Burtici de buburuze pretioase de Mar-Apr 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Bluekidoo felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru ca ai dat peste o dra asa draguta.

Denisa cum ai dormit?

Andra frumoasa burticuta ai.

Fetele, propun sa gasim si noi un nume pruncilor nostri pretiosi asa cum au toate celelalte Odisei.
Eu propun FLUTURASI!
Haideti cu propuneri sa ne putem identifica si noi cand vor veni ziele de majorete.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana- am dormit binisor. Cu pauza de la 3 la 5 pt ca nu mai puteam respira si a trebuit sa-mi desfund nasul.

Fluturasi suna bine, mai ales i se potriveste bebelunei

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Acum ma duc la Filantropia..
Nu este prima data cand aud de cezariana si ma asteptam sa se intample asa pt ca am 1.52 inaltime si sunt si subtirica ca si conformatie (exceptand umerii care sau latit un pic de la sport)...
Va multumesc mult pentru gandurile bune si incurajari.. si zilele astea o sa fac si eu poze la burtica ca tot spun de ceva timp ca fac

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 25+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Zic si eu bun venit celor 2 mamici noi: Bebesasha si Elybubsa aveti o sarcina usoara si frumoasa

Bluekidoo sa te bucuri de printesa Tanya, si ma bucur ca totul e ok, dupa ce te-a stresat neserioasul ala de dr

Andra, asa sunt si eu cu burtosu: fara linea negra, cu ceva par mai mult dar macar e blond, si spre deosebire de tine buricul meu deja "evadeaza"
Am baiat si mananc multe dulciuroi dar si multe acrituri...si am burtica rotunjoara nu tuguiata

Ellanu vreau sa te dezamagesc, dar eu mi-am revenit mult mai greu(nu ma refer la kg) dupa nasterea naturala cu epiziotomie decat sora mea care a nascut prin cezariana O luna intreaga m-a chinuit nenorocita aia de taietura..
Partea buna e ca eu mi-am revenit mult mai repede la forme si kg, pe cand ea s-a chinuit mult sa dea jos burtica

Dar tot nu as alege cezariana, pentru ca Oanka, draga , la nastere naturala poti avea noroc de un travaliu scurt si scapi, dar la cezariana in unele cazuri iti da oxitocina pt contractarea uterului 2-3 zile(si minim 12 ore)..si am inteles ca tare nasol!

Anca
in 26s cu Codrin (Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
Fetele, propun sa gasim si noi un nume pruncilor nostri pretiosi asa cum au toate celelalte Odisei.
Eu propun FLUTURASI!
Haideti cu propuneri sa ne putem identifica si noi cand vor veni ziele de majorete.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+

Bebe mic

si eu ma gandesc de ceva timp la asta si tot ce-mi venea in minte este ca puii nostrii se nasc primavara, iar primii vestitori ai primaverii sunt ghioceii.. fluturasii parca apar mai in vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Daca e sa ma gandesc la un nume pt bebeii nostri imi vine in mintecolacei, ca aud ca sunt grasunei si oricum ei stau "covrig" n prima perioada a vietii

Anca
in 26s cu Codrin (Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andra frumoasa burtica ai :) si pozele cu pisicuta le.am vazut , cum o cheama?

denisa tu cum te simti? ti s.a desfundat nasul? cum ai reusit?

oanka80 eu n.am apucat sa citesc postul tau cu nasterea naturala si sperietura, dar eu dupa ce.am trecut printr.o nastere naturala nu as alege cezariana deloc
aici in momentul in care incep contractiile de dilatare si daca te dilati inseamna ca poti naste natural si la 1.40

eu am fost de dimineata la analize de sange si testul cu glucoza, api am venit acasa sa mai dorm o ora dar nu s.a putut asa ca m.am pus la citit pe aici pe forum :)

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
Eu propun FLUTURASI!

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+

Bebe mic

si eu ma gandesc de ceva timp la asta si tot ce-mi venea in minte este ca puii nostrii se nasc primavara, iar primii vestitori ai primaverii sunt ghioceii.. fluturasii parca apar mai in vara

Blue ghiocei sunt bebelusii de la Odiseea de anul trecut si cand ne vom muta la scutece o sa ne confundam.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ma bucur pt Andrelina de la odiseea de ianuarie! sa.i traiasca bebelusul sa fie sanatos:)
am vazut ca s.a nascut cu o greutate foarte buna, cu toate ca ecograful arata 1 kg mai putin....ca sa vedeti ce erori pot da

mie imi place numele de fluturasi , de ghicocei stiam ca mai sunt, in rest habar n.am ce floricele mai apar atunci de martisor

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

asta nu am stiut

Mergi la inceput