile magaresti, am ajuns repede la o concluzie. El cica nu ii place ca ma vede asa agitata cu toate astea. Apai cum sa fiu altfel nene? Ca eu imi sparg acu' capu' sa gandesc fiecare etapa, eu facturi, eu acte, eu pasapoarte, eu bani, eu piata, eu mancare, eu spalat funduri, eu gatit, eu pieptanat, eu incolo si eu incoace.
Deci domne, eu as vrea sa se mai certe barbatu' cu mine ca asa as vedea si eu ca e prezent!

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANKA, dar ce-ai zice daca motivul de cearta ar fi reprosul ca tu ai fost cea care ai luat nu stiu ce hotarare, care in final s-a dovedit a fi proasta??? Ca la noi si asta e unul din motive, nici el nu decide nimic, el e in lumea lui, cu celularele, cu programatul, eu iau toate deciziile dar dupa aia in capul cui se sparg oalele?

VIO, cat despre regasit, ma tem ca nu mai am ce sa regasesc si chiar nu mai am nicio dorinta sa o fac, asta e problema. Cred ca sunt cum zicea Ooka, nu mai am asteptari, insa asta nu inseamna ca nu sunt dezamagita, e trist ca la 29 de ani sa nu mai ai nicio asteptare de la viata de familie, sa astepti doar sa mai treaca o zi si cu asta basta. Si chiar nu-mi doresc sa merg niciunde cu el si sa-l las pe Luca, Luca e singurul lucru bun care a rezultat din asa-zisa noastra casnicie.E singurul de la care mai am asteptari.

FLO, la noi ii zice ou moale la ala, nu stiam ca ala e ou cu seama. Si lui Luca asa ii place oul cel mai mult.

DIA, felicitari pentru admirator!

Monica, mami de Luca Andrei si 14+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ankaaaa vai...asa e si barbatu meu din dotare Asa de bine te inteleg....insa, de exemplu daca nu e deacord...nici nu se baga decat cu mormaieli, si risc sa ma trezesc singura daca chiar mi se pune pata sa fac ceva.

La noi de cand sa facut iarna si a crescut noaptea...e jale... Sotul zice ca nu mai poate...ca el face cu nervii pana la primavara. Ca nu mai stie ce sa faca sa scoata copii din casa sa nu-i mai auda ca cer...si cer...si pretind ca li se cuvine...si el nu are un colt al lui unde sa nu-l gaseasca si sa-l deranjeze...etc...E si un oras mic fara mai nimic pentru copii cu varste de un an si 5 ani impreuna .
Aseara pe la ora 21.15 eram pe strada...la plimbare cu gasca. Numai bine ca Matei a facut kk (nu facuse deloc peste zi) si i-am obosit nitel inainte de nani...

Eu aseara am avut o revelatie...cum naiba de nu m-am gandit pana acum??? De vreo luna de zile cu Stefan parca nu mai am nici o intelegere...nu mai ajungem la nici un numitor comun, nu reusesc nici cum sa-i captez atentia cu ceva... A invatat pe derost toate enciclopediile din casa, a construit zeci si miii de feluri din cubvuri...cu Matei nu vrea sa se joace ca zice ca nu stie...mi se pare normal...sta toata ziua agatat ori de mine ori de tati fara nici un "plan" de joaca....eram asa intr-o mega depresie din cauza asta. Il vedeam ca sufera de plictiseala dar pur si simplu nu stiam cu ce sa-i inlocuiesc treaba asta...orice ofeream nu i se parea interesant....
Ei bine...de 2 zile am gasit niste carticele pe fundul raftului cu evaluari de gradinita, le cumparasem eu mai demult dar nu prezentau la vremea aia nici un interes...plus o colectie de Pipo ce ne-au bagat-o pe gat la gradi... Bei fetelor...a mancat cartile alea!! Una pe seara! Cu toate cerintele! Inafara de colorat ca nu-i place. Bei si mi-au trebut 2 zile sa ma prind....ca el de fapt a crescut...ca vrea "altceva" decat ce are....deci azi dau fuga pe la librarii sa cumpar carticele de genul asta "...pentru copii isteti" Trebuie sa caut ceva fara colorat ca el numai pune "X" cu culoarea respectiva si gata

Hm...deci una treaba am rezolvat-o...ramane sa vedem ce facem cu piciul in timpul asta El este la faza in care savureaza carticelele cu animale sau isi leaga una de alta vagoanele de la trenuletul Thomas si locomotivele.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

moni draga mea...rabdare! Serios! Am trecut si noi prin asta Si a trecut...si ne-am regasit, mai maturi, mai responsabili....atunci cand eu nu as mai fi sperat asa ceva. Nu as putea sa-ti spun unde sa produs "declicul" insa sa produs...
Daca stau bine sa ma gandesc...in momentul in care sa nascut Matei, ceva sa intamplat in viata noastra, ceva pozitiv, ceva la care eu nu mai speram vreodata....si cred ca aia se cheama maturizare si responsabilitate. Nu o aveam asa clar definita cand era numai Stefan cu noi....
Un mare de la mine!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ma Moni, eu cre' ca prin "simpatie" o fi si el gravid si hormonat. Ma rog, dincolo de faptul ca e un mascul insensibil ca toti din tagma.
In cazul meu, nu ii dau voie sa caraie, ca daca eu decid, apai eu decid nene. Ce mai tura-vura, n-are drept de comment. Ori se baga la transpirat la decizii, ori no comment. Probabil am fost norocoasa pana acum, dar nici decizii foarte importante nu am avut de luat, asa ca in general am cazut in picioare...
Am facut spume insa acum vreo saptamana cred, cre' ca v-am si zis, a fost de rasu' plansu'. Nu tu bani, nu tu mancare in frigider, eu cu fetele evident. Cu o seara inainte, ii dadusem omului cardul meu sa scoata bruma de bani de acolo ca sa mai fac o mica piata in vederea unei supe. Deh, cardul lui era expirat, si oricum era gol dar na, overdraftu' era acolo... Se executa el (v-am zis ca executa daca il pun sa faca ceva). Se duce el si la banca sa rezolve cu cardul lui, ia si cardul meu, scoate si banii, si a doua zi dimineata se cara si cu cardurile si cu banii si ma lasa cu buza umflata.
Partea naspa e ca m-am prins ca n-am card abia cand eram la usa, transpirata si nervoasa, cu fata imbracata si montata in carut, gata sa plec la atac de aprozare pentru un pastarnac si un morcov chior.
Il sun, el inchide. Eu sunam sperand cu ultimele forte netraspirate, sperand ca imi zice ca a lasat cardu' sau banii undeva unde eu n-am vazut
As! Dupa ce insist de vreo 3-4 ori si imi tot inchide, imi raspunde tzafnos, ca ce-i. Ii zic ce-i. Liniste. Si apoi zice - pai trebuia sa imi aminteti dimineata sa iti las bani.
Adica eu, care dimineata, la ora 6 juma', chiauna dupa patrulat juma' de noapte intre invelit pe una si dus pe ailalta inapoi in patul ei si tot asa, care ma scol sa le fac pachetel si sa imi aduc aportul nepretuit la buna desfasurare a treburilor din zori, TOT EU trebuia sa ii amintesc sa imi lase bani, ca si cum mie la asta mi-era gandul! Asa ca ma ratzoi la el - "Adica ce, acuma spui ca eu sunt vinovata??" Evident, a batut in retragere, bani tot n-am avut, in cel mai rau caz as fi putut sa transfer de pe credit, online, pe cardul de la BCR pe care il aveam in portofel, dar probabil ca banii ar fi intrat a doua zi, deci degeaba.
Asa ca n-am mai facut ardei umpluti si nici supa, ci am incropit niste chiftelute si cu ultimul cartof am facut un mic piure pentru Eliza. Iar Erika a bobinat tzutzurici si biscuiti. Si cremvusti.

Cat despre treaba cu asteptarile, sa vedeti secret. Nu stiu cum se face, dar in primii ani de casnicie, DE REGULA, doamna alearga dupa domn iar domnul se cam intoarce pe partea ailalta si sforaie. Lucrul interesant e ca mai incolo se schimba treaba. Nu imi explic chestiunea, dar asa se intampla, parol. Si brusc domnul incepe sa fie mult mai interesat de consoarta, pe cand aceasta are chef de somn si nu de dansul. Drept urmare, daca o partida sanatoasa de sex petrecuta in prima parte a casniciei avea efecte doar pe termen scurt, lucrurile se intorc la 180 de grade in a doua parte. Cand, abia acuma putem spune ca anumite chestiuni vitale se cam rezolva in pat. Parol.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Eu ma pregatesc sa merg prin Cora la cumparaturi si nu prea am chef...
Eu am folosit termosul cand Ralu era mica si mi-a fost de mare ajutor.
moni toate problemele in casnicie vor trece.In orice casnicie exista urcusuri si coborasuri.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salutare
am intrat scurt sa va arat www.toybuyornot.co.uk/" target="_blank">un site unde puteti calcula cat de tare se merita sa dati banii pe o anumita jucarie
Cica valorile de peste 40 inseamna ca se merita!
eu am testat si cu jucariile pe care le are. alea care nu au interesat-o si alea care prezinta mare interes. pare destul de credibil

apropo:
am gasit un site hungarez cu jucarii misto de tot si la pret nici nu se compara cu ce e aici. vreau neaparat sa comand de la ei dar problema este transportul (cam 1 mil). Se mai baga careva la comanda? macar o persoana As vrea sa fac comanda saptamana asta, ca sa nu fie prea tarziu apoi. site-ul este acesta

va pup

edit: am nr de messaje cati Mg intr-un Gb :)))

