Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

La Multi Ani burtici de 1 decembrie!

Mie imi pare rau ca de ziua noastra nationala e mai mereu frig si ceata,oamenii stau mai mult zgribuliti prin case,ar fi fost tare funny sa fie vara si sa fi iesit la aer si la soare, prin munti,paduri.Acelasi sentiment l-am avut mereu si de ziua mea care e in noiembrie si ma gandeam:"ce bine de cei ce au ziua vara si pot sa stea la o terasa nu sa dardaie de frig si sa primeasca numai crizanteme si garoafe(asea erau florile de le primeam in copilarie de ziua mea, ca numai ele se gaseau inainte de 89). Macar bebele meu o sa fie fericit!! La inceput de vara e totul mirific! E acel miros de plante inflorite peste tot, mai e putin si infloresc si teii...minunat! Si nu stim ce e , caci ieri la ecograf statea intr-o pozitie de nu se vedea nimic..poate data viitoare.
Legat de kilogramele luate in sarcina,la mine s-a intamplat ceva ciudat.Am pornit de la 70.8 kg,eram disperata, caci in ultimul an m-am ingrasat din nimic, culmea,tinand dieta si vrand sa scap de kg,incepand sa merg la sala,etc.Dar aveam oful ca nu raman insarcinata de peste 1 an. Sor-mea spune ca tocmai pt ca eram macinata de ideea ca nu raman, imi blocasem corpul sa nu se mai relaxeze si sa se bucure de viata si automat nici nu puteam da jos. Vreau sa spun ca am slabit in primul trimestru 3.5kg fara sa fac nimic.De mancat am mancat normal dar un pic mai redus cantitativ,tinand cont ca doar nu-mi placeau unele mancaruri insa nu am vomat deloc deloc. Iar acum vad ca ma mentin la 67.5-67.7.Dna doctor spune ca e bine,ca nu trebuie sa ma pompez inca de pe acum,eu neluand nici vitamine,analizele iesind perfect. Culmea e ca mananc acum ce mi-e pofta si nu aveam deloc voie la Montignac inainte:ciorba de burta, cartofi prajiti, paine, mancarici cu sos,ciolan.Nu-mi refuz nimic,dar ce-i drapt nu prea am mancat dulce deloc decat o napolitata cand si cand,un ecler,in rest, am bagat la greu muraturi si varza acra, zeama de varza. Chiar sunt curioasa de va fi sa fie baietel, ca asa imi spune toata lumea dupa cum am avut sarcina pana acum.

Cam asta pe ziua de azi.M-am mai linistit peste noapte cu placenta mea coborata,caci in final eu nu am nici o putere, tot Doamne Doamne ne ajuta si va fi cum va vrea el sa fie.
Mi-e dor de zapada doar, de multa zapada, dar si de ski(cand o fi bebic mai mare il pun si pe el pe skiuri), de excursii.Poate vom avea si noi ceva iarna totusi...

Pup fetele,
Virginia 15+ cu bebe mic si rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata,

La multi ani Romania!

Azi e un pic mai lejer. Am reusit sa comand online mai toate cadourile pentru Craciun, asa ca am cam scapat de magazine. Maine sper sa ma mai duc doar o data si cam gata. Urasc agitatia de dinainte de sarbatori.

Legat de foame, parca s-a mai potolit si la mine. Mananc mai bine la micul dejun si peste zi, mai ales daca ma iau cu treaba uit sa mai bag ceva in gura. Seara insa inainte de culcare cand stau la un film imi mai pun cate ceva sa pap. Mai am inca pofte, sunt setata pe sarmale. Cele mai bune sarmale le au la City Grill in Primaverii . Cred ca azi il trimit pe sot sa imi mai ia o tura. Eu abia puteam manca o portie, iar acum devorez o farfurie intreaga.

Va doresc o zi frumoasa si linistita!



Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata burtici !

Pentru cele care isi doresc zapada pot sa le spun doar ca la Brasov nu avem nicio urma de zapada. Astazi este doar innorat si cam atat si nu am auzit nimic in priviinta asta la meteo ... poate in alte zone

Cat priveste foamea mie nu mi-e foame decat foarte rar. Nu am pofta de nimic si parca dintr-o data nu mai imi place mancarea. Ma asez cu sila la masa...iar trebuie sa mananc !!Sper ca bebele sa nu ma mosteneasca ca apoi sa vezi ce treaba o sa am cu el. Totusi, am pus pe mine un kilogram, deci, sunt in grafic

Ioana5255 ; mi-ai urat felicitari pentru baietel dar ai incurcat putin lucrurile, Anamaria e cea cu caruciorul albastru. Eu abia saptamana viitoare ma duc la 3D si pot sa aflu ( asta daca bebita nu e rusinos si vrea sa arate ce este)

In rest toate bune, sper sa nu ma ia raceala din nou ca abia am scapat de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Bine ai venit Elybub . Felicitari !


astazi 15 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata burtici

Sabina cum de simti tu asa distinct fetele - ca sunt cu capul in jos ca Ecaterina danseaza si Iustina nu??? Sau era un fel de a spune?? sa-ti fie de bine shoppingul online!
Anamariam felicitari pt baietel!
Elybub bine ai venit. Sarcina usoara!

