Burtici de buburuze pretioase de Mar-Apr 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Roxana- ma simt ca un om racit Am desfundat nasul din disperare cu un pic de Olynt pt copii si restul Marimer. la 9 tot cu el infundat m-am trezit. Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Honey , exista niste capsule care se folosesc la bebelusii raciti si se numeste Carvol Se sparge capsula si se pune pe o batistuta pe care o tot mirosi...si e bun si pe sarcina..
Poate functioneaza!
Anca
in 26s cu
Codrin (Martin sau Fabian)si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
Dianami spune:
Salutare!
La multi ani pt. Ziua Nationala! 
La multi ani sarbatoritilor de ieri, sa va dea Domnul tot ce doriti, iar Sf. Andrei sa va indrume pasii oriunde ati merge! Multumim si noi pt. urari, am un nazdravan mic pe care l-am sarbatorit
.
V-am citit, dar nu gasesc dispozitie de scris...mi-am pus si eu nr. de telefon si id-ul de YM si o sa iau cateva date de contact de acolo. Sa-mi spuneti pe cine pot stresa cu sms-urile cand va veni clipa (se pare ca destul de curand).
Eu n-am linea nigra, n-am avut la nicio sarcina si am avut si fata si baieti. Dulciurile nu le-am suportat la niciuna, insa muraturile da. Deci la noi nu tin traditiile populare
.
Ma bucur pt. vestile bune de la ecografii si analize si va tin pumnii sa fie totul bine in continuare.
Vroiam sa mai spun ceva de contractii: eu le am toata ziua, dar dor...la sarcina cu Iulia au inceput in trim. III, nu dureau deloc si erau normale. La baieti au fost dureroase si regulate. De o saptamana am 3-4 reprize pe zi de contractii regulate si dureroase, care cedeaza greu la tratament. Nu va mai spun ca stau aproape numai in pat si iau o sacosa de pastile. Colul meu a ajuns la 15 mm, deci se scurteaza pe zi ce trece, datorita contractiilor n-am putut face nici cerclaj.
Asa ca luati No-Spa, Scobutil, ceva, dar numai daca va doare. Durerea e cam ca la menstruatie, insa iradiaza spre coloana, parca tot bazinul e strans intr-un cerc dureros, relativ simetric. Creste in intensitate si cedeaza dupa 60-90 sec. Uterul se simte tare, se poate palpa usor.
Daca aveti contractii dureroase dese, nu va mangaiati pe burta, doar tineti mana. Altfel stimulati contractiile. Stati intinse, eventual covrigel pe stanga, cedeaza mai repede.
Contractiile nu-l strang pe bebe, insa influenteaza aportul de sange prin vasele placentare si ombilicale, deci poate exista un deficit de crestere intrauterina, insa nu e o regula.
Presiunile, junghiurile, durerile unilaterale nu sunt contractii ci dureri de intindere a ligamentelor (normale).
Eu mi-am pregatit bagajele, toate. Am 3 gentute:
-una pt. o eventuala internare inainte de nastere
-una pt. mine, dupa nastere
-una pt. bebe
In caz ca apare ceva, eu plec la spital cu prima geanta, restul imi vor fi aduse dupa nastere.
La urmatorul control vom face programarea pt. operatie, din pacate...placenta este praevia centrala de-acum, nu mai am sanse sa nasc natural. Spun asta cu mare regret, dupa 2 nasteri naturale, fara anestezie, cu travalii destul de dificile (19 ore primul si 23 al doilea). Insa la 2 ore dupa expulzie eram fresh, m-am refacut extrem de repede.
Sper din tot sufletul sa trecem de sarbatori. Probabil dr. nu va astepta declansarea naturala a nasterii (pt. ca sunt sanse extrem de mari sa debuteze cu o hemoragie) ci vom stabili un termen cat mai apropiat de DPN, in functie de ce se mai intampla. Peste vreo 2 saptamani voi face si injectiile de maturare ale plamanilor, pt. orice eventualitate.
Nu mai stiu ce vroiam sa mai spun, cand imi aduc aminte revin. ![]()
PS. Andra_s, eu sunt mare amatoare de crosetat. Mi-am facut si un blog, insa n-am apucat sa pun tot ce am lucrat pe el.
Din experienta mea nu trebuie sa folosesti mohair la bebe. E frumos, dar e pufos si firele pot ajunge in gurita/nasuc. Foloseste fire speciale pt. bebelusi (bumbac daca faci ceva ce va atinge pielea, pt. paturici/jachete, etc poti folosi si amestecuri cu acril si alte fire, dar nu pufoase). Spor la lucru. ![]()
Diana
29 s cu
, mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)
honeybaby spune:
Anca - o sa incerc
Dianami- frumoase lucursoarele facute de tine, mai ales bascutele
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
diana superbe lucrusoarele , cel mai mult mi.a placut setul ala pt mica sirena!
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bordeancavio spune:
andra, ce burtica dragutza am vazut, si ce pisoi iubaret

elybub, bine ai venit! sarcina usoara. asteptam sa ne scrii.
mie imi place fluturasi. sau tot primavara sunt violetele. sau in martie mucenicii?? ma mai gandesc.
vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
oanaiacovita spune:
Diana ai grija de tine si sa stea bebe cat mai mult la mami in burtica, macar pana la 32 de sapt.
Multumim de sfaturi, eu tot nu stiu daca imi dau seama cand sunt contractii.
Adica cand e burta tare atunci stiu, dar nu ma doare. Dureri de spate am avut de la inceput si de cm ma mai iau din cand in cand. Deci sunt in ceata.
Oricum de maine de linistim si noi, ca azi facem curatenie si apoi ma apuc si eu de bagajel, nu de alta, dar sa nu am surprize.
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
Aa, Diana poti lua numarul meu din lista si o sa mi-l salvez si eu pe al tau sa stiu de la cine vor veni vestile bune.
Imi place mult ideea Denisei cu branduse. E foarte originala.
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bordeancavio spune:
dianami, sunt superbebe caciulitele si hainutele tricotate. multa multa imaginatie, culori foarte frumoase si mult talent. felicitari.

vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Rebiana27 spune:
Helau!
Niki multumim de urari! 
Fete dragi eu votez pentru fluturasi, e... unisex
; colacei mie imi suna a ceva ce se da de pomana (la noi asa se numesc) iar branduse suna minunat!! dar sa nu se supere mamicile de baietei... se potriveste mai mult fetitelor.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Andra frumoasa burtica si tu o porti cu fericirea pe fata!
Am avut o tentativa de a-mi tricota o paturica dar am abandonat dupa numai un patrat lucrat (20/20).. si nici ca m-am mai apucat. O vroiam pt mine acum vreo 5 ani. Spor la treaba si sa arati ce a iesit!
Diana f bine ai explicat contractiile.. astfel le-am experimentat si eu in aceasta sarcina; cea trecuta a fost ok din acest punct de vedere. Intru sa vad lucrurile de pe blog 
Imi place ideea cu numerele de telefon.. inca de aseara ma gandeam sa propun dar m-am lasat prinsa in emotiile legate de nasterea Andreei. Ma duc pe gmail si-l adaug si pe-al meu!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!