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Noi suntem tare busy cu mutatul la nursery ieri am avut sedintza acuma vanez uniforme. O sa faca yoga, sport si gatesc si papa ce gatesc la scoala la snack time. Si le da sa citeasca acasa si avem de tinut un reading journal. Very exciting.

Legat de discutiile de pe forum am reusit sa citesc da zic si eu ce imi aduc aminte ca ati scris mult de cand nam mai apucat sa intru eu.

Biberoane mereu la temp camerei, iaurtu direct din frigider si etc, eu v-am mai zis astea si la odisee, ca asaam facut si cu Ari, pe mine vecina mea din Londra m-a invatat si bine mia prins, ca asa mia baut lapte la temp de afara si la -15 grade iarna in ro in vf de munte ca si asa am destule de carat dupa mine ca sa mai car si termos si etc, bibele is mereu umplute cu apa la nivelul care am nevoie langa patul ei noaptea masor rapid cat trebe amestec bag la matza si gata. Deci mai sunt si alti pepenasi spartani.
Cu mancatul si nemancatul, Ari e f mofturoasa si acuma papa greu cu mofturi tre sa ii dau eu si etc, eu zic sa nu va stresati fiti calme ca daca voi va linistiti sa vedeti cum papa. Ami papa si ea uneori f bine si e f pofticioasa uneori ia trei guri si in afara de lapte nu mai papa nik toata ziua si tot asa.
Cu certurile cu sotul si eu tre sa le rezolv pe toate, bine el nare timp de telefoane si etc ca e la munca de dim pana seara dar si cand e acasasi tre sa vb milpaseaza mie telefonu si tot eu rezolv. Si of course de multe ori in capu meu se sparg oalele dar nu tot timpul, oricum toate deciziile le luam impreuna, eu tre sa fac research prezint pro si contra si etc si apoi luam decizia.
Cadouri de mos n si mos c mos n cate o jucarioara mica de fiecare, de Craciun o multimea de cutii sub brad impachetate frumos can filme si noi in pijamale langa brad. Poa sa zica lumea cea zice de aia am plecat aici sa imi permit sa le iau la fetece le doreste inimioara, bine asta nu inseamna ca le transformam in dl goe stiu bine ce au voie si ce nu si ca unele lucruri nu le luam sau nu avem nevoie ca ele ar lua un toys'r'us intreg.
Boti super aia cu pijamalele imi place ideea.
Vicky faina si aia cu manutzele pe glob.
Papusi ale mele nu se omoara ma refer alea bebe care plang fac si dreg, au barbie astea le plac avem balerina, muschetara aia roz corrine si una simpla. Oricum Ari vad ca e cu papusile in genu asta ca acuma ii plac moxxie girls cares tot cam ca barbie.
Vrem zilele astea pana de craciun sa scoatem din garaj si sa sortam toate jucariile si ce mai avem care nu ne trebuie si care fetele nu se mai joaca sa le vindem. Daca vreti si va intereseaza pe vreo careva fac si poze si va arat, majoritatea is noi noutze, cat sau jucat fetele cu ele putin si oricum noi suntem genu iubim cartile si jucariile si nu le stricam si etc, deci toate is ca brand new.
Ami ieri a stat in picioare singura fara sa se tina de ceva vreun minut deci incet incet plecam si noi singurica pe jos, pe canapea se mai suie si incearca sa faca cate un pas doi, jos pe podea inca nu are curaj.
Aseara se jucam tare frumos impreuna asa frumos ii arata Ari cum sa faca si ce si la final se pupau si se iubeau de numa. I-am zis lui Ari ca le facem o camera nou sa stea impreuna si a fost tare incantata a si retinut unde le punem toate si etc si abia asteapta.
Avem si niste poze si filme noi le pun mai diseara ca acuma ma duc la treburi.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Marina eu as fi interesat de site-ul ala cu jucarii de lemn.Dar nu prea stiu care e paritatea...cam cat costa in Ron,sa vedem daca renteaza cu transport cu tot.

UN VOT

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1061&ord=&pg=1&keyword=Maya-Elena&srch=yes

Mergi la inceput