Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana5255 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Madamar
Imi pare rau pentru raceala ta Sabi... ce sa spun, ca remedii cred ca am discutat tot pe aici: Oscilococcinum, preventiv sau in faza de boala, Stodal pentru tuse, sirop de pin pentru inflamatia gitului si pentru tuse... ceaiuri si lamiie, citrice cit cuprinde... Dar toate astea cred ca le-ai executat... mai mult nu mai stiu. Mai intreba cineva de Echinacea si nu mai stiu ce alt imunostimulator: mie medicul mi=a spus ca nu sunt indicate deloc imunostimulatoarele asa ca... mai bine nu! Desi inainte sa imi intreb medicul ma dusesem la plafar exact pentru echinacea - noroc a fost ca nu am gasit si trebuia sa mai revin... insa nu am mai revenit! Sabina, cum faci distinctia intre cele doua scumpe fetite? Adik... ele nu isi schimba deloc pozitia, locul intre ele... stii ca pe stinga e una si pe dreapta e cealalta... Sau dupa tatuaj:))??? ![]() Mary 14+evolutia lui bebe „Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga” |
daca era raceala era bine, macar stiam o treaba. dar dupa parerea mea e o alergie. stranut si imi curge nasul de 2 luni cred. intr-o vreme se mai ameliorase,dar acum iar o luase din loc. m-a invatat cineva, ca astfel de alergii ar trece cu miere de albine. Am sa o incerc si pe asta. Am momente cand nu mai pot respira si suier ca o locomotiva.
Sa iti spun, Ekaterina e f f activa, e mai puternica, fapt confirmat si de eco, ea fiind un pic mai mare, iar Iustina e mai molcoma, mai cuminitica. Fac foarte usor diferenta. In plus sustin ca una e pe dreapta si una e pe stanga.
Sabina
19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
Si pentru mine e o chestie noua si imi dau seama, ca inca din viata intrauterina sunt 2 fiinte distincte cu inclinatii diferite. De ex Iustina face tumbe cand stranut, ailalta se bataie la muzica mai zvapaiata, Iustina misca azi cand fii-mea dadea de pamanat cu sinele de tren si tot asa. Dupa mine, cred ca Ekaterina va semana cu Ale si cu ta-su care au o personalitate f puternica si Iustina va semana cu mine, mai potolita. Oricum foarte interesant cu gemenii. Abia astept sa vad cum va fi cand se vor naste.
Maine ma duc si eu in sfarsit la eco. Nu mai am stare. Si e abia maine seara.
Sabina
19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Sabina, pai va asteptam la o bulgareala!!!!! (acu' cand scriu ma gandesc de ce oare se zice ... bulgar??? ... am cautat definitia...Io ma gandeam ca e vreo legatura cu...bulgarii din Bulgaria :-) BÚLG#258;RE, bulg#259;ri, s.m. Bucat#259; compact#259; dintr-o materie solid#259; oarecare, mai ales de p#259;mânt; grunz. [Var.: búlg#259;r s.m.] – Et. nec.) Nati, super cu aerobicul!!!!! Sa ne povestesti cum si ce faci acolo. Voi cum mai stati cu foamea? Ca pe mine ma termina! Nu stiu ce am dar ma loveste cate un val de foame de ma darama. LA MULTI ANI ROMANIA !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ioana, ~6ani, ~6ani, |
In ce zona a Canadei stai Arturicii? Ma bucur si chiar sunt invidioasa pe ... zapada voastra~!:)
Mary
14+evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Reallaura spune:
Sabina ce interesant! Sa stii ca si eu am o sora identica. SI intr-adevar, ea mereu a fost mai linistita, eu mai zvapaiata, fapt confirmat de toti colegii din jur care ne cunosteau mai degraba dupa fire decat dupa fizic - aici era mai greu! :) Si tot asa, eu am fost mai mare, ea mai mica, ea a avut mai multe probleme de sanatate, eu am fost mai zdravana. Pentru tine cred ca e ff frumos! Succes la eco maine!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
19+
Ana Ilinca
Madamar spune:
Da fetelor, chiar ne lipseste ANDRADAP... si nu stiu dak m-am intrebat cu voce tare ... dar si eu m-am gindit in repetate rinduri. POate micutului i s-o fi agravat starea de sanatate... nu ii punea "apa la avion" in ultima vreme cind a scris? Sper tare mult sa fie bine!
Sabina, tare frumos lucru cu gemenutzele tale! E minunat cum descrii si cum stii care si cum sunt! Eu nu am gasit foarte necesar sa ii aleg un nume bebelinei mele asa de repede insa se pare ca, mai ales in cazul tau, fiind 2 fetite trebuie sa le distingi si activitatea, sa le vb-esti (dupa ce misca). Trebuie sa ma pun pe treaba cu numele si sa ma decid. Mie mi-ar place nume mai rare... dar nu vreau sa cada in derizoriu printesa mea, gen Kasandra, Rafaela... fara vreo inspiratie telenovelistica!:)
Pupici si LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR DIN ROMANIA SAU DINAFARA EI!!!!
Mary
14+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariam79 Madamar, ce bine ca te vad. Ti-am lasat un mesaj privat legat de medicul tau din Iasi. Sarumana. Ana 16+ ![]() bebica mea mica si scumpica ![]() ticker ![]() |
Ti-am dat lamuririle solicitate pe PM. Pup si succes in luarea deciziei!:)
Mary
14+evolutia lui bebe
mommy_to_be spune:
Burtici, am mai adaugat si eu 3 pozici pe webshots. Doua cu ultima ecografie de la 12s si 4 zile si una cu burtica mea, deja mare, de 15 saptamani. Mi adaugati si voi poze, daca mai aveti
, si dati de stire.
Mira
fericita 15+cu
Maya Alexandra
minunea mea
andradap spune:
Salutare,
Ne mai tineti minte? Si... ne mai primiti inapoi? Nu am mai scris de mult timp, dar efectiv nu am avut cand.
Ieri am fost la ecografia de 17 sapt. si bebe e bine! Are aproape 200 de grame
.
Ne pregatim acum sa rezervam o camera pt. o noapte la cabana Capra din Fagarasi, pentru week-end-ul viitor. Avem chef de putina zapada si vrem sa ne batem cu bulgarii.
Promit sa scriu mai des... ca sa nu ne uitati! 
Revin mai tarziu, acum fug ca trage piticot de mine.
O zi buna!
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
anamariam79 spune:
Fetele, am pus si eu poze pe webshots. Ca doar deh, e zi libera si stau pe net. Si va rog sa modificati anul nasterii de pe prima pagina, din 1980 in 1979 cand are una din voi timp. As vrea eu sa am prefix cu 2
Ma duc sa ma uit la album.
Ana
16+ 
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
mommy_to_be spune:
Vai Andrada, acum pot sa rasuflu usurata... Am tot intrebat de tine de cateva ori pe aici... nu stiam ce ti se intampla. Imi pare tare bine ca suneti bine, sanatosi
Bine ati revenit printre noi!!!
Mira
fericita 15+cu
Maya Alexandra
minunea mea

~6ani,
~6ani,