Vad ca toate ati pus in jur de 1 kg, sunt campioana atunci , tre sa renunt la dulciuri cat nu e prea tarziu!

ma duc la treaba o zi frumoasa

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

La multi ani tuturor romanilor!!! Iar voi, burtici, sa va bucurati de ziua asta libera

Elybub Bine ai venit printre noi!!!! Sarcina usoara si la termen iti doresc!

Sabina, am ras de numai cand am citit perluta Alexandrei Chiar m-am distrat!!! Ce interesant ca poti sa le simti pe fetele tale pe rand... Chiar stii sa faci si diferenta? Eu inca stau si ma intreb daca ce simt din cand in cand e bebe sau nu....

Ioana (arturici), ce frumos ca a nins.... sper sa avem si noi parte de zapada de Craciun. Noi mergem acasa, in Radauti, deci cresc sansele

Virginia, e bine ca te-ai mai linistit, pentru ca asta conteaza foarte mult pentru bebe Cu ajutorul lui Dumnenezeu va fi bine pana la urma.

Nici eu nu am trecut inca la etapa de foame, insa nu imi fac griji... mai am 5 luni pline in care sa ma ingras (si mai mult!!!!)... deci timp mai este.

Fetelor, eu chiar ma ingrijorez pentru Andrada pentru ca nu a mai scris de aproape o luna... Aveti idee ce s-a intamplat?

Va pup burtici fericite!!! Sa aveti o zi frumoasa a romanilor!!!

Mira fericita 15+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Salutare si de la noi si nu in ultimul rand La multi ani tuturor
Am vazut ca vorbiti de kg luate in sarcina...eu am dat aproape 5 kg jos de la atata dar cica avem timp sa punem .
Si eu sunt setata pe sarmale cred ca o sa mai prestez iar spatamana viitoare ca nu am pe mami aproape sa o pun pe ea.
Visez si eu la zapada si sper din tot sufletul sa fie zapada de craciun in romania, parca nu au farmec sarbatorile fara zapada.
Am facut programarea la morfofetala si singura data era pe 10 februarie si atunci o sa am 25 de sapt o sa vorbesc azi cu ginecologul sa vad ce spune , daca e prea tarziu atunci o sa fac morfologica in romania.
In rest nimic nou astept controlul la ginecolog sa vad cand o sa ma programeze azi sau vineri,sper sa vin cu vesti bune ca am o durere in partea stanga si cand stau linistita.Sper sa fie bine.
Pupici la burtici si la bebici.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Voiam sa va mai zic ceva. In seara asta ma uitam la Aniela si la un moment dat era muzica populara, iar Ekaterina mea a inceput bataiala, pe cand Iustina liniste. Asa ca va trebui sa ma orientez pentru muzici pentru amandoua. Alexandra e fan muzica house, de cate ori mergeam cu masina si dadea ta-su drumul la radio incepea o bataiala ceva de speriat, de ma ratoiam la el sa opreasca, iar acum pe unde prinde muzica house opreste si danseaza.

Si una din perlele lui Ale. O intreaba ta-su> Tati tu votezi cu Geoana sau cu Basescu? Fii-mea sta serioasa si raspunde cu propozitie intreaga> Tati eu votez cu Tom si Jerry.



Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei




Imi pare rau pentru raceala ta Sabi... ce sa spun, ca remedii cred ca am discutat tot pe aici: Oscilococcinum, preventiv sau in faza de boala, Stodal pentru tuse, sirop de pin pentru inflamatia gitului si pentru tuse... ceaiuri si lamiie, citrice cit cuprinde... Dar toate astea cred ca le-ai executat... mai mult nu mai stiu.

Mai intreba cineva de Echinacea si nu mai stiu ce alt imunostimulator: mie medicul mi=a spus ca nu sunt indicate deloc imunostimulatoarele asa ca... mai bine nu! Desi inainte sa imi intreb medicul ma dusesem la plafar exact pentru echinacea - noroc a fost ca nu am gasit si trebuia sa mai revin... insa nu am mai revenit!

Sabina, cum faci distinctia intre cele doua scumpe fetite? Adik... ele nu isi schimba deloc pozitia, locul intre ele... stii ca pe stinga e una si pe dreapta e cealalta... Sau dupa tatuaj:))???

Mary 14+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Madamar, ce bine ca te vad. Ti-am lasat un mesaj privat legat de medicul tau din Iasi. Sarumana.

Ana 16+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata burtici

Sabina cum de simti tu asa distinct fetele - ca sunt cu capul in jos ca Ecaterina danseaza si Iustina nu??? Sau era un fel de a spune?? sa-ti fie de bine shoppingul online!
Anamariam felicitari pt baietel!
Elybub bine ai venit. Sarcina usoara!

Vad ca toate ati pus in jur de 1 kg, sunt campioana atunci , tre sa renunt la dulciuri cat nu e prea tarziu!

ma duc la treaba o zi frumoasa

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca




pai eu stiu ca ekaterina e pe dreapta si iustina pe stanga. si stiu cand misca una sau alta. nu misca niciodata amandoua o data.

Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput