Burtici de buburuze pretioase de Mar-Apr 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
Rebiana27 spune:
Am notat numarul de telefon in lista insa se salveaza fara cifra 0, initiala! Cine stie de ce.. si cum sa fac sa se salveze corect?
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
rebiana hai ca m.ai facut sa rad cu pomana :)))
eu sincer n.am imaginatie si in plus sunt sigura ca orice ati alege e cu drag si imi va place mult de tot
am dat si eu pe google sa gasesc ceva flori si am gasit nu stiu ce eminifere sau cum le zice si liliac , de la liliac iar m.a luat rasul doar ce.mi imaginam cum o alint : liliaca lu` mama :))))
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Dianami spune:
Mai, va multumesc pt. aprecieri, insa nu-s experta
. Mai am de pus multe poze pe blog...Oricum, imi place tare mult, am tot felul de instrumente, accesorii, tone de fire si, cum stau in pat, dau din maini cu spor
.
Rebiana, pune punct intre prefix si urmatoarele grupuri de cate 3 cifre.
Oana, notat. La Andrei am avut nastere in direct, am tinut legatura cu 2 fete si am simtit sprijinul intregii odisei. 
Diana
29 s cu
, mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)
nibi_niki spune:
buna si de la noi.Acum m-am intors de la cumparaturi..nu imi venea sa mai plec din magazin.Am achizitionat vreo 2 costumase,cateva body,scutecele...Am mai adaugat si 2 poze cu burticuta mea facute azi.
24+
Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
Rebiana27 spune:
Diana multumesc!!
A mers.. asadar numarul meu de telefon este in lista!
Blog-ul este doldora de lucruri minunate!!
Ti-am admirat maiestria si meticulozitatea! Nu faci si poncho-uri pentru mamici?? M-am si inchipuit in primavara imbracata lejer, cu o pereche de jeansi (Doamne ajuta sa-mi mai vina vreo pereche
), cu o bluza si deasupra cu un poncho haios
plimbandu-mi minunile prin parc..
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
niki frumos rau de tot costumasul si foarte practic mai ales la cum se inchide si tu esti perfecta :)
rebiana na acu ma faci sa plang, ca singura depresie ce ma ia e cand deschid din greseala partea de sifonier cu totii blugii mei dinainte de sarcina ...si ma ia cu plans, dar sper sa.mi vina toate cele 30 de perechi bine vara viitoare :)))
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bobita2010 spune:
e adevarat ca mai tarziu, dar primiti si de la mine LA MULTI ANI !!!
ELYBUB bine ai venit si fiti sanatosi ![]()
DPN 02.04.2010 
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara rebiana na acu ma faci sa plang, ca singura depresie ce ma ia e cand deschid din greseala partea de sifonier cu totii blugii mei dinainte de sarcina ...si ma ia cu plans, dar sper sa.mi vina toate cele 30 de perechi bine vara viitoare :))) |
Compania Rasu'-Plansu'Eu i-am ascuns bine.. i-am pus in partea din spate a sifonierului si-n fata sunt etalate toate bluzele, puloverele, rochiile ce-mi vin.
Eu vorbesc serios.. eu "rup" sertarul cu dulciuri cand ma pun sa mananc din el!! Somebody stop me!!!
Niki nu e corect sa arati asa bine!!
Salopeta e foarte faina!!Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
cred ca ar suna dragut si fluturasi pretiosi sa aduca aminte de odisee :)
rebiana da zau, pe strada ma uit dupa fete in blugi mai ceva ca un barbat
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bordeancavio spune:
dayanara, si pe mine ma ia depresia cand vad ca am dulapul plin de haine, si port in fiecare zi aceleasi 2 perechi de pantaloni de gravida...

deja nu ii mai suport. si ce pantaloni si blugi aveam si eu... nimic nu mai imi vine. am pus abia 4 kg in 4 luni si o sapt. si deja ma ia rau depresia cand ma uit in oglinda. hainele imi vin naspa, nimic nu mai sta bine. si cand vad fete pe strada slabe, fara burta, fara aripioare... mie imi e frica ca o sa dau greu jos kg si burta si aripioarele. eu aici pun mult pe solduri, si aripioare, si fiind mica de inaltime se vede rau. cu sportul nu le am deloc, sa zic ca fac sport dupa. eu pur si simplu nu mancam mult si nici nu ma ingrasam. era foarte bine. dar dupa, nu stiu ce o sa fac, ca nici greva foamei nu-mi convine si cu regimurile de slabit nu ma impac deloc. 

vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#