Burtici de buburuze pretioase de Mar-Apr 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
honeybaby spune:
Roxana- ma simt ca un om racit
. Ochii imi lacrimeazza, nasul infundat, gatul ma ustura, buzele uscate si capul cat casa. Bine ca nu ma dor si urechile
.
Am desfundat nasul din disperare cu un pic de Olynt pt copii si restul Marimer. la 9 tot cu el infundat m-am trezit.
Cum ti-au iesit analizele?
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
emanuelle spune:
Xela, eu sunt deja in a7a saptamana de stat la pat si ce m-a consolat cel mai mult a fost gandul ca aceasta va fi ultima mea perioada de relaxare si de respiro. Si oricum cand faci ceva pentru un scop si exista si o finalitate tangibila, parca e mai usor.
Cel mai greu mi se pare sa stai in spital o perioada mai lunga, mai ales ca acolo mai si auzi si tot felul de povesti, pe care vrand nevrand le transformi putin si in povestea ta.
Asa ca eu sunt foarte fericita ca bebe sta bine la caldurica si eu stau bine la caldurica.![]()
Raluca Emanuela
29+
Sara Maria
dayanara spune:
denisa important e ca n.ai febra
analizele de diabet gestational in caz ca am ghinion sa iasa foarte proaste ma suna daca nu pe 21 cand ma duc la vizita cu ginecologul mi le da pe toate
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Brandusele apar tot primavara devreme. La mine in curte inflorest inaintea ghioceilor.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
POZE
dayanara spune:
ah daca vrea cineva sa.mi explice cum e cu lista si cu numerele de telefon sau cine se ocupa sa.i trimit numarul de telefon
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxana- pe contul comun de Gmail, in docs, e o lista cu numele noi , spitalul unde nastem, id-ul de yahoo. Acolo putem sa trecem si tel.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
POZE
dayanara spune:
gata mi.am pus si eu telefonul si am sa.mi notez niste numere :)
merci denisa
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
Fetele, ce ziceti de propunerea mea de nume?
Colacei de primavara
Parca ii si vad grasunei si cu cretuci la picioruse
!
Anca
in 26s cu
Codrin (Martin sau Fabian)
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
oanaiacovita spune:
Anca mie imi place.

Